Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia karmilam do przedwczoraj:):) i nagle pokarm mi zaniknal ale robie wszystko by sie pojawil znowu i powoli widze efekty tego szczerze to troche polubilam karmienie z butli bo po:
-1 wiem dokladnie ile maly zje
-2 nie zdycham z bolu:)
-3 mozemy na zmiane z moim spac b o jedna noc ja sie malym zajmuje, druga on:):)

no mozliwe ze przez zmeczenie no normalknie cyce jak detka mam:(:( maly mi z butelki wypija 100 ml a karmie go butla 5 x dziennie i raz w nocy a wogole maly moj juz przytyl od urodzenia 700 gram normalnie powoli robi sie z niego mala kluseczka::P:P:P ale co mam zrob ic jak dziecko glodne ?? niekarmic??:P

Witam!
Nadrobilam zaleglosci w czytaniu od wczoraj i jakos mi lzej na sercu. Myslalam, ze tylko ja jakas taka niezorganizowana jestem. Nic mi sie nie chce. Zamiast poodkurzac to siedze i pije kawke. Dobrze, ze chociaz poprasowalam. Wczoraj mialam jakiegos dziwnego dola - poplakalam sobie wieczorem i juz troche lepiej. Moze to ta pogoda??? Malemu tez sie udzielilo i ciagle plakal. Ach, szkoda gadac. Taka jestem szczesliwa, a placze nie wiadomo dlaczego.

Jaka u Was pogoda? W Szczecinie mokro i zimno. Chyba nigdy nie zaczne wychodzic z Michalem na spacery :(. Dzisiaj tylko go werandowalam.

hej dziewczynki! Moja mała śpi więc mam chwilę dla siebie;) Cały czas próbuję sobie zorganizować jakoś karmienie, żeby mnie nuda nie zniechęciła, szczególnie w nocy. Wczoraj kupiłam gazetki, ściągnęłam ulubioną muzykę i potraktuję karmienie jako czas na to, na co nigdy czasu nie miałam ;)
Cafe wzięłam z Ciebie przykład i od dzisiaj chodzę w gaciach ściągających. Mam jednak wrażenie, ze ściągają za mało... chyba trzeba będzie pójść po mniejszy rozmiar.
Jak mnie na dole swędzi! A podrapać się nie mogę, bo mnie później boli! Chyba zadzwonię do położnej, żeby przyszła mi zdjąć szwy bo zanim mi się rozpuszczą to zwariuję! Do tego męczą mnie zaparcia, ale to pewnie przez to żelazo, które biorę. Mam jeszcze ze szpitala 2 czopki glicerynowe ale jakoś nie mogę się przemóc. Kiedy mi się to wszystko wreszcie zagoi!
Jakie herbatki możemy pić? Ja na razie piję tylko zieloną, rumianek i melisę ale marzy mi się normalna czarna herbata z cytryną! No i oczywiście wypijam dziennie hektolitry gazowanej wody mineralnej bo po niegazowanej mi niedobrze i w ogóle nie gasi mojego pragnienia! Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że mogę się wreszcie wysikać! Jakie to cudowne uczucie;)))
Ale się rozpisałam! Kończę i ściskam Was i dzieciaczki ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

prosiaczek,moje majtki chyba sie rozciagnely i tez mam wrazenie,ze nie sciagaja jak nalezy....przez pierwsze dwa dni bylo dobrze a dzis juz jakos luzniej....tez wybiore sie po mniejsze....
kobiety a kisiel mozemy zjesc?ja kupilam dzis bo tak mnie jakos wzielo.....jutro mam zamiar sobie zrobic(zamiast czekolady :) )
co do picia to jakies dobre 2 litry wody plus melisa,i ostatnio 3-4 zbozowki.....

cześć kochane cóż to dziś tutaj taka cisza??? pewnie dzieciaczki w nocy były tak aktywne jak mój synuś???hehe ja sie prawie w ogole nie wyspałam Kacper szalał jak zajac w kapuście najpierw płakał a póżnej nie mógł spać to i mi nie dal;] a teraz śpi a zaraz do lekarza muszę go szykować...;/ aż zal go budzić...

a jak u Was kochane??? ja spadam wpadne później teraz idę szykować Niuniusia:bye:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png