Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82
magda_79
To juz skoro chwale mlodego to napisze jesczze. Dzisiaj od 14 z majtkami na tylku i tylko 1 wpadka, a tak po prostu wola i nie trzeba dopytywac co chwila. Do konca tygodnia musze dokupic majciochow i zawiezc do tesciowej, niech ona tez dziala :)

no brawo!
a T wie ,ze misiek w trakcie odpieluchowania?u niej tez wola?
zeby tylko tego nie spieprzyla

To dopiero 3 raz probowania, wiec t. srednio wtajemniczona, ale jutro jej powiem i musi dzialac! Nie odpuszcze jej teraz :)

no pewnie,szkoda by bylo

Magda gratki dla Michasia:brawo: Ja jutro kupię majciochy w pepco i zobaczymy.....jak już da sie posadzić to może nam się uda.....
Magda ty jesteś najbardziej aktywna z nas dietujących się, szybko spalisz kfc w piątek:Śmiech:
Ja znalazlam przepis na dukanowski makaron w książce i chyba zrobię sobie na jutro i upiekę wolowinę w brytfance z warzywami.....juz na cyce nie mogę patrzeć...a myslałam, ze tak szybko mi się nie znudzi....

magda_79
Cafe jak spedziliscie popoludnie?No ruch tu dzisiaj jak nigdy. Ja juz mialam klasc Michała, ale lapek wlaczony i nie moglam sie oprzec. Dziecko ledwo na ocy patrzy, ale jeszcze pare min musi wytrzymac :)

hehe
ja poszlam z mlodym polazic a K zostal z chlopcami bo musial jeszcze popracowac na kompie
teraz juz spi:Szok:

a ja nic juz nie robie i tez sie klade,pierdziele
nie wiem czy to @ czy co ale dzisiaj naprawde jakos srednio sie czuje

cafe82
magda_79
Cafe jak spedziliscie popoludnie?No ruch tu dzisiaj jak nigdy. Ja juz mialam klasc Michała, ale lapek wlaczony i nie moglam sie oprzec. Dziecko ledwo na ocy patrzy, ale jeszcze pare min musi wytrzymac :)

hehe
ja poszlam z mlodym polazic a K zostal z chlopcami bo musial jeszcze popracowac na kompie
teraz juz spi:Szok:

a ja nic juz nie robie i tez sie klade,pierdziele
nie wiem czy to @ czy co ale dzisiaj naprawde jakos srednio sie czuje

Przynajmniej mialas czas dla Olka!
Odpoczywaj jak tylko mozesz, zmeczona jestes, a i @ nie sprzyja aktywnosci :(

o la Boga a coz tu sie dzieje... przed chwila tu bylam nikogo nie bylo a teraz wchodze i ledwie doczytalam...

my też majty zakupujemy w pepco ostatnio były po 1,99 kupilam 5 par, bo wszystkie juz za malę u nas na szczęście odpieluchowanie to historia i bardzo sie z tego ciesze , nie wiem jak bym dala rade finansowo, jakbym miała kupować pieluchy 2x...

cafe zagłosowalam:)

Magda suuuper że są postępy w odpieluchowaniu:) oby tylko T. nie dała ciała:)))

Vercia jeszcze makaronu ci sie zachcialo:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

kurcze ja czytam i czytam o tej diecie i nigdzie nie ma ze nie mozna jej stosowac przy karmieniu piersia wiec sama nie wiem a powiem wam ze waga mi stoi wogole mi nie spada no masakra jestem zalamana kurcze czuje sie jak kuleczka normalnie 60 kilo to dla mnie zdecydowanie za duzo najlepiej jakbym miala w najgorszym przypadku 53 kilo, brzuch mi wisi oczywiscie wchodze w swoje ciuchy sprzed ciazy ale na wdechu sie zapinam i mi scista ten kołdun ale juz sukienki sie nie zalozy i tylek jakis taki duzy mi sie wydaj no kurcze zalamana jestem jakis kryzys mnie dopadl....:36_1_4::36_1_4:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

J jeszcze na sekundke, K. nadal nie ma.

Cafe no kurde nie pasuje nam następna niedziela, bo przyjeżdża do nas K. kolega ze studiów z narzeczoną. ::(:
Magda kupowałóam u tego kolesia 23_roz Befado_ Papcie dziewczęce domowe. (1482864457) - Aukcje internetowe Allegro, ale widzę, że teraz nie ma żadnych aikcji.
Mam nadzieje, ze t. poważnie podejdzie do sprawy i nie spieprzy wszystkiego
Vercia i ja Cię podziwiam za to pichcenie, ja od 1,5 miesiąca prawie codziennie wpierdzielam cyca:)
Justynka kobieto jesteś 2 miesiace po porodzie, wyluzuj!!! Jeszcze waga zleci, a Dukan na pewno nie nadaje się dla matek karmiących!!!!

justynka 60kg, ja marze zeby wazyc 60... tzn.ogolnie chciałabym 52kg, ale to nie mozliwe bo z nadmiaru skory moglabym zrobic sobie spiwor!!! a Ty sie nie martw zlecisz z wagi nim sie obejrzysz...
a chlopaki superowe Julek ma super czarne oczeta;) a Olek bardzo zmężniał;]

kurcze tak bym chciała zastosować tą dietę, ale boję sie ze nie dam rady, nie bardzo rozumiem te wszystkie fazy czytam i czytam i jakos nie czaje... jakaś tempa się zrobiłam ostatnio;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Justynka fotki boskie!!! Na drugim zdjęciu widać, że chlopcy się różnią.
KasioleQ na pewno za instrukcją proteinowej Andzi obczaisz temat. Myślę, że ona najlatwej to objasni. Ja jak przelecialam internet to tez nie do konca wiedziałam o co kaman....
Cafe może od diety tak dziwnie masz? Czytałam w knidze, że przy dużym i nagłym spadku wagi moga pojawic się częściej miesiączki albo krwawienia.

Cafe zagłosowane!
Cafe, Andzia makaron bomba a robi się 5 minut. Wrzucam dla was przepis i podpowiadam, ze mozna zjesc z duszonymi pieczarami z cebulą w jogurcie-a'la sos pieczarkowy. I można jesć do syta, bo jest na samych jajcach :Oczko:

Trochę tekstu ode mnie - Dietetyczne Obżarstwo

Dziewczyny jak wystygnie to kroicie na paseczki cieniutki i jest makaron. Ja robilam z ziolami i pieprzem.

Zakręcilam obiady na jutro i padam na pysk. Jutro niestety do 15 w pracy....będzie intensywnie...nie znoszę czwartku!!!