Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe jak ja Cię dobrze rozumiem z tym brakiem sił na dziada... Wy już mi kiedyś radziłyście iść z Filipem do psychologa, ale nie skorzystałam... U niego to jakoś tak falami jest (raz lepiej raz gorzej), ale nadal do dzieci jest agresywny. Ostatnio odstawił mi taką akcję, że prawie się poryczałam z nerwów i wstydu... Dostał klapa w dupsko i wcale tego nie żałuję. Uderzył jeszcze jedno dziecko i znowu dostał klapa (konkretnego), do tego dobitnie wytłumaczyłam co myślę o jego zachowaniu i zdarzył się cud! Dziecko grzeczne jak nigdy, lekcje sobie zapamiętał i na jakiś czas mam spokój. Do tej pory był kąt i tłumaczenie (totalnie nic sobie z tego nie robił), ale teraz powiedziałam dość i Filip wie, że jak kogoś uderzy to on też dostanie - przynajmniej będzie wiedział, że bicie boli:Rozgniewany:

Magda BRAWA dla Michałka za przełamanie i kupy w nocniku! Ale to musi być dla Was ulga... No i Misiek już się po kilka dni nie męczy...

Justynka co zrobicie z kociakami:Histeria: Matko, jeszcze z kazirodczego związku:lol:

Vercia, może do jutra Wam minie i jednak pojedziecie, co? Szkoda by było takich atrakcji::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

czesc dziewczyny, ja tylko na szybko
dzisiaj juz bylam w pracy, jutro i w niedziele mam na rano. teraz to tylko szkolenia i przygladanie sie co by sobie przypomniec wszystko chociaz przez rok to sie pozmienialo....chlopaki dobrze, olek dzisiaj pojechal do moich rodziców na weekend. a julus nowet nie zauwazyl ze mnie nie ma.

kurcze wybaczcie mi ale naprawde nie mam kiedy was poczytac, zaraz ide spac bo musze wstac o 4,30. do tego jeszcze z S konczymy remont ta cholerna kosmetyke i wpadlismy na pomysl co by pomalowac balkon farba fasadowa i mialam do szorowania plytki na balkonie....cierpie na czasobrak...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Mei
Cafe jak ja Cię dobrze rozumiem z tym brakiem sił na dziada... Wy już mi kiedyś radziłyście iść z Filipem do psychologa, ale nie skorzystałam... U niego to jakoś tak falami jest (raz lepiej raz gorzej), ale nadal do dzieci jest agresywny. Ostatnio odstawił mi taką akcję, że prawie się poryczałam z nerwów i wstydu... Dostał klapa w dupsko i wcale tego nie żałuję. Uderzył jeszcze jedno dziecko i znowu dostał klapa (konkretnego), do tego dobitnie wytłumaczyłam co myślę o jego zachowaniu i zdarzył się cud! Dziecko grzeczne jak nigdy, lekcje sobie zapamiętał i na jakiś czas mam spokój. Do tej pory był kąt i tłumaczenie (totalnie nic sobie z tego nie robił), ale teraz powiedziałam dość i Filip wie, że jak kogoś uderzy to on też dostanie - przynajmniej będzie wiedział, że bicie boli:Rozgniewany:

Magda BRAWA dla Michałka za przełamanie i kupy w nocniku! Ale to musi być dla Was ulga... No i Misiek już się po kilka dni nie męczy...

Justynka co zrobicie z kociakami:Histeria: Matko, jeszcze z kazirodczego związku:lol:

Vercia, może do jutra Wam minie i jednak pojedziecie, co? Szkoda by było takich atrakcji::(:

mei nie mam pojecia co robic z kociakami, jeszcze czekam ile sie urodzi....nie wiem jak sie kocur zachowa moze podusic, bo tak robia...a u ciebie to pewne ze beda kociata??

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Auta jak nie było tak nie ma, ale papierek jest:Oczko: 3.08 miałam egzamin. Niestety byłam taka wy******, że nawet kompa nie odpalałam. Głowę mi rozsadzało tak, że z bólu mnie mdliło a jeszcze laski się zeszły na piwsko więc mi wybaczcie:Oczko: Wczoraj dniówka i też nie dałam rady zajrzeć::(: Wróciłam do domu i padłam z młodym... Nie wiem co się ze mną dzieje, ale nie jest dobrze. Jutro jedziemy na Woodstock:D, w nocy już wracamy. Kurde, tak się cieszę! Już nie mogę się doczekać:yes:
Byłam dzisiaj w Lidlu. Są świetne farby do malowania palcami. Superowa konsystencja i łatwo się zmywają:yes: Są też bańki dobrej firmy. Młody dzisiaj szalał... Niestety nie ma zmysłu artystycznego i najbardziej lubi zrobić breję ze wszystkich kolorów (wychodzi wtedy sraczkowaty) i tym babrać:Szok: No cóż...
Mam naprawdę wielką nadzieję, że jak już dojdę do siebie po operacji to miną mi te osłabienia. Bez przerwy albo oblewają mnie poty, albo jest mi zimno! Klimakterium *****!
Szkoda, że z pracy nie zawsze mogę zajrzeć... Wtedy dużo więcej by mnie tu było::(:

justynka1984
Mei

mei nie mam pojecia co robic z kociakami, jeszcze czekam ile sie urodzi....nie wiem jak sie kocur zachowa moze podusic, bo tak robia...a u ciebie to pewne ze beda kociata??

Cześć Justynka!

Fajnie, że Juluś tak ładnie zniósł Twoje zniknięcie... Pracę pewnie szybko ogarniesz... A czym się dokładnie zajmujesz jak mogę zapytać? Coś z chemią, prawda?

Nie wiem czy u nas będą kociaki. Najprawdopodobniej pozwolimy na jeden miot, bo mamy paru ludzi którzy w razie czego przygarną kocięta a później wysterylizujemy kotkę. Póki co to niczego nie planujemy, bo kocur (chociaż nie wygląda) to jeszcze gówniarz:Oczko:

justynkaty juz w pracy...ale to przelecialo
fajnie,ze macie opieke dla dzieciakow

a K po prostu zapieprza,wraca kolo 18...i jak tu jezdzic
ale wczoraj z nim rozmawialam i w tym tygodniu ide na pierwsza jazde,i koniec

mei napisze ci na pw,dziekuje...jakbym jednak poszla wtym tyg to dostane od instruktora,to odesle ci ale jak nie to bedzie jak znalazl

U nas był taki ukrop, że masakra jakaś. Normalnie nie dało rady w domu siedzieć. Cały dzień przesiedzieliśmy w ogródku. Mlody kapal się, w południe to nawet nie zwracał uwagi na temp. wody w basenie. Zawsze krzyczał, ze za zimno jest. Później taplał się w błocie, piachu i tak dzień z glowy prawie. Ja chcialam opalic chociaż nogi, zeby znowu nie szalec z samoopalaczem...ale najbardziej to opalilam ramiona :lol: