Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
gosiammm
Cafe fajne plany na weekend:) A Leszno to już blisko nas (tzn. jakieś 60 km:) właśnie z koleżanką też się wybieramy do galerii do Leszna na zakupy przed wyjazdem nad morze:)

jutro??
o ktorej bedziecie?
mnie na pewno nie przegapisz...a raczej wozka i chlopcow:Oczko:

No nie jutro raczej nie... myślałyśmy o którymś dniu w przyszłym tygodniu... Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej że będziesz z chłopakami bo bym nie przepuściła okazji żeby ich poznać;)

gosiammm
cafe82
gosiammm
Cafe fajne plany na weekend:) A Leszno to już blisko nas (tzn. jakieś 60 km:) właśnie z koleżanką też się wybieramy do galerii do Leszna na zakupy przed wyjazdem nad morze:)

jutro??
o ktorej bedziecie?
mnie na pewno nie przegapisz...a raczej wozka i chlopcow:Oczko:

No nie jutro raczej nie... myślałyśmy o którymś dniu w przyszłym tygodniu... Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej że będziesz z chłopakami bo bym nie przepuściła okazji żeby ich poznać;)

szkooda
no widzisz,ja tez nie wiedzialam wczesniej
dzisiaj sie zgadalysmy

Witajcie :Oczko:
Gosiam i ja mam nędze z pracą w zawodzie....i póki co nie znajdę prędko......
Andzia super z kosmeyczką i dziewczyny wytrzymały całą wizyte:brawo: Marcel w życiu by nie wysiedział:Histeria:
Magda u nas leje cały czas i do środy będzie padać:Histeria:
Cafe ja mam 20 km do Leszna......normalnie jak rzut kamieniem.....jutro wyjeżdża moja mama do niemiec, zawożę ją na pks do Leszna. Powiedz, o ktorej będziecie mniej więcej? Może chociaz na chwilkę bym podskoczyla z wami się zobaczyć?????

Hejoł,
moi panowie pojechali w teren, my z laskami wróciłyśmy z 2 godzinnego spaceru, teraz powiedzmy, że się bawią:Padnięty:
Rano chciałam iść po bulki, zakładam buta i aaaaaaaaaaaaaaaa. W bucie była osa, użądliła mnie skubana w stopę, mam taaaaaaaaaka banie, nie mieszcze się w żadne buty tylko w japany. A boli jak jasna cholera. I pamiętam, że w zeszłym roku też dokładnie na dwa dni przed wyjazdem nad morze, też w sobotę i też w stopę użądliła mnie osa. I mam czarne myśli, że może to jakiś znak???:lup:

Andzia no nie mam....zawiozłam mamę, zajechalam do galerii ale za długo nie zabawiliśmy...chciałam poczekać w sali zabaw, bo młody byl niecierpliwy ale ten zmarzł w giry i zsikał się:Szok: Nie wzięłam nic na zmiane i po spotkaniu:Zakręcony: Nastepnym razem, jak będzie okazja to wczesniej się zgadamy.....
Bylismy z młodym na zakupach i dzisiaj nawet dawał radę, dał się wsadzić do koszyka i nic nie "kupował".....dostał w nagrode czekolade i plastelinę....ja czekam na okres, bo spóźnia mi się teoretycznie 2 dni, ale mam jeszcze przerwę 2 dni..... i dowalają mi nery...coś mam z nimi nie tak chyba....o [**] nawet nie wspomnę! Może powinnam zmienic tabletki...ale z rugiej strony po tych przynajmniej nie boli mnie głowa....
Mamuśka pojechała i koniec laby.....wroci pod koniec sierpnia.

hej
wrocilam wlasnie z mlodym od mamy. Dzisiaj wracalismy komunikacja miejska i zajelo to nam 1,5 h :lup: 2 autobusy i tramwaj. Po drodze kupilismy sobie lody i wlasnie je pozarlismy. Ale taaaakieg mialam smaka. Jutro lub pojutrze @, wiec jestem rozgrzeszona!

Cafe ale super weekend macie zaplanowany!

Vercia szkoda, ze nie udalo Ci sie spotkac z Cafe. Taka super okazja.
Szkoda, ze juz mama musi jechac, ale skoro wraca juz pod koniec sierpnia to nie tak zle, co?
Moze jakiegos testa kup? :)

Andzia jak Twoja noga? Na FB doczytalam, ze mialas jechac na pomoc. Daj znac co i jak. Ale pech przed wyjazdem :(

Gosia super fotki! I ja ciagle w szoku jak Kuba sie zmienil :) Ty wygladasz naprawde fajnie, wiec mozesz nam wrzucic wiecej fotek :)
A kiedy zdjecia pokoju?

LEce polozyc mlodego, bo juz bardzo zmeczony.
Dzis 3 dzien bez kupy :((( I co jakis czas akcja z powstrzymywaniem i placzem. Juz nie wiem co robic :(

Magda jeszcze mam 2 dni :Oczko: Ze spotkania sama jestem zła.....bardzo chciałam zobaczyć się z Cafe::(: Nawet nie pomyslałam, zeby z forum spisac numer :lup: Z kupa...hmmm....na pewno dla michała to meka...ale może jeu odpuśc póki co albo coś obiecaj w zamian.....może się przełamie. Najlepiej po dobroci, bo się zablokuje. A może za mało pije??? Mojej bratowej maly ma problemy z kupowaniem i jak byli u lekarza to kazał dużo pić i jeśc warzywa.
Andzia jak kopytko? :Oczko:

Hej,
z nogą średnio, mam straaasznie spuchnięta i boli jak cholera, ciężko mi się chodzi, a chodzę, bo muszę. Skontaktowałam się z lekarzem, powiedział, że jak nie ma innych objawów typu zawroty głowy itp to mam czekac do jutra. Kazała przykładać dużo cebuli, smarować Hydrocortizonem. I to jest na bank uczulenie, muszę kurna uważać na te dziadówy...

Vercia szkoda, że nie udało się spotkac z Kingą.
Wynalazłaś jakąś książkę? Ja gorąco polecam Judi Pcoult, w której się namiętnie rozczytałam:yes:

Magda
współczuje tych problemów z kupą, sama przechodziłam to z Zośką. Nie chciała na nocnik, na kibel, w majtki, w pieluche i tez wstrzymywała po kilka dni. MOze nie zwracajcie na niego uwagi, moze zrobi gdzies po cichu w kącie? A jak nie to ja bym podała może czopek glicerynowy?

goskasalon piekny!
mu mamy bardzo podobny kolor
obiecuje jutro wrzucic fotki
musze i tak z ranca ogarnac,bo gosci mamy juz na obiad

bylam dzis u mamy na chwile i zaprosila K z dzieciakami na kawe
zebym sobie odpoczela:Oczko:
wiec po 8 wyprawiam cala meska czesc rodziny i na spokojnie cos tam porobie:yipi:

i obiecuje sobie nie fochac sie i nie unosic wiecznie
bede prosic o pomoc i juz
zobaczymy jak mi to pojdzie

Andzia mam nadzieje, ze noga jakos dojdzie choc troche do siebie do poniedzialku. A pogoda MUSI byc piekna :) Jeju, tak bardzo chcialabym jechac juz w sobote. I tak kombinuje jak sie da :)

Mlody po mleku zaczal ganiac z rykiem po mieszkaniu, udalo mi sie zdjac mu portki od pizamy i biegalam za nim z nocnikiem. Serce boli, ale co zrobic. W koncu nie wytrzymal i zaczal robic na stojaco to ja go myk na nocnik i zrobil mega kupale. Ciesze sie, ale wiem, ze jeszcze dluga droga przed nami. JAk dla nie to moglby dalej walic kupy w pieluchy, ale w p-kolu ne byliby szczesliwi.
A do tego dzisiaj w nocy znowu caly zasikany. Mam wrazenie, ze to stres. Dzisiaj zalozylam pieluche na noc.
Nie wiecie czym sprac najskuteczniej kanape, zeby nie smierdzialo?