Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
trzecie pranie sie robi......
u mnie rowniez pieeeeeeeeeekna pogoda :taniec1:
wiec tylko ogarne i zmykam polazic
andzia wzywam cie!!!!!
powiedz,jak sciagne pokarm to moge go przechowac w lodowce w tej buteleczce co to mam do laktatora,tak?a pozniej tylko podgrzac,tak?

Usłyszałam:)

JA tak własnie robie...trzymam w tych butelkach, w których pozniej podaje małym.

cafe82
i tak dajesz rade kobieto wiec nie zamartwiaj sie....jak bedzie taka potrzeba to przejdziesz na sztuczne i tyle....glowa do gory....
a co do twojej klotni z K....po prostu czasem brakuje nam cierpliwosci....i naszym panow tez.....szkoda czasu na bezsensowne sprzeczki wiec jak wroci z pracy to wieeeeelki buziak na zgode i juz bedzie dobrze

Wiem, wiem...
CZasem po prostu zmaczenie daje sie we znaki i oboje tracimy cierpliwosc...

anouk....a co to za spadek formy?to na pewno chwilowe...duzo cierpliwosci i sil zycze ehhh,wiem,ze to nic nie zmieni ale kazda z nas to przechodzi....
dzis moj debiut w sciaganiu pokarmu i dalam rade...sciagnelam bez problemu 100ml i olek zjadl z butli rowniez bez problemu:taniec1:
andzia ile twoje glodomory zjadaja z butli(chodzi mi o twoj pokarm)-chcialam mniej wiecej wiedziec ...olek po tej butli jesczcze z cycka poprawil:36_15_9:

Hej babulce!
Dopiero dzisiaj mam chwile, zeby Was poczytac i cos popisac :(. Nocka masakra, maly cos chyba zle sie czul i niezle dal nam popalic. Teraz odsypia i pewnie zbiera sily na kolejna noc (boje sie!).

Moj P. idzie zaraz na impreze z pracy, wiec dzisiaj walcze sama, bo jak wroci to nie ma co na niego liczyc ;)

Kurcze, musze tez jakis laktator zakupic, moze na jakies zakupy wtedy wyskocze.
Przed chwila z P. stwierdzilismy, ze cienko u nas z ciuchami. Ostatnio cala kasa szla na malego i 2 remonty. Teraz tez kiepsko, ale cos na grzbiet trzeba wrzucic!

w komplecie mam dwa pojemniki....nakretki ....no i mam butelki avent i smoczki wiec wszsytko pasuje....a olek ladnie wypil wiec najwazniejsze,ze jemu pasuje....
szykuje kapiel wlasnie.....mam nadzieje,ze moj synus padnie szybko....choc pewnie jak zawsze do polnocu bedzie czuwal
pewnie jesczcze zajrze
ale gdybym nie zajrzala to spokojnej nocki babeczki
buziaki