Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hello!
Dopoki nie uloze tych cholernych puzzli to chyba za czesto nie bede zagladac :lup:
Strasznie wciagaja, wczoraj iedzialam do pozna i tylko kilka udalo sie ulozyc. MAsakra :)
Andzia piona!!!

JAk maluchy? MAm nadzieje, ze nie kaszla!

Anielinka roznica miedzy sinecodem w kroplach a w syropie jest taka jak Andzia napisala. Krople sa dla malych dzieci, a syrop dla starszych. Jak dla mnie to syrop jest skuteczniejszy.

KAsioleqq fajowy teraz czas Kornelc, juz taka kumata. Wesolo macie :)

A my dzisiaj w domu z Michałem, P. jedzie na zakupy, a potem do pracy :((
Dzisiaj musimy podjechac do tesciow na kawe. Taaaak mi sie nie chce. Juz zyje w stresie przed jutrzejszym powrotem do pracy. A jakby tego bylo malo to dzisiaj snilo mi sie, ze urodzilam dziecko i caly czas powtarzalam, ze jest zupelnie rozne od Michała.

Kurde napisalam posta i mi go wcielo tylko kawalek sie zapisal;(

Kornela spi, a ja jak zwykle do kitu ale o tym na boku;/

zdrowka dla wszystkich chorowitkow...

Magda bidulo juz jutro do pracy;/ ehhh biedny Misiek pewnie bedzie mu przykro, ale takie zycie;(

Andzia Magda ale Was wzielo na te puzzle;) ja sie nawet za swoje nie biore, bo nie mam zadnej dluzej podkladki jak Andzia zeby je gdzies schowac...;/

Anielinka super ze dzis nocka bez kaszlu;))pby tak dalej

ide sie zalic

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Joł!

Zmęczona jestem, ale jest ok:yes: Siostra wyciągnęła mnie wczoraj wieczorem więc się trochę oderwałam:) Mama została z młodym::):
Filip od dwóch dni całkowicie inny! Grzeczny i milutki. Wiadomo - psoci, ale bez porównania. Pewnie te fochy wrócą jeszcze nie raz, ale mam nadzieję, że będę miała więcej cierpliwości.
P. wtedy mnie wk***** bo zadzwonił do mnie znowu z fochem i żalami że on się rzadko z Filipem widuje:Kiepsko: Ale pieprzył przy okazji takie kretynizmy, przeczył sam sobie (powiedział, że przecież on zawsze mi mówi jak spędził dzień z Filipem a za chwilę mówi mi że skąd ja mogę wiedzieć jak oni razem spędzają czas:Histeria: )... I pełno było takich tekstów + zaznaczenie, że on znowu złoży wniosek do sądu boja się nie chcę z nim dogadać. Udało mi się nagrać kawałek tej rozmowy i jak ją przesłuchałam raz jeszcze to (jeżeli to możliwe) ręce opadły mi jeszcze niżej:Rozgniewany: Później chwalił mi się że kupił sobie telewizor i konsolę a ja mu mówię że nie musi mi się tym chwalić... Stwierdził, że jest czym, więc się chwali:Szok: A ja wczoraj do niego zadzwoniłam żeby wziął Filipa do sali zabaw (ok20zł to kosztuje) to on mi mówi, że nie ma pieniędzy:Wściekły: Ja pierdolę a dzisiaj go wziął i pewnie znowu do swoich starych go zabrał.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

mei super,ze filipo grzeczny!byle tak dalej
a tatus widze niezly jest!
kuzwa.....zeby dziecku zalowac 20zl!
no coz
:Całus:

magda ale ten tydzien zlecial,szoook
musisz znow przyzwyczaic sie do pracowego rytmu:Całus:
no i misiek tez
a jak jego zdrowko?

anielinka jak amelka?dobrze,ze nocka bez kaszlu...miejmy nadzieje,ze tak juz zostanie

andzia a u was jak tam?ciagle kaszel?
podziwiam za te puzzzle...jak ty nerwusie dajesz rade?:Oczko:

nic wiecej nie pamietam,sory

Justynka też sobie nie wyobrażam, jakby nikt nie mógł mnie odwiedzić... A wiadomo,kiedy ten zakaz odwiedzin zniosą?
Filip to też niestety taki cygan, ale jak trzeba to wtedy akurat jednak woli zostać ze mną:Szok:

Anouk do mojej postawy masz rację, chociaż staram się udawać, że wcale nie chce mi się rzygać jak go widzę:Oczko:
A we fryzurce super wyglądasz! No i straaasznie młodziutko!

Andzia
nieźle Cię te puzzle wciągają:Szok: Ale ja też tak mam że mogę noc zawalić jak mam dobrą książkę,film czy inne takie czasopożeracze.

Kasioleqq kac nie ważny, ważne że sobie posiedziałaś w miłym towarzystwie:D

Magda mi solarium też poprawia nastrój::): A co do puzzli:36_1_21: He he najlepsze jest jak próbujesz dopasować jeden element i już prawie rezygnujesz a jak Ci się uda to zaraz próbujesz kolejny i tak czas ucieka nawet nie wiadomo kiedy. I jaka radocha jak się uda:D

Gosia zdrówka dla Kuby! No cena prywatnych placówek kładzie na plecy:Szok: Ja już do jednego dzwoniłam i w lutym można już składać papiery,więc pewnie złożę.

Cafe jest co marudzić, bo to musi być w cholere trudne być z trójką sama przez tyle czasu::(: Dobrze, że Olas osłuchowo czysto:yes: Coś Wam lekarz zapisał? Zdrówka i SIŁ!!!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witajcie kobietki:)
Za nami fajny dzień:) Rano co prawda miałam egzamin, ale do Poznania pojechałam autem, zabrałam z sobą chłopaków, oni poczekali jak ja napiszę egzamin, później pojechaliśmy na małe zakupy. No i potem zaliczyliśmy cmentarz gdzie lerzą moi dziadkowie od strony taty... Póżniej pojechliśmy do rodziców, Kubulec złożył życzenia:) Tak się fajnie do nich przytulił:) później zapaliliśmy znicz u mojego drugiego dziadka i pojechaliśmy do babci:) U babci mieszka kuzynka z dziećmi także Kuba miał towarzystwo:) W sumie wyjechaliśmy o 7 a w domu byliśmy wieczorem:) Lubię takie dni... tylko szkoda, że jutro do pracy:/ Ale tylko 5 dni, a potem ferie :D

Mei ehhh ten P. to faktycznie denerwujący typ:/ Ehh nie wyobrażam sobie ile ty nerwów musisz przez niego tracić:/

Magda, Andzia ehhh zazdroszczę tych chwil z puzzlami hihihi ja dostałąm puzzle na gwiazdkę i nie mam czasu do nich usiąść:/

Cafe sił Kochana! Trzymam kciuki żeby do piątku szybko zleciało!

Witam! Ja juz w pracy :((( Buuuu!
Tak mi sie nie chcialo isc, Michał co chwila mowil, ze on wolalby jeszcze pospac :lup:
Cala noc nei spalam :(
Do tego pobolewa mnie brzuch i jakos nie za fajnei sie czuje.

Ale za to wczoraj w dzien skonczylam puzzle :))) Jak szkoda, ze nie mam kolejnych. hhi!
U mnie puzzle leza na stole w duzym pokoju, Michał zaglada, dotyka, ale jak mu powiem i wytlumacze to ich nie rusza, wiec spokojnie :)

Teskni mi sie za mlodym i jego tekstami. Wczoraj ogladalam z nich skoki i standardowo mlody:
Leć Adaś, leć!
Ja mu mowie: to nie Adam tylko Kamil.
A Michał:
Może byc i Kamil, jak sobie chcesz :lup:

Gosia ale super, ze Wasz dzien taki udany!!! Jak sie Kubulec czuje? U Was szybko ferie. P. zaczyna 14 lutego.

Cafe duuuuuzo sił!!!! Oby chlopaki nie dawali czadu i tydzien szybko zlecial!

Mei tulam mocno :cmok: Z tego Twojego P. to masakra! Dobrze, ze starasz sie nagrywac rozmowy, bo gada totalne glupoty. Cierpliwosci!

Andzia jak puzzle?

anielinka jak Amelka?

Justynka jak sie czujesz?

Anouk hop hop! Co u Was?

Kasioleqq ide na bok poczytac co naskrobalas.

magda_79
Tak mi sie nie chcialo isc, Michał co chwila mowil, ze on wolalby jeszcze pospac :lup:

Ale za to wczoraj w dzien skonczylam puzzle :))) Jak szkoda, ze nie mam kolejnych. hhi!
U mnie puzzle leza na stole w duzym pokoju, Michał zaglada, dotyka, ale jak mu powiem i wytlumacze to ich nie rusza, wiec spokojnie :)Teskni mi sie za mlodym i jego tekstami. Wczoraj ogladalam z nich skoki i standardowo mlody:
Leć Adaś, leć!
A Michał:

szoook
ja ty to robisz??
chociaz musze przyznac,ze olkowi tec coraz wiecej mozna wytlumaczyc i coraz wiecej zaczyna wreszcie docierac
ale puzzle na bank by nie przetrwaly

cafe82
magda_79

U mnie puzzle leza na stole w duzym pokoju, Michał zaglada, dotyka, ale jak mu powiem i wytlumacze to ich nie rusza, wiec spokojnie :)Teskni mi sie za mlodym i jego tekstami. Wczoraj ogladalam z nich skoki i standardowo mlody:
Leć Adaś, leć!
A Michał:

szoook
ja ty to robisz??
chociaz musze przyznac,ze olkowi tec coraz wiecej mozna wytlumaczyc i coraz wiecej zaczyna wreszcie docierac
ale puzzle na bank by nie przetrwaly

Nie wiem, Michał po prostu taki jest. Czasem mi sie wydaje, ze rozmawiam z 4-latkiem, moze dlatego. JEsli mu wytlumacze to nie ma problemu.
Tylko sie pyta: mamusiu, prosisz mnei o to?
I jak mu powiem co i jak to nic nie rusza.

cafe82
ehhh no wierze magda
a t nic sie nie zmienila?

olek siedzi i powtarza-ale nudy,ale nudy:hahaha:

:sofunny::sofunny::sofunny:
Zorganizuj cos dziecku :hahaha:

A T. sie nie zmienila. Wczoraj tam bylismy, znowu tlumaczylam, a ona pokiwala glowa i pewnie dalej bedzie to samo :((

Od 5 dni mlody je obiady w domu!!! Nie dostaje nic slodkiego, zadnych pierdol, a ona ciagle mu cos daje. Jakby za punkt honoru wziela sobie to, zeby zjadl jak najwiecej,

magda_79
cafe82
ehhh no wierze magda
a t nic sie nie zmienila?

olek siedzi i powtarza-ale nudy,ale nudy:hahaha:

:sofunny::sofunny::sofunny:
Zorganizuj cos dziecku :hahaha:

A T. sie nie zmienila. Wczoraj tam bylismy, znowu tlumaczylam, a ona pokiwala glowa i pewnie dalej bedzie to samo :((

Od 5 dni mlody je obiady w domu!!! Nie dostaje nic slodkiego, zadnych pierdol, a ona ciagle mu cos daje. Jakby za punkt honoru wziela sobie to, zeby zjadl jak najwiecej,[/QUOTE]

jakie to wszsytko porabane
jakby nie mogla was posluchac

czesc dziewczyny, my wczoraj bylismy u mojej babci a popoludniu oleczek pojechal z dziadkami do prababci i pradziadka....wiec dzien mielismy wypelniony a bynajmniej olek.....ja w tym czasie jak go nie bylo to sobie polezałam....

nam wysiadł dekoder "nowy" z "n" ale zadzwoniłam do punktu wytłumaczylam co sie stalo i od reki mi wczoraj go wymienili.....

a dzisiaj bylam juz na badaniach i w sklepie teraz wcinam sniadanko a oleczek u dziadkow siedzi i maluje farbami.....

wiecie co ja juz mam coraz gorsze nocki, dzisiaj nie spalam od 3 do 5 a jak zasnelam to olek si obudzil przed 7 :o_no::o_no: no ledwo zyje.....nadzieja w tym ze oleczek pojdzie spac po 12 a ja razem z nim do tej pory zrobie obiad i troszke ogarne mieszkanie....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam się i ja!
A my wczoraj zaliczyliśmy obiad u t. później pojechalismy do drugiego reala specjalnie po tą ciastoline i du.. też nie było:( ale kupiliśmy 4 pojemniczki róznokolorowej i też jest fajna zabawa, bo Amelka ma stolnice, wałek, foremki więc robi nam "wypieki" na całego:D do tego kupiliśmy jej puzzle:D te duże maxi 24 szt. i okazuje się że Amelka lubi je układać, ale z moją pomocą :( bo nie za bardzo jeszcze wie o co w tym wszystkim chodzi :Szok: no ale mam nadzieje że kwestia czasu i się nauczy:)

Magda ale musiał "boleć" powrót do pracy:( no ale cóz zrobić...a jak źle się czujesz to nie chcesz iść jeszcze na zwolnienie? czy już nie chcesz?
Misiek mnie rozwala tymi swoimi tekstami:D no poprostu jest niesamowity! smiać mi się chce z tego Adama i Kamila:hahaha:

Cafe nie mysl o tym że sobie nie dasz rady, tylko myśl pozytywnie, a napewno sobie świetnie ze wszystkim poradzisz!
co do szczepienia to napewno nic się nie stanie jak je o tydzień przełożysz...

Justynka wspołczuje nocek! no ale jeszcze troszke i będziesz nie mogła spać z innego powodu:Oczko: bosze, to już 36 tydz. prawie ale ten czas leci, szok!

Andzia jak tam? jak dziewczyn kaszel?

Anouk hop hop! jak tam na balu było???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif