Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Wczorajsze spotkanie przemiłe, Julek i czarek normalnie aniołki, jeszcze tak grzecznych dzieci nie widziałam, serio. Siedzieli w leżaczkach, śmiali się do wszystkich, bez problemu zasypiali, a jak się budzili to nawet tego nie sygnalizowali, z Kubą byliśmy w szoku, ze są takie dzieci:Oczko: Do tego baaaardzo do siebie podobni, jak dla mnie będą jednojajowi:yes: I słodziaki na całego. Maryśka dzisiaj oglądał zdjęcia i mówi: o dzidzie. Pytam jak te dzidzie miały na imie, myśli i mówi: Lujek i Czaruś:)

Zołzy i Olek wczoraj bez dzremki, więc pod koniec dnia ledwo na oczy widzieli, Olek nawet krótko przed naszym wyjazdem zasnął na kanapie w pozycji embrionalnej:Oczko: Fajny chłopak, a to co robił na placu zabaw:Szok: Myślałam, ze tylko moje takie dziki, ale przy nim na bank bym na zawał odjechała. I tak jak Kinga pisała, najwięcej czasu spędzali w łazience, Marysia chciała tylko z wujem chodzić, nawet dzisiaj to wspominała:lol: No a nasi mężowie nagadac się nie mogli i w sumie to my cały czas latałyśmy za dzieciakami:) smiałyśmy się, że się koledzy z forum spotkali::):

Kasioleq gratki zrzuconych kg!!!
Ja wczoraj poszalałam, lody, tort, babeczki i dzisiaj niestety efekt był na wadze:Kiepsko:

Magda fajnie, ze Michał umie się sam bawić, u nas nadal z tym ciężko. No ibajek nadal zero. Ech...
I wielkie gratki za postępy nocnikowe!!!!
Dzisiaj poszedł do t. bez pieluchy?

Mei i ja CIę bardzo podziwiam, samotna mama, dwie prace i jeszcze czas na zabawy z dzieckiem. Jesteś wielka!!!
Super, że Filip tak polubił rower!!!

Justynka fajny taki zjazd, rozumiem, że byliście bez dzieci, tak?

Gosia wrzuć koniecznie fotki nowego pokoju Kubusia, no i zaległe foty salonu:)

andzia
Kasioleq gratki zrzuconych kg!!!
Ja wczoraj poszalałam, lody, tort, babeczki i dzisiaj niestety efekt był na wadze:Kiepsko:

Magda fajnie, ze Michał umie się sam bawić, u nas nadal z tym ciężko. No ibajek nadal zero. Ech...
I wielkie gratki za postępy nocnikowe!!!!
Dzisiaj poszedł do t. bez pieluchy?

Mei i ja CIę bardzo podziwiam, samotna mama, dwie prace i jeszcze czas na zabawy z dzieckiem. Jesteś wielka!!!
Super, że Filip tak polubił rower!!!

Justynka fajny taki zjazd, rozumiem, że byliście bez dzieci, tak?

Gosia wrzuć koniecznie fotki nowego pokoju Kubusia, no i zaległe foty salonu:)

andzia ja wszedzie z dziecmi jezdze wiec i nawet na spocie byly z nami....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

magda_79
andzia
Magda myśle, ze mozesz powoli próbować puszcać Miśka na dwór bez pieluchy. A może kupcie jeszcze jeden nocnik, żeby był u t?

U t. jest nocnik, wiec nie ma problemu. chodzi mi np. o wyjscie do sklepu albo na zajecia.
Zaczne wychodzic na plac zabaw u nas za doemm. W razie czego blisko, a jak da rade to niech pod krzakiem robi :)

Aaaa, teraz wiem o co chodzi:)
Moze nie będzie tak źle, moje laski uwielbiaja sikac w obcych miejscach i pod krzaczkiem też, co wczoraj zresztą pokazały:)

Justynka
::): Jakieś fotki pokażesz?

Cześć dziewczyny:)
Ja tylko na sekundę, bo za 10 minut wychodzę na przegląd:/ Trzeba było w końcu się umówić na wizytę...
Dziewczyny obiecuję fotki i mieszkania i Kuby zamieszczę... jak znajdę ładowarkę od akumulatorków bo aparat leży jakiś czas już nieużywany:/ A mieszkanie zresztą jeszcze nie do końca zrobione, a więc nie ma co oglądać... W naszej nowej sypialniu mieści się nasze łóżko i nic więcej:P
Andzia, Cafe fajnie, że spotkanie udane... Fotki suuuper, dzieciaki cudowne, Kiedy Zosi i Marysi tak włoski urosły?? ŚLiczne Andzia te Twoje dziewczyny:) Zdrówka dla Zosi!
Magda wspóczuje problemów z autem:/ My te 900 zł wydaliśmy na rozrząd... co prawda wydatek planowany bo wiedzieliśmy, że musimy wymienić, ale i tak się wkurzyliśmy, bo mechanik mówił, że weźmie jakoś 600 zł, potem stwierdził, że być może będzie mniej, a potem wykasował 900:/ Ja wiem, że to musiało być zrobione, ale mógł chociaż zadzwonić, że wyjdzie drożej:/

Dobra lecę:) Zajrzę później:)

Mei jak tam w pracy???
Ja mam za sobą cięzki, mozolny dzień....już dawno nie byłam i taka zła i zmęczona!! Okazuje się, że w przyszłym roku będę musiała szukać pracy.....bo w harmonogramie nie ma dla mnie wolnego miejsca....od 3 lat pracuję ciagle w zastępstwie za kogoś.....:Wściekły:
Jutro po pracy mam szkolenie do 18 :Wściekły::Wściekły: Dobrze, że juz niedługo ferie wiosenne:yipi:
Jak zostaję tak dlugo w pracy to jestem taaaaka głodna, że jak wracam do domu to zjadłabym konia z kopytami....
Dziewczyny piekłam ciasto czekalodowe z książki dukana, jest z samych jajek, słodzika i kakao a wychodzi jak babeczka....
Przepis:
3, jajka, 10 dag kakao, słodzik i gałka muszkatałowa (ja dałam aromat migdałowy). Żółtka utrzeć z kakao, dodać słodzik i dodać ubite bialka na sztywno. Wymieszac i wlac do foremki lub do papilotek. Porcja dla jednej osoby.

Cześć dziewczyny:)
Na przeglądzie wsjo ok:) A wyniki cytologii przyjdą pocztą... Lekarka jak mnie zobaczyła, to od razu zaczęła o drugiej ciąży i wyszłam z gabinetu z ulotką o kwasie foliowym;) Ehhh no chciałabym drugie dziecko, ale ciągle jakieś przeszkody... teraz mam umowę na zastępstwo i pewnie od września nie będzie dla mnie dalej pracy:/ Ale mnie kobietka pocieszyła bo powiedziała, że może mojż ciążę prowadzić, co prawda co 6 tgodni będę musiałą jeździć do Poznania do poradni, ale ona ma tam koleżankę i kieruje tylko do tej koleżanki, a więc nie będę musiała się wkurzać, że co chwila inny lekarz:) No dobra ale to dopiero za jakiś czas...
Veronica ja też ciągle jeszcze kupuję pieluchy:/ Nie wiem kiedy sie za to wezmę... Jedyny plus taki, że moja mama na pewno bardzo pomoże, a więc może jakoś się uda... Chyba w święta zacznę i tyle...

kuzwa u nas na zmiane
olas mial gile do wczoraj
dzis znow chlopcy majakatarzysko :Histeria: a w czw mamy szczepienie,nie wiem czy z takimi gilami lekarka pozwoli zaszczepic:Histeria:

K jechal w nocy,bo gdzies za bydgoszcz
wroci tez w nocy:Padnięty:

ale moja mama po pracy ma wpasc do pojdziemy na spacer
no nie powiem ,ostatnio rodzice troche zaczeli myslec i sami proponuja pomoc,rozmowa jednak cos dala jak widac
i nie bylo focha tylko od razu sypaly sie propozycje pomocy

hej!
Andzia jak Zosia?

Anielinka hop hop!

Gosia juz na pewno wiesz, ze nie bedziesz miala pracy od wrzesnia? Szukasz gdzie indziej?
To Cie lekarka namawia na drugiego dzidziola :) Moze sie skusisz? :)

Vercia ale kicha z praca! U Ciebie tez pewne?

Cafe zdrowka dla chłopcow!
Super, ze rodzice wlasnie focha nie walneli tylko wyciagneli wnioski :) Oby im sie to nie zmienilo.

A ja musze pochwalic swoja gadzine, bo wczoraj od 13 do wieczora w majtkach i zero wpadek! Dzisiaj juz od rana bedzie bez pieluchy. Nawet na zajecia pojedzie w majtkach. Wczoraj zaliczylismy spacer i plac zabaw i jazde samochodem i bylo ok. Tyle, ze nie bylo okazji, zeby zrobil siku gdzies na dworze :yuppi:
Bardzo to wszystko przezywa, ale jakos oporu nie ma :)
I teraz gluopie pytanie, ale musze wiedziec.
Jak czesto Wasze dzieci robia siku?