Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
gosiammm
Anielinka brałam tabletki przeciwbólowe przez @ :/ A autem pierwszy raz nie wyjechałam, dojeżdżam codziennie do pracy autem a to jakieś 12 km.

Nie wiedziałam że dojeżdzasz do pracy autem, bo kiedyś pisałas że przez ten śnieg się boisz itd. no ale może to ja źle skumałam :lup:

Bo czasami jak pada śnieg albo jest ślisko to tata po mnie i Kubę przyjeżdża... no a teraz bałam się bo pierwszy raz jechałam w taką długą trasę no i ślisko strasznie...

andzia
Cześć,
melduję, że żyję, ale ledwo. SYlwester do 7.30 baaaaaaaaaardzo udany, niestety 1-go obudziłam się chora, katar, kaszel i łupie w kościach. Mam nadzieje, że jutro będe się lepiej czuła, to Was poczytam.

Buziaki

łazilas bez butow po sniegu?:Oczko:

zdrowka:Całus:

do 7,30.....wooow...ale super,ze udany
a jak tesciowa,dala rade?

cafe82
czesc magda

a dziekuje,chlopaki super chociaz coraz wiecej nie spia
ale nie nosimy,nie bujamy...troche pomarudza i juz
a nocki ok
K karmi kolo 23-24,bo ja kolo 21 padam
ja kolo 2-3 i 5-6 i jest dobrze

byle tak dalej

Fajnie, ze K. karmi o tej 23, bo masz szanse dluzsza chwile pospac. Faktycznie nie jest zle, tyle, ze jednak przy dwojce wszystko tyyyyle trwa.

cafe82
a ty jak sie czujesz?
powiedz jak dlugo planujesz pracowac?
myslisz o zwolnieniu?

a obiad juz robie,bo rano mam najwieksza wene i robota mi najlepiej idzie
poza tym olek do 8 oglada bajki wiec mam luz

Ja sie czuje ok, brzuch ciagle boli, ale zaczynam sie przyzwyczajac. Wczoraj zezarlam pizze, popilam pepsi , wiec nie moglam sie dziwic, ze bolalo :lup:

Jak wszystko sie pouklada to od 1 lutego bede na zwolnieniu, w gorszym wypadku od 1 marca, wiec nie tak zle :)

magda_79
cafe82
czesc magda

a dziekuje,chlopaki super chociaz coraz wiecej nie spia
ale nie nosimy,nie bujamy...troche pomarudza i juz
a nocki ok
K karmi kolo 23-24,bo ja kolo 21 padam
ja kolo 2-3 i 5-6 i jest dobrze

byle tak dalej

Fajnie, ze K. karmi o tej 23, bo masz szanse dluzsza chwile pospac. Faktycznie nie jest zle, tyle, ze jednak przy dwojce wszystko tyyyyle trwa.

K przy dzieciakach robi naprawde wsssytko!i to jest dla mnie duze odciazenie

magda_79
cafe82
a ty jak sie czujesz?
powiedz jak dlugo planujesz pracowac?
myslisz o zwolnieniu?

a obiad juz robie,bo rano mam najwieksza wene i robota mi najlepiej idzie
poza tym olek do 8 oglada bajki wiec mam luz

Ja sie czuje ok, brzuch ciagle boli, ale zaczynam sie przyzwyczajac. Wczoraj zezarlam pizze, popilam pepsi , wiec nie moglam sie dziwic, ze bolalo :lup:

Jak wszystko sie pouklada to od 1 lutego bede na zwolnieniu, w gorszym wypadku od 1 marca, wiec nie tak zle :)

hehe...pizza i pepsi to moj staly zestaw:Oczko:
z olkiem zarlam,i z chlopcami tez

i fajnie,ze zwolnieniem
odpoczniesz troche,no i z miskiem pobedziesz
dobra decyzja!

Bronilam sie najpierw przed zwolnieniem, a teraz nie moge sie doczekac. Wszystko na spokojnie i Michał bedzie mial troche mame dla siebie. Troche w domu bede mial czas porobic.
Teraz P. rbi w domu wszystko i mi nic nie pozwala, z Michałem suuuper czas spedza, wiec ja naprawde moge tylko odpoczywac. Ale nie chce sie tak rozleniwiac. Bede w domu to i tylek odrobine rusze :)

magda_79
Bronilam sie najpierw przed zwolnieniem, a teraz nie moge sie doczekac. Wszystko na spokojnie i Michał bedzie mial troche mame dla siebie. Troche w domu bede mial czas porobic.
Teraz P. rbi w domu wszystko i mi nic nie pozwala, z Michałem suuuper czas spedza, wiec ja naprawde moge tylko odpoczywac. Ale nie chce sie tak rozleniwiac. Bede w domu to i tylek odrobine rusze :)

pewnie!

a T jak?komentuje jeszczE?

cafe82
magda_79

pewnie!

Od Swiat jej nie widzialam. hehe! Ale ostatnio P. do nich dzwonil i pytala jak ja sie czuje (jak bylam w ciazy z Miskiem nigdy nie pytała), no i spytala jak malenstwo! WOW! Jakis postep!

magda_79
cafe82
magda_79

pewnie!

Od Swiat jej nie widzialam. hehe! Ale ostatnio P. do nich dzwonil i pytala jak ja sie czuje (jak bylam w ciazy z Miskiem nigdy nie pytała), no i spytala jak malenstwo! WOW! Jakis postep![/QUO

no widzisz!
dobrze....moze przemyslala sobie troche

w kazdym razie suuuper,ze misiek bedzie mial rodzenstwo!
i mala roznica wieku!
poradzicie sobie na pewno
zobacz,nasi maja juz miesiac!

cafe82
magda_79
cafe82

pewnie!

Od Swiat jej nie widzialam. hehe! Ale ostatnio P. do nich dzwonil i pytala jak ja sie czuje (jak bylam w ciazy z Miskiem nigdy nie pytała), no i spytala jak malenstwo! WOW! Jakis postep![/QUO

no widzisz!
dobrze....moze przemyslala sobie troche

w kazdym razie suuuper,ze misiek bedzie mial rodzenstwo!
i mala roznica wieku!
poradzicie sobie na pewno
zobacz,nasi maja juz miesiac!

Wczoraj wlasnie o Was myslalam, ze jak u nas sie urodzi to Was ichlopcy juz beda tacy duzi :)
Ja sie obawiam tylko o to, ze nie mam opieki dla drugiego babla. I to wlasciwie jedyny problem.

dzien dobry babky :* a ja znów zacznę mędzic :( naprawde tego nie cierpię i nie jestem jakiś typem męczennicy i innej cierpiętnicy , zawsze staram sie znalesc jakiś pozytywny aspekt w róznych sytuacjach i brać wszystko na smiech ale coraz ciezej z tym ostatnio .. powiem tylko ze sylwestra spedziłam do bani a o 24 ryczałam jak bóbr ... i to nawet nie przez alkohol bo nic nie piłam ( rano musiałam mamę z pracy odebrac ) .. ehg mówie Wam po raz tysięczny pewnie ..mam dosc ..

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png