Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc dziewczyny, przy Was to sie nie da dolowac. Usiadlam z kwasna mina, ale wystarczylo Was poczytac.
Lale i misie w piekarniku, skarpety z kapusta, nowe paputki lali, bijaca MAjysia :hahaha:

Do tego nasza przodowniczka pracy :) Wiadomo o kogo chodzi hihi

Andzia jak nochal Marysi?? Fajnie, ze juz po stomatologu i ze dramatu nie ma.
JA to sie boje isc i uslyszec wyrok. W ciazy z Michałem wydalam 6 tys. na stomatlogsa. Teraz czeka mnie powtorka na 100% :(((
Zdrowka dla Stasia!

Tynia szkoda, ze bez pracy, ale dobrze, ze z takim nastawieniem. Znajdziesz inna, fajniejsza, a teraz ciesz sie odpoczynkiem i spokojem.

Anielinka ale noc za Wami! Wspolczuje! Odespij w dzien z Amelka.

Anouk u nas tez roztopy. Wyslalam chlopakow na spacer i az sie boje ich zobaczyc w jakim stanie wroca. Woda i lod, ledwo sie chodzi.
Julka niesamowita! Dziewczyna ma wyobraznie :sofunny:

Cafe :o_master:
Fajny pomysl z powrotem do pracy, wszystkim wyjdzie to na dobre,a najbardziej Tobie, bedzieszm iala odskocznie od codziennosci.
Wrzuc jakies fotki chlopcow!

Justynka mam nadzieje, ze juz u Was wszyscy zdrowi!

Mei biedny Filippo, ale musial go brzuchol bolec.
Super z fryzjerem, u nas bez szans. Michał codziennie nam przypomina, ze pasuje mu fryzura taka jaka ma teraz :lup:

cafe82
mamy dziewczyne
ale okres swiateczno noworoczny to samo kibel wiec zakmneilismy na miesiac
ale teraz to juz czas ruszyc ponownie

a jak girka powiedz?

No w dzień napewno nie odeśpie, bo jak A. będzie spała to ja musze obiad machnąć, a jej spanie to teraz raptem godzinke tylko trwa, więc bez szału...

a girka ehhh szkoda gadac, ciągle coś w tym kolanie strzela, przeskakuje itp. :Padnięty:
do tego i tak jeszcze biore tabl. te które mi wcześniej przepisała, one są przeciwbólowe, przeciwzapalne i na wszystkie bóle reumatyczne, bo jak bym ich nie brała to juz wogóle byłby kosmos :Histeria:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
Ja mam chwile odpoczynku, mlody jak katarynka od rana nawija i juz bylam wykonczona. P. na szczescie wzial zwolnienie do konca tygodnia. Ufff! Poszli na spacer, a w domu bloga cisza.
Dzisiaj uslyszalam od swojego dziecka:
ja nie mam prawa ruszac Twoich dlugopisow to Ty nie ruszaj mojego!!!

JEstem przerazona co bedzie dalej :lup:

:sofunny:
no pomału dzieci juz zaczynaja nami rządzić, ostatnio siedzieliśmy przy stole i jedliśmy obiad, ale Amelce co chwile z widelca spadało mięso i chciałam jej pomóc je nabić na widelec, a ona wkońcu się wkurzyła i mówi "mamo nie ruszaj mi tego, masz swój obiadek" :hahaha:

Cafe wczoraj robiłam z tego przepisu Wielkie Ĺťarcie - Przepis - Miodownik, bo ten co ja mam, to zawsze mi wychodziło mało ciasta i podzielenie go na 3 części graniczyło z cudem :Szok: a masa tylko jest z pół litra mleka, więc jej też mało wychodziło i było suche te ciacho, a te praporcje z tego przepisu sa w sam raz oczywiście wersja z kasza manna, a nie serowa, i zapach ja daje zawsze migdałowy do niego...

Magda ciesze się, ze poprawiłyśmy Ci troszkę humor::):
Fajnie, że P. wziął wolne i nie musisz siedzieć sama, do kiedy masz zwolnienie?
A Michała teksty jak zwykle rozkładają na łopatki:hahaha:
U mnie najczęściej powtarzane zdania przez dziewczyny to :"Ja sama" i "To jest moje", słyszę to po milion razy dziennie:Szok:

Anielinka ale jesteś bida z tą nogą:Całus: A jak skończą się rehabilitację to idziesz znowu do lekarza?
Nocki współczuje, ja mam takie często.
Co masz za gości dzisiaj?
Ja musze zrobić jakiś placek na Dzień Babci do p-kola, wypadał moja kolejka:)

Andzia u nas zdanie "ja sama" też jest non stop powtarzane, aż do znudzenia :Szok:
Jak się skończy rehab. to nie wiem czy odczekać troche żeby może coś podziałało, czy odrazu iść... nie wiem sama...zobacze co i jak bedzie się działo w przyszłym tygodniu.
A gości to siostra Ł. ze szwagrem przyjezdzają, bo stęsknili się za Amelką:) a przy okazji zabiorą t. ze sobą (ale samą) :Szok:

A Wy znowu o ciastach :lup:
Ja wlasnie zezarlam batonika i nalesniki. Obiecalam sobie, ze teraz schudne ze 3 kg, ale cos weny brak jak na razie.

Andzia ja mam zwolnienie jeszcze na przyszly tydzien. Troche posiedze w domu, ale jakos nie mam ochoty na razie wracac do pracy, choc fizycznie czuje sie w miare ok.

Anielinka no no ,szoruj podlogi, zeby t. nic tam nie zobaczyla :)

magda_79

Anielinka no no ,szoruj podlogi, zeby t. nic tam nie zobaczyla :)

Magda, ona jak jest u mnie to jak chodzi i węszy po katach to ciągle powtarza, że ja to mam tak czyściutko że chyba tylko chodze i sprzątam :lup: a jak pewnie bym miała syf, to by powiedziała że siedze całymi dniami i nie sprzatam...no ale t. przecież jest ciężko dogodzić, nie? :lup: