Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe współczuje wrzaskó, ja na szczęście teraz sobie odpoczywam, ale powiem Ci że mega głucho w chacie bez lobuza;( mam nadzieję że wypad nad wodę wypalil:)

justynka szerokiej drogi:)!!! i udanego weekendu:)

Anielinka ja własnie sie przymierzam do takich gladiatorków tylko z tymi gumowymi paskami:) kiedyś jak byłam malą to miałam takie rózowe;) i teraz chciałabym takie kawa z mlekiem:))
fajnie że milo spędzilyście dzionek z Amelcią;) a jak Ty sie w ogóle czujesz???

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Jestem, jestem! Moge znowu pelnic dyzur!

Andzia wracaj juz do nas! Tesknimy!

Justynka fajnei fotki! Chlopacy jacy eleganccy :)
Udanego weekendu i spokojnej drogi, chociaz juz pewno i tej godzinie jestescie na miejscu :lup:

Kasioleqq gdzie jutro lecicie nad wode? My jedziemy do mamy na dzialke, mam zamiar zalec na lezaku i sie nie ruszac.
Kapis jeszcze dzownil? Na pewno pusta chata bez niego, ale za to teraz macie babiniec :)

Anielinka na loda mozesz sobie pozwolic :) Nie maja za duzo kalorii. JAk z Ł.?

Cafe mam nadzieje, ze udalo Wam sie gdzies wyskoczyc po pracy K.!
Spokojnej nocy!

Cześć dziewczyny:)
Ale fajnie, że już weekend:))) Tylko dlaczego ja jutro muszę mieć egzamin??? Do tego jeszcze taki głupi... No nic powtarzam sobie w myślach, że poprawki są dla ludzi;) Jestem dzisiaj padnięta jak koń po westernie:36_11_13: Leżę już w łóżku... wzięłam sobie jeszcze notatki do poczytania, ale jak widzicie zamiast czytać siedzę na parentingu :lup::lup:
Cafe na wakacje raczej nigdzie się nie wybieramy... Jedynie na tydzień do teściów no i mamy nadzieję, że będzie wtedy ładna pogoda, bo tam dużo jezior, a i do morza nie za daleko, jakieś dwie godziny - może trochę dłużej to nawet możemy sobie podjechać jak coś i albo zostać na noc, albo wracać (wszystko zależy też od kasy i od pogody) no i P. mnie namawia na wyjazd do Szczecina - studiował tam kiedyś i pewnie jak będziemy u teściów to się wybierzemy... Zobaczymy ile nam się uda z tych planów zrealizować:)
Justynka fajne zdjęcia z chrzcin! ALe Julek już duży...
Kasioleqq fajne plany na jutro macie:36_2_25:

magda_79
U nas na topie pytania o slowka angielskie. I dzisiaj sie troche zdziwilam jak zaczelam go przepytywac, bo zna wszystkie :lup:
A przed pojsciem spac spytal mnie co to jest kredyt? :hahaha:

:smile_move::smile_move: hahaha no nie mogę z Miśka:)

A właśnie co do angielskiego będziecie małych posyłać w przedszkolu?? Bo my małego posyłamy... Lekcja kosztuje 3 lub 4 zł (a więc nie majątek) a podobno uczą dzieci jakąś fajną metodą i na prawdę szybko łapią... Mówiły to mamy na zebraniu, które mają w przedszkolu już starsze dzieci... A ja tak sobie myślę że dużo kasy to nie jest a zawsze mały może skorzystać:)

Dziewczyny, a czy wasze dzieci są czułe na jakieś zapachy?? Bo mojemu Kubie ostatnio wszystko śmierdzi... U mamy często razem z Emilką siedzą w tym samym czasie na nocnikach i jak Emilka zrobiła kupę to prawie zwymiotował... Zresztą na swoją kupę w nocniku też zareagował odruchem wymiotnym :lup::lup: Ale powiem wam że jestem w szoku jak szyko Kuba poradził sobie z odpieluchowaniem:)

gosiammm
Dziewczyny, a czy wasze dzieci są czułe na jakieś zapachy?? Bo mojemu Kubie ostatnio wszystko śmierdzi... U mamy często razem z Emilką siedzą w tym samym czasie na nocnikach i jak Emilka zrobiła kupę to prawie zwymiotował... Zresztą na swoją kupę w nocniku też zareagował odruchem wymiotnym :lup::lup: Ale powiem wam że jestem w szoku jak szyko Kuba poradził sobie z odpieluchowaniem:)

gosia u nas też wszytsko śmierdzi i to kupą!!! :lup: ale nie ma odruchów wymiotnych...
ale np.daje mu powąchać kwiatka a on mówi :no mama meldzi kupą...:lup::lup:

kasioleqq
gosiammm

gosia u nas też wszytsko śmierdzi i to kupą!!! :lup: ale nie ma odruchów wymiotnych...
ale np.daje mu powąchać kwiatka a on mówi :no mama meldzi kupą...:lup::lup:

hehehe... nie nie to u nas ewidentnie Kuba reaguje tylko na te śmierdzące rzeczy;) a z tym odruchem wymiotnym to mnie normalnie przeraził;)

gosiammm
magda_79
U nas na topie pytania o slowka angielskie. I dzisiaj sie troche zdziwilam jak zaczelam go przepytywac, bo zna wszystkie :lup:
A przed pojsciem spac spytal mnie co to jest kredyt? :hahaha:

:smile_move::smile_move: hahaha no nie mogę z Miśka:)

A właśnie co do angielskiego będziecie małych posyłać w przedszkolu?? Bo my małego posyłamy... Lekcja kosztuje 3 lub 4 zł (a więc nie majątek) a podobno uczą dzieci jakąś fajną metodą i na prawdę szybko łapią... Mówiły to mamy na zebraniu, które mają w przedszkolu już starsze dzieci... A ja tak sobie myślę że dużo kasy to nie jest a zawsze mały może skorzystać:)

Jesli u nas bedzie angielski to Michał tez pojdzie. Jak na razie lubi to, wiec korzystamy z tego :)
Ale za duzo zajec nie chce, oprocz tego jeszze rytmika i tyle. Chce, zeby mial czas przede wszystkim na zabawe.

hej laski:)

witam sobotnio ja na chwilę bo szykuje wszystko nad wodę, wstawiłam kompocik dla Niuni, i muszę popakować jakieś zabawki jaoc i inne pierdoly:)
super cieszę się że idziemy nad wodę z mamą...:) fajnie tak spędzić czas:) ostatnio nie miałyśmy go zbyt wiele dla siebie:(

Cafe moja Kornela, też nie lubi spaceró, tzn.w wozku, Kacper jak byl na spacerze w wózku to albo zasypiał, albo rozglądał sie a ona nie jest jeden wielki krzyk, czasem drze sie do momentu aż zaśnie, a jak wezme ja na ręce to jest mega szczęśliwa:) fajnie że gotowanie i pieczenie tak Ci idzie i tak Cię uspokaja, ja właściwie nie mam dla kogo gotować i piec, przeważnie na obiad jakaś zupa... a piec nie mam komu ja nie jadam ciast mama tez sie odchudza, a Kacpra nie będe tuczyć...
a Ty dziś troszkę odpocznij jak chlopcy pozwolą:)

Mei nie martw sie ja też nie mam cierpliwości do moich szkrabów, ale jak nie ma Kacpra to strasznie tęsknie:lup:

Gosia gratki za odpieluchowanie!!!

Mei jesli chodzi o cierpliwosc to i u mnie czasami jej brak...najczęściej wtedy, kiedy mam duzo roboty a marcel zawsze wtedy marudzi, krzyczy albo robi bałagan gdzie się da....
Udalo mi się dzisiaj zaliczyc wizyte u fryzjera:yipi: Młody kapał się u teściowej w baseniku i tak się wylatał, ze od 16 śpi jak kamień....
wstawilam ciacho.....my może jutro gdzieś skoczymy nad wodę....

hej

jak minela sobota?

my niedawno wrocilismy ze spaceru,szybka kapiel i cala trojka spi:yipi:
polecialam jeszcze na zakupy do biedronki-wiem,ze sie powtarzam ale ogilna drozyzna mnie rozpieprza!

jutro jedziemy na caly dzien na dzialke
rozlozymy mlodemu basem
maja byc moi rodzice to troche pomoga przy chlopcach-mam nadzieje:Oczko: