Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Magda
to nie jest tak, ze on ich nie pilnuje:Oczko:. Czasem niestety wystarczą sekundy nie uwagi, a K. pozwala im na zabawy w berka czy chowanego, a to wiadomo jak się kończy:Szok: Zośce siniak schodzi wokół oczu, po prostu pięknie.

Super z nagrodą, zasłużyłaś:)
Kupiliście aparat?

Cafe super, że chłopaki tak ładnie śpią:yes:
A jakim mlekiem dokarmiasz?

anielinka
andzia
Łazienka błyszczy:D

Anielinka a robiłaś ten piernik marchewkowy?
Ja mam formę w kształcie choinki i kombinuję co by w niej można zrobić, K. mnie wyzywa, bo i tak całe swięta nas nie ma, ale muszę coś zrobić:D

Tak, niedawno go robiłam i własnie ten jest taki mięciutki i wilgotny, a zawsze piernik kojarzył mi się z takim twardym, a ten pył pyszny jak dla mnie:)

Agdzie Wy wybywacie na święta? a nowe auto juz macie?

Wigilia u t, I święta u rodziców, a drugie u babci.
auto stoi zrobione od poniedziałku w Rawiczu i K. nie ma kiedy jechać, prawdopodobnie pojedzie jutro

anielinka
Acha Andzia jak byś miała robić ten piernik, to dodaj troche kakao, nie wiem może z 1 łyżke, bo widziałam w innych przepisach na pierniki że się dodaje, w tym akurat niema dlatego ono wychodzi dosyć jasne.

Dzięki, kusi mnie ten piernik, zobaczę jak się wyrobię z robotą i jak czasu wystarczy to go machnę

hej cafe! U nas tez baznadzieja z kasa, taki zastrzyk byl super, ale juz slad po nim zaginal.

Z aparatem nie szalelismy, bo az tak duzo kasy to nie dostalam. Kupilismy Panasonica Lumix TZ8. Andziowi tez maja z tej serii, tylko chyba model wyzej. Jednak roznice miedzy tymi modelami byly tak nieznaczne, ze wybralismy tanszy. Do tego karta.
Do tego mlody dostal jeansy i pizame z H&M. Ja kupilam sobie sukienke na wigilie, bluzke pod nia, grubsze rajstopy, P. jakies drobiazgi i tyle.
Ciagle jestesmy bez prezentow :lup:

magda_79
hej Andzia! Ja nie mialam na mysli, ze K. ich nie pilnuje, glupio napisalam. Ale wiem jak P. siedzi z Michalem i uwaza, ze mlody juz jest duzy i pozwala mu na duzo wiecej niz ja. Dlatego jesli Misiek cos sobie zrobi to zawsze przy P. :lup:

U nas dokładnie tak samo, a jak to mówię K. to później ma fochy:Kiepsko:
Fajnie, że aparat kupiony, mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni.
A za prezentami nie patrzyliście czy po prostu nic wam w oko nie wpadło?

cafe82
andzia dokarmiamy mlekiem PRENAN-tym co dostawali w szpitalu,to jest mleko specjalne dla wczesniaczkow....ale jak skonczymy druga puche to przechodzimy na NANactive

lekarka mowila,ze spokojnie moga pic zwykle ale dla spokoju ze 2 puchy tego PRENANU mamy dac
i tak zrobilismy

Nie znałam tego mleka, ale teraz już wszystko wiem::):

magda_79
hej cafe! U nas tez baznadzieja z kasa, taki zastrzyk byl super, ale juz slad po nim zaginal.

Z aparatem nie szalelismy, bo az tak duzo kasy to nie dostalam. Kupilismy Panasonica Lumix TZ8. Andziowi tez maja z tej serii, tylko chyba model wyzej. Jednak roznice miedzy tymi modelami byly tak nieznaczne, ze wybralismy tanszy. Do tego karta.
Do tego mlody dostal jeansy i pizame z H&M. Ja kupilam sobie sukienke na wigilie, bluzke pod nia, grubsze rajstopy, P. jakies drobiazgi i tyle.

