Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia niezle te Twoje glodomorki nadrobily z waga :). Hihihihi! Ja ide w czwartej zwazyc swojego kurczaka.

Wlasnie wrocilismy ze spacerku i maly wisi na cycku. Noc najgorsza ze wszystkich :(. Budzi sie juz co godzinem possie 3-4 min i zasypia, a ze sie nie najada to budzi sie po godzinie i kweka. Wtedy 1-1,5 h walka i tak w kolko :(. A narzekalam, ze sie co 2 h budzi ...

mu jednak musimy dzis przezyc bez spaceru....co chwile pada....
andzia niech marylka rosnie....my z olkiem nie lubimy chudzielcow:36_15_9:
dostalam okres....na bank.....wzdych.....musialam wziac apap tak mnie brzchol bolal
przed ciaza mialam starszne bole okresowe,doslownie wylam z bolu....ginekolog mowil wtedy,ze po pierwszym dziecku powinno byc lepiej....ale lepiej nie jest....no moze nie bolalo jakos bardzo bardzo.....ale bolalo

A ja dzisiaj pyszny obiadek zrobiłam i chatke ogarnelam i Stasia odebralam z przedszkola. Normalnie jakis nagły przypływ sił i checi:)
Dziewczyny tak sie wyryczały na szczepieniu, ze od 12 spia:)

Magdamnie tez kregosłup pobolewA i lekarka mowila, ze jeszcze troche bedzie bolal, bo byl konkretnie nadwyrezony. Na szczescie mam przyjaciolke fizjoterapeutke, co prawda w ciazy, ale obiecala, ze mi go troche rozmasuje:)
Cafe wspolczuje bolu brzucha, szybko ten okres dostalas. Teraz uwazaj, zeby Olus nie mial szybko rodzenstwa:D

hej dziewuchy:)
andzia trzymaj sie napewno dasz rade juz to ze blizniaczki wychowujesz daje wiele do myslenia tj ze jestes silna kobita a do tego jeszcze stasia masz na glowie trzymaj sie mocno i cieplo

ja dzisiaj chora 39 goraczki rano mialam wiec malego do babci wyeksmitowalam ale juz jest lepiej buziaki kobiety

Witam kobitki:)

Byłam u gina. Zdziwil sie, ze mialam cc, był pewien, ze urodze naturalnie. No bo mogłam, ale...
Rana ok., pow., ze to normalne, ze jeszcze boli, a te zrosty to w wiekszosci wiazania od szwow, rozpuszczaja sie gdzies po 2 mies., wiec powinny zniknac.
No i mam anty:)
Zdecydowałam sie na jakies nowe tabletki dla matek karmiacych Azalia, 28,50 paczka, wiec luzik.
Jakby mnie juz dzisija nie było, to wiadomo co robie:sofunny:

Andzia to jest tak chcialabym a sie boje:):)
co do laptopa to wspolczuje ja bym bez kompa nie wydolila
hehe poweim Ci ze nie ma to jak stacjonarny komputer:)PCet'a by Ci chlop do pracy nie wytargal:):) juz z samym pudlem mial by problem a co zrobic z monitorem myszka kalwiaturka i wogole:)
chyba sie lulac poloze bo maly za 3 h sie obudzi dobrej nocki;*;*;*

Karola Maxio rewelacja! Jaka ma fryzurke :)

U nas nocka srednia. Chyba zaczynam sie przyzwyczajac do tego ciaglego wstawania. Na szczescie rano wstaje dopiero ok. 9, wiec nie jest zle.

Teraz pozeram sniadanko. Zauwazylam, ze apetyt mi sie juz troszke poprawil. Hihihih! Oby tylko nie za bardzo.

Musze jechac na zakupy i nie wiem czy moge juz zabrac Michala do centrum hanlowego. Czy nie jest za malutki. A pokonczyly mi sie kosmtyki i musze kupic jakas kurtke :(