Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei oglądalam film i znacznie odbiega....pominiety duzo scen i faktów z książki....no ale glówny bohater, jak dla mnie ciacho! Mogłabym zostać dla niego nawet wampirzycą! :lup::lup::lup: Teraz czytam 4 część i chyba ostatnią. Zostało mi 300 stron na dzisiaj. Z slimaków się uśmiałam. :sofunny:

Andzia, cafe sil i cerpliwości dziewczyny. :Cmok:
Justynka zaglądaj częściej do nas. Fajnie, że chłopaki potrafia się ze soba bawić.

My dzisiaj zastartowaliśmy dopiero o 11 :Histeria: Młody niby wczoraj zasnąl, ale wstał i do 1 oglądał zyg zaka a ja czytałam :lup::lup: Dzisiaj za to padł o 20.:yipi: Od tych ulewnych deszczy zatkała nam się studzienka/kanaliza. I normalnie mamy koniec świata. Na początku od kilku dni coś bełkotało w wannie i zlewie, ale nawet nie pomysleliśmy, że nie ma odpływu nigdzie. Dzisiaj była nasza sąsiadka i też mówiła, ze coś jej się cofa woda w zlewie:Zakręcony: I cały dzień G. odtykał studzienkę, jakimis wężami, pompą......wybierał szlam.....:Szok: Mam nadzieję, ze jutro będzie odpływ.

Magda Michał w końcu zaczai...daj jemu trochę czasu i na spokojnie...stres nic nie pomoże. u NAS NIE MA PROBLEMU z kupą i sikaniem ale zdarzy się, że marcel biegnie z podwórka i nie zdąży do końca zdjąc majtek, wtedy albo się obsika albo zaleje podłogę. Cieszy mnie to, ze on sam idzie, rozbiera się i robi. Nie musze go pytac czy chce sikać i on też nie mówi, ze idzie sikać.
Uciekam zanim zasną, to jeszcze poczytam.

Mei i mnie slimaki rozwalily :sofunny: Moze nie same slimaki, ale jak je sobie wyobrazilam jezdzace samochodami po chacie :hahaha:
Z zelami tez niezle :sofunny:
Ostatnio uzylam w domu Twojego "dupa sraka" i P. w szoku skad ja to wzielam :lup:

Gosia ale zazdroszcze Wam tego zoo. w ogole fajny dzien za Wami. Na tylko nie posiedzicie, co?
Moze jakies fotki? no i te obiecane pokoju?

Justynka super, ze Olek chce sie bawic z Julkiem, zawsze choc na chwile sie nim zajmie, co?
I na Twoje fotki czekamy :)

Vercia ale z Marcela nocny marek. po mamusi :) Do 1 bajki oglada?
Jak kanaliza? cos lepiej?

hej Cafe
i ja szczesliwa, ze piatek. Juz drugi dzien spozniam sie do pracy :lup:

Dzisiaj znowu u nas zasikana noc. Tym razem bylam wku.... na maxa. mlody sie nawet nie obudzil, a mokry po szyje. A najbardziej wkurzyla mnie godzin o ktorej to zrobil, bo bylo juz po 5 i zanim ogarnelismy to zostalo mi 30 min w lozku i nawet zasnelam, ale nie pytajcie w jakim humorze wstalam.
Nie wiem co sie z nim dzieje, bo potrafil tygodniami miec sucha pieluche rano, a teraz przed spaniem idzie siku, w nocy go wysadzilam, a gnojek i tak sie zaszczal.

cafe82
hehe magda usmialam sie,przepraszam
ale jak sie zsika to was wola?czy nie czuje?czy jak?

kup jakies podklady bo szkoda lozka

a co mowi jak sie posika?

Od 3 dni spi z nami przez to malowanie, wiec ja czuje, ze sie zsikal, a lord spi dalej. Jak go przebieralismy to w ogole nei wiedzial o co chodzi :lup:

Podklad cale szczescie byl pod przescieradlem. Ale przy okazji zasikal tez posciel, ktora wczoraj wieczorem przebralam. wrrr! Juz rozumiem jak musisz sie wk... :hahaha:

Hej,
u nas dzisiaj jakies słoneczko się przebija, ale wieje i szału nie będzie.
Laski od rana zdążyły wyprowadzić mnie już z równowagi:Wściekły:

Magda spoko, od poniedziałku w zach-pom upały, bo andzia jedzie na wakacje:lol:
Współczuje zasikania, ja własnie dlatego boje się zdejmowac te pieluchy, bo jakoś nie mam ochoty w nocy ich przebierac, zmienać pościeli itp.

Cafe super ,mężuś już wraca, a ty jesteś dzielna baba, że dałas rade:)

Mei posikałam sie ze ślimaków. Moi też zbierają na działce i wożą traktorami, ale na szczęście do chaty jeszcze żadnego nie zabrali. A Filipowi pogratulować wyobraźni:)

Mei

Ale podobno Sabiny są grube, brzydkie i wredne a ja jestem przecież taka fajna ładna i zgrabna! :Oczko:

Teraz to się w ogóle posikałam, uwielbiam Cie normalnie:lol::lol::lol:

Cześć dziewczyny:)
Myślałam, że po takim dotlenieniu Kuba długo pośpi, a on już o 7 rano wołał: "Mamo nie śpij, mleko rób!" Fotki za raz jakieś zamieszczę:) i pokoju też (ale najpierw muszę posprzątać;))
U nas pogoda do d*** niby przed chwilą słońce się przebijało, ale co z tego jak niebo zachmurzone i nigdy nie wiadomo kiedy zacznie padać... Co to za lato???

magda_79
andzia
Gosia no co Ty? Ja sprawdzłam długoterminową i od poniedziałku zaczyna się lato. A po 10-tym to już w ogóle upały:)

Oby ta pogoda sie sprawdzila! Przed naszym wyjazdem prognozy tez byly super, a wszystko sie schrzanilo :(

Nie strasz:Zakręcony:
A powiedz mi Magda, musze tak i tak zadzwonić do tego Admirała, ale orientujesz sie ile w tym naszym apartamencie jest łóżek? BNo nier wiem czy musze brac łóżeczko, czy jakoś się pomieścimy?

andzia
magda_79
andzia
Gosia no co Ty? Ja sprawdzłam długoterminową i od poniedziałku zaczyna się lato. A po 10-tym to już w ogóle upały:)

Oby ta pogoda sie sprawdzila! Przed naszym wyjazdem prognozy tez byly super, a wszystko sie schrzanilo :(

Nie strasz:Zakręcony:
A powiedz mi Magda, musze tak i tak zadzwonić do tego Admirała, ale orientujesz sie ile w tym naszym apartamencie jest łóżek? BNo nier wiem czy musze brac łóżeczko, czy jakoś się pomieścimy?

cholera, nie mam pojecia jak z lozkami. Na oczy tego apartamentu nie widzialam. Wiem tylko, ze sa dwa pokoje. Lepiej zadzwon.
A pogoda pewnie, ze musi byc! nie ma wyjscia :)