Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

nooo jestescie

anielinka super,ze lepsza nocka...powiedz,ten sinecod bez recepty mozna kupic?
K pojedzie z olkiem do naszej lekarki i zobaczymy co powie ale dobrze miec cos w domu,bo nie mam oczywiscie nic

andzia co jest??

goska,magda,tynia i u nas nocne wedrowki...tak jak magda,na spiochu wrzucamy mlodego i juz,zasypia dziad w minute
chociaz od paru dni K wstaje i odprowadza go do siebie - i pada razem z nim :Szok:

i ja sie melduje, jezeli chodzi o nocke to nie odsypiam tylko leze sobie caly dien, a co wolno mi, S mi zrobil awanture ze skoro siedze w domu to mam robic sniafdania i inne posilki tak wiec jestesmy na scieszce wojennej,mam tego juz dosc kuzwa sluzaca sobie znalazł.....

a mnie cos pobrzusze pobolewa wlasnie tak jak na okres i niew iem co robic narazie leze bo w takiej pozycji nie boli....pojechalabym do lekarza ale ta pewnie mnie do szpitala da a w sumie narazie nic sie nie dzieje i na weekend to nie ma sensu sie tam wybierac jak cos to sie sama zglosze na oddział.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Cześć dziewczyny:)
Ja już dzisiaj po pracy:) Skończyłam o 12 bo mieliśmy dzień patrona:)
Kuba w nocy oczywiście przyszedł do nas... Na razie nic z tym nie robimy... Wrzucam do nas do łóżka i po prostu czasami go przenoszę jak zaśnie do niego... Może wezmę się za to w ferie:)
U nas dzisiaj tak cieplutko:) Szkoda tylko, że zaczęło padać:/ W taką pogodę coraz bardziej doceniam auto:) Teraz to już sobie w sumie życia bez auta nie wyobrażam:)
P. dzisiaj mi opowiadał, że Kuba siedział z Yoko i mówił ciągle: "Yoko...niunia...Yoko...niunia..." heheeh

Ja tylko na chwile, byli znajomi, chalupa jakby tornado przeszlo. Nie jestem do tego przyzwyczajona, ale ogolnie bardzo fajnie.
Teraz ogladamy z P. mecz, zaczely sie mistrzostwa swiata w pilce recznej, wiec jest co ogladac :))))
Polazlilismy rano po sklpecha, P. kupil sobie jeansy, a ja nie mialam weny na ogladanie czegokolwiek :(

Cfae ale kicha z tym wyjazdem K. :(
Super, ze z Olkiem ok! A Sinecod dobry, ale tylko na noc, bo sztucznie hamuje kaszel, a nie leczy.

Gosia ja zdziwiona, ze Ty do pracy, bo P. na zwolnieniu i mam wrazenie, ze juz nikt nie musi pracowac :)
A jak w ogole Kuba z Yoko. U nas wesolo, Misiek coraz czesciej bawi sie z Milanem :)

Andzia hop hop! Co jest?

Anielinka ciesze sie, ze syrop pomogl!

Justynka wspolczuje sytuacji w domu, tym bardziej, ze nie wyobrazam sobie, zeby P. mi tak powiedzial. Mysle, ze jedyne wyjscie to wlasnie przetrzymanie. Szkoda, ze na tydzien nie mozecie sie zamienic. Ciekawe co by mowil z brzuchem, bolami, zmeczeniem itp.

Tynia ja ciagle zasypiam z Michałem, zupelnie nad tym nie panuje. P. sie ze mnie smial, a ostatnio sam usypial Miśka i tez zasnal :)
Moje dziecko tez mogloby calymi dniami przed tv siedziec :((( JAk u Was odpieluchowanie???

U nas tragedia. Dzisiaj w ciagu 40 min mlody zasikal i zasral 7 par majtek. Nie wiem, on w ogole nie czai, ze chce mu sie sikac.

Kasioleqq mialas sie odezwac! Co u Was?

Anouk a Ty co sie babo nie odzywasz?

witam sobotnio ;) ja wczoraj w pracy byłam , potem jeszcze zakupy i wrócilismy po 20 do doma , chwile sie zakrecilismy i prad zabrali .. jeszcze M zdazył w piecu rozpalić i tak sie rozbuchało że ze sraczka lataliśmy koło tego pieca bo jak nie ma pracu topompka nie chodzi i wysadzić moze ... padłam nieprzytomna .. teraz spojam kawe i biorę sie za ciasto bo dizs wieczorem znajomi...
Madzia fajnie , ze wizyta znajomków udana :) a pobojowisko dlaczego ? mają jakiegos rojbra ? z tym odpieluchowaniaem u nas podobnie było , jakmi sie julka 3 razy w przeciągu 15 min zlała w gacie tomi sie odechciało ..
Gosia no to extra , ze Kuba juz nie ma zadnych oporów w chodzeniu widac czasu potrzebował zeby sie przełamac ..
Anielinka jak Amelkowy kaszel ?
Justynka a jak Twój "domowy szpital " ? a ten Twój s to jakas klepkę zgubił ? w 9 miesiacu chce zebyś skakaała przy garach i to moze jeszcze z uśmiechem ... wrrrr
Andzia ? co sie stać ?
Tynia hehehhee :)mam Cie :P
Cafe .. na tydzien ? o kurczę .. a bedzie Ci miał kto pomóc pzy wesołej gromadce ?
Kasioleq a Ty gdzie sie podziewasz ?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam!

Widze że dziś Anouk pełni sobotni dyżur :Śmiech: a gdzie reszta????

Anouk współczuje braku prądu:/ u nas jest dokładnie tak samo z piecem, bo pompke mamy na prąd, ostatnio jak wyłączyli prund i byłam sama w domu, to nie wiedziałam co robić i latałam z kubkiem wody i do pieca wlewałam żeby mi się nie rozbuchało:)))
U nas Tesco nima:( ale dostałam ostatnio od bratowej po Julce, więc zapas mam...
co do odpieluchowania, to my też daleko w polu :( czasem pod wieczór ściagam pampersa i tłumacze Amelce 100 razy że ma wołać siusiu, bo ściągnełam jej pieluche, ale ona oczywiście woła jak już jest po ptokach i idzie do mnie z szeroko rozstawionymi nogami i mówi "mama siusi źlobiłam" :lup:

A Amelka niestety dziś dała znowu koncert kaszlowy w nocy :(( ehhhh

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej kochane:Całus:

przepraszam ze sie nie odzywalam, ale ciagle zle sie czuje cos z ta moja glowa...boli jak diabli caly czas...w poniedzialek ide do lekarza, bo zauwazylam ze od jakiegos czasu regularnie ok, 16zaczyna mnie bolec glowa w jednym miejscu ogolnie od czwartku czy srody cmi mnie cala glowa caly dzien ale ok wlasnie 16 zaczyna bolec w jednym miejscu...
u nas ogolnie ok, bez zadnych zmian maluchy zdrowe:) Kacper wciaz nie grzeczny i tyle...
o R.napisze na boku ale szalu nie ma,...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png