no taki zastrzyk by sie co miesiac przydal :Oczko:

cafe82
magda_79

Oj, przydalby sie! Ale fajnie, ze chociaz raz jest :)
Z prezentami po prostu nie zdazylismy. Po 17 wyszlismy z domu, zanim dojechalismy do sklepu, z aparatem nam zeszlo, nawet wszystkich sklepow nie oblecielismy :(
A mielismy do jeszcze jednej galerii podjechac.
Jakis obled. chyba jutro po pogrzebie podjedziemy.

magda_79
cafe82
magda_79

Z prezentami po prostu nie zdazylismy. Po 17 wyszlismy z domu, zanim dojechalismy do sklepu, z aparatem nam zeszlo, nawet wszystkich sklepow nie oblecielismy :(

Jejciu jak ja się ciesze, ze pozamawiałam prawie wszystko na all, w sklepach to chyba bym oczopląsu dostała:Oczko: A i tak udało się e rzczy kupić taniej niż w sklepie:yes:
Mam nadzieje, ze znajdziecie chwilkę i coś kupicie, masz już przynajmniej pomysł co?
A Wy na wigilii u rodziców?

magda_79
andzia
Stasiu dzisiaj ostatni dzień w p-kolu, mają Gwiazdora. Bez kitu, ale chyba pół godziny się stroił, którą koszulę ma założyć, czy do tej będzie pasował krawat itd:Oczko::Histeria:

haha! Zaczyna sie strojenie :) A ma w p-kolu jakas kolezanke, ktora lubi bardziej niz inne? :)

NIe chce nic mówić:Oczko::wink:
Za to przy stoliku z nim siedzi tak Kacper, który uczy go takich głupot, że głowa mała. Nie wiem co on ma za rodziców, ale jakaś masakra, przyśpiewki, głupie wierszyki itp., wczoraj mówi: Musze się podrapac po jajach:Szok::Szok::Szok:

andzia
magda_79
cafe82

Jejciu jak ja się ciesze, ze pozamawiałam prawie wszystko na all, w sklepach to chyba bym oczopląsu dostała:Oczko: A i tak udało się e rzczy kupić taniej niż w sklepie:yes:
Mam nadzieje, ze znajdziecie chwilkę i coś kupicie, masz już przynajmniej pomysł co?
A Wy na wigilii u rodziców?

Dla rodzicow mamy kalendarze, do tego jakies pierdolki, dls mojego taty musze jeszcze dokupic slownik, bo potrzebuje, cos dla tesciowej. No i dla Michała nie mamy. A to tylko dlatego, ze ciagle nie wiemy co :( Jutro pojdziemy po pogrzebie i mam nadzieje, ze w koncu na cos sie zdecydujemy.
On niczym sie nie bawi i ciezko cos kupic. Na pewno dostanie farby, a co dalej to juz nie wiem :(

andzia
magda_79
andzia
Stasiu dzisiaj ostatni dzień w p-kolu, mają Gwiazdora. Bez kitu, ale chyba pół godziny się stroił, którą koszulę ma założyć, czy do tej będzie pasował krawat itd:Oczko::Histeria:

haha! Zaczyna sie strojenie :) A ma w p-kolu jakas kolezanke, ktora lubi bardziej niz inne? :)

Za to przy stoliku z nim siedzi tak Kacper, który uczy go takich głupot, że głowa mała. Nie wiem co on ma za rodziców, ale jakaś masakra, przyśpiewki, głupie wierszyki itp., wczoraj mówi: Musze się podrapac po jajach:Szok::Szok::Szok:

To samo jest z moim chrzesniakiem. Zaprzyjaznil sie z najwiekszym oszolomem w przedszkolu. Masakra, wlasnie glupie teskty itp. I o ile moja przyjaciolka potem z nim rozmawia, on idzie przeprasz itd. to tamtego chlopaka rodzice ze wszystkiego sie smieja :(

magda_79
andzia
magda_79

To samo jest z moim chrzesniakiem. Zaprzyjaznil sie z najwiekszym oszolomem w przedszkolu. Masakra, wlasnie glupie teskty itp. I o ile moja przyjaciolka potem z nim rozmawia, on idzie przeprasz itd. to tamtego chlopaka rodzice ze wszystkiego sie smieja :(

No tu jest dokładnie tak samo, widziałam kilka razy tą matkę w szatni i jej sposób rozmowy z dzieckiem, więc wiem, że nawet jakbym zwróciła jej uwagę, to i tak nic by to nie dało