Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82
olek juz wcina nalesniki
mlodzi padli,wreszcie!

upieklam spody do stefanka na weekend i mam dosc
kuzwa

bedzie pogoda bedzie:yes::yes::yes:

Naprawde mnie zawstydzasz :) 11 godzina, a ty juz wszystko ogarniete i ciacho przygotowujesaz :o_master:

Dokładnie:36_2_25:

A ja mam lenia... doła... i nie wiadomo co jeszcze:( Nadal nie wiadomo co z pracą:/ W mojej dawnej pracy szanse na dostanie czegoś są nikłe, a gdzie indziej to już kompletnie zero perspektyw... Jak będę w domu to finansowo nie wyrobimy:( Masakra:( Nasze studia... Kuby przedszkole...Skąd na to wszystko brać...

gosiammm
magda_79
cafe82
olek juz wcina nalesniki
mlodzi padli,wreszcie!

upieklam spody do stefanka na weekend i mam dosc
kuzwa

bedzie pogoda bedzie:yes::yes::yes:

Naprawde mnie zawstydzasz :) 11 godzina, a ty juz wszystko ogarniete i ciacho przygotowujesaz :o_master:

Dokładnie:36_2_25:

A ja mam lenia... doła... i nie wiadomo co jeszcze:( Nadal nie wiadomo co z pracą:/ W mojej dawnej pracy szanse na dostanie czegoś są nikłe, a gdzie indziej to już kompletnie zero perspektyw... Jak będę w domu to finansowo nie wyrobimy:( Masakra:( Nasze studia... Kuby przedszkole...Skąd na to wszystko brać...

goska a kiedy sie dowiesz?
bedzie dobrze
najwyzej znajdziesz sobie cos tymczasowego:Całus:

cafe82
andzia:o_master:odwazna jestes:o_master:
ale wiem wiem jak trzeba to wszsytko sie zrobi
mam nadzieje,ze dziewczyny usiedza

Spoko dały rade:)
Już kilka razy ze mna były, one w takcih miejscach potrafia się zachowac, bo się wstydzą.
Za to teraz nadrabiaja:Wściekły:Piszcza, jęcza, leja się.
Stachu wraca za pół godzinki, więc biore się za obiad

cafe82
z ta kasa to kuzwa ciezko
my tez szalu nie mamy
teraz jeszcze nie jest zle ale grudzien-styczen-luty zawsze bida
takze zaczynamy magazynowac pieluchy,powaznie!
powoli ubieram chlopakow na jesien/zime
wzdych

U nas jest tak samo, ze mieszkanie nie pracuje, albo P. ma przerwe w graniu i zeby w sciane. A i tak kazdy miesiac P. konczy na debecie :lup:

magda_79
cafe82
my tez szalu nie mamy
wzdych

U nas jest tak samo, ze mieszkanie nie pracuje, albo P. ma przerwe w graniu i zeby w sciane. A i tak kazdy miesiac P. konczy na debecie :lup:

a powiedz jak nowi lokatorzy
spoko?

cafe82
magda_79
cafe82
my tez szalu nie mamy
wzdych

a powiedz jak nowi lokatorzy
spoko?

Dzieki, ale jakos odpukac sa super! Zadnych problemow, mega grzeczni i sympatyczni. Poki co mamy szczescie do lokatorow. uff!

Zimnoooo...
Nie chce mi się niegdzie wyłazić, ale w chacie ocipiejemy chyba:Histeria:

Gosia współczuje problemów, ale mam nadzieje, że uda Ci się coś znaleźć. Mnie tez czeka szukanie pracy i zdaje sobie sprawe, że mogę w ostateczności wylądowac nawet i w sklepie:Rozgniewany:
Magda super, że trafiają Wam się bezproblemowi lokatorzy. y tez wciaż na debecie, jak tylko wyjdziemy na prostą to zawsze pojawi się jakaś niespodzianka w postaci zepsutego auta itp:Wściekły:
Cafe już na zime kupujesz? O matko, ja jeszcze o zimie nawet nie myśle:Padnięty:

cześc dziewczyny

andzia, gosia pogoda bedzie na bank bo ja wracam do pracy mowie wam....jak teraz mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia przed powrotem bo potem to nie wiem jak to bedzie to jak na zlosc pada, musze pomalowac deski na barierkę na góre a tutaj leje, no masakra.co za lato....czekam teraz na rodziców bo maja przyjechac do oleczka zobaczyc jego pokój i stoje z robotą wczoraj myłam schody i fugi :lup: dzisiaj ciag dalszy zostala mi lazienka i kuchnia powinnam dzisiaj to skonczyc a jutro myślalam okna badz w poniedziałek i pościel oraz porzadki w szafkach....

magda super ze chlopaki maga do ciebie do pracy wpasc u nas nie ma takiej mozliwosci zaklad zamkniety tylko przepustki i to za kazdym razem trzeba okazywac, nawet jak wyjdziesz pokazesz i musisz sie wrocic bo cos sie zapomnialo to trzeba okazac :o_no::o_no:

gosia jak ci powychodziły badania???bo nie doczytałam

cafe mowisz ze ciasto robisz na weekend....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Kurcze ale mam lenia.... Byliśmy z Kubą dzisiaj tylko godzine w mieście, a tak poza tym to siedzimy w domu;/ Kuba na szczęście ładnie się bawi, a mi się tylka nie chce ruszać:/
P. to już kompletnie zmogło i śpi;)
Cafe i ja kompletuje powoli dla małego wszystko na jesień, do przedszkola... Bo we wrześniu pewnie nie będę wiedziała co najpierw zapłacić i co kupić, bo pełno wydatków będzie...
Andzia dobrze, że zołzy dadzą mamie chociaż pójść do kosmetyczki;)
Magda fajnie, że lokatorzy spokojni:)
Justynka ehh a ty już do pracy... ale minęło... a moje badania wyszły dobrze:)

na boku zamieszczę trochę zdjęć z zoo... Zamieściłabym więcej, ale na dużej ilości ja jestem z Kubą i wyglądam jak spasła świnia:/ Chociaż w sumie powinnam was przyzwyczajać do mojego wyglądu bo z niektórymi niedługo się spotkam na żywo;)

moj mezus w drodze,bedzie gruuubo po polnocy
obiad na jutro zrobilam

a po obiedzie jedziemy do naszych bliskich znajomych
chlopaki(k i olek) zostana u nich,maja 2.5 letniego synka takze nudzic sie nie beda
a ja z ilona i chlopcami pojedziemy do leszna,do galerii...zakupow wielkich nie planuje ale polzazimy troche,cos zjemy....oni teraz maja trudny czas i chcialam,zeby sie rozerwala,odpoczela chwilke...zobaczymy czy sie uda

a w niedziele przyjezdzaja do nas znajomi ze styczniowego forum
takze weekend zapowiada sie towarzysko!

szkoda tylko,ze syf mam wszedzie i nie wiem kiedy ja to posprzatam:Histeria:

Za nami ciężki e popłudnie. Naprawde odechciewa mi się tego morza z laskami, jak one tam będą się tak zachowywać, wiecznie piszczeć, jęczeć, lac się i nie słuchać tego co się do nich mówi, to zwariujemy jak nic:glass:

Cafe super weekend Wam się zapowiada:great:
My chcemy jeszcze w niedziele skoczyć na zakupy, kurde przydałyby się jakieś spodnie długie dla lasek, bo ze wszystkiego wyrosły. Może i K. coś upoluje, ja żadnych wielkich potrzeb nie mam:)
Gosia superowe zdjęcia, ślicznie wyglądasz, a Kuba jaki dorosły facet. Dawno go nie pokazywałaś, jak dla mnie wykapany tata:yes:
Justynka ale ten Twój macierzyński przeleciał, szok.
Ja czytam o tym co Wy jesteście w stanie zrobic przy dzieciach, to ryczeć mi się chce. ja wciąż muszę interweniować w jakiś kłótniach i bójkach...ach...

andziulana pewno dziewczyny beda w miare
piasek,wiaderko i bedzie dobrze

w niedziele wszyscy jedziecie?czy ktos chetny do opieki sie pojawil?:Oczko:

olek to nie zdazy wyrosnac,predzej zniszczy...podrze...poplami

kupilismy mu niedawno 2 pary spodni
w tesco...przeceny bylo..para za cale 17 zeta...ucieszylam sie,mowie bedzie na jesien
nono
juz jedna para do wyrzucenia:Histeria: