Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

agulcia super niespodzianka moj to by sie jednak nie podjal takiej decyzji bo ja to wybredna jestem jak cholera jezeli chodzi o auto teraz mam takie samo jak moj maz tylko troszke mlodsze.....jak jezdzilismy za autem to on by juz dawno kupil mi bmw a ja chyba bym go zatrzasla jak nic.....a tak to on mi zawsze zrobi przy aucie a i jest czasami bitwa kto ma jechac ktorym autem:lup::lup:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
My dzisiaj tez fajnie spedzilismy dzien. Rano sanki, potem przyjechala moja mamuska, zamowilismy pizze :) Michu dostal znowu puzzle, tym razem 2 obrazki po 20 elem. Zachwycony oczywiscie :)
A ja prawie caly dzein pod kocykiem. Wrzodziska znowu sa :(((

Agulcia super niespodzianka!

Andzia ale fajowo z mikolajkami. Nie wiem czy u nas tak organizuja.

Justynka Misiek dzisiaj dostal slodycze od mojej mamy i tez mu podzeram. On i tak tyle przeciez nie zje :)

Cafe ale szalejesz z porzadkami! Do tego ciasta pieczesz! :o_master:

Anielinka ciekawe co mikolaj przyniosl Amelca od t.? :hahaha:

Mei zdrowka dla Was chorowitki!

cafe82
magda misiek sam uklada te 20 elementowe??

olek bardzo lubi puzzle ale sam radzi sobie z tymi kilkuelementowymi
kupilismy mu 12 elementowe i musimy pomagac

15 elementowe uklada doslownie 2 minuty. Te nowe z 20 elem. pomagalam mu 2 razy,ale za drugim razem polowe ulozyl juz sam (przy obu obrazkach). Ale on naprawde calymi dniami uklada puzzle, wiec ma wprawe,

magda_79
cafe82
magda misiek sam uklada te 20 elementowe??

olek bardzo lubi puzzle ale sam radzi sobie z tymi kilkuelementowymi
kupilismy mu 12 elementowe i musimy pomagac

15 elementowe uklada doslownie 2 minuty. Te nowe z 20 elem. pomagalam mu 2 razy,ale za drugim razem polowe ulozyl juz sam (przy obu obrazkach). Ale on naprawde calymi dniami uklada puzzle, wiec ma wprawe,

ale bystrzacha
suuuper

nasz olas to nerwus ale i tak jak na nerwusa niezle mu idzie
ale jak cos tam nie pasuje to potrafi zrzucic ze stolu albo po prostu bierze do buzi i gryzie :Histeria:

JA Michała nauczylam jak ukladac puzzle, wiec kombinuje. Zawsze zaczyna od jakiegos ludzika, zwierzatka, potem doklada reszte. JAkos mu idzie. A jak cos nie tak to wola nas i prosi o pomoc.

Polecam Wam takie puzzle (moze macie). MIchał je ubostwia.

Puzzle Rajdek 4w1 EPEE 61009 | GRY | Puzzle | MAZAK - fisher price | klocki LEGO | lalka Barbie | Polly Pocket | kucyk My little Pony | zabawki little tikes | koń na biegunach | garaż wader | tor Hot Wheels

magda_79
JA Michała nauczylam jak ukladac puzzle, wiec kombinuje. Zawsze zaczyna od jakiegos ludzika, zwierzatka, potem doklada reszte. JAkos mu idzie. A jak cos nie tak to wola nas i prosi o pomoc.

Polecam Wam takie puzzle (moze macie). MIchał je ubostwia.

Puzzle Rajdek 4w1 EPEE 61009 | GRY | Puzzle | MAZAK - fisher price | klocki LEGO | lalka Barbie | Polly Pocket | kucyk My little Pony | zabawki little tikes | koń na biegunach | garaż wader | tor Hot Wheels

fajne
my nie mamy nic na mikolajki
jutro podjedziemy i chyba wlasnie jakies puzzle kupimy

Za nami całkiem fajna sobota, gdyby nie fakt, że pokłóciłam się z K. W sumie nie pokłóciłam, ale wkurzył mnie na maxa i strzeliłam focha:Wściekły:
Na Mikołajkach chłopaki byli 3 h, ogrzewali się ciepłą herbatką, Stasiu brał udział w konkursach, wrócił bardzo zadowolony. A popołudniu szaleństwa sankowe, zaraz wrzuce jakieś fotki:)
Stasiowi wieczorem mocno zaczerwieniały oczy, twierdzi, że go nie swędzą, mam nadzieje, ze to nie zapalenie spojówek, bo mam póki co dość atrakcji:Histeria::Histeria::Histeria:

cafe82
K mial zapodac jakis film ale zniknal w kibelku z kompem i nie wiem co tam robi :sofunny:

:sofunny:
Znam to:Histeria:
K. jak wraca z pracy to znika w kiblu z całą korespondencją i oczywiście wszystkie koperty i reklamy zostawia na pralce:Histeria:
My też mieliśmy oglądac jakiś film, no ale mam focha i może sobie sama zapodam. Jeszcze czekam, aż STasiu wyjdzie z wanny, obiecałam, że z nim pogram

Magda ale jesteś biedna z tymi wrzodami:Całus:
Puzzle superowe, żałuje, ze właśnie nie kupiłam dziewczynom mniejszych, no ale zobaczymy. Laski układają same 12 elementów, ale tak jak Olek nerwusy, potrafią śwignąć, ugryźć itd., szczególnie jedna drugiej:Histeria:
A Michał geniusz:brawo:

Justynka jak na kobiete w ciąży to ciekawe atrakcje sobie zapewniasz:hahaha:

Mei
andzia
Mei witaj w klubie lenia.
Ja wczoraj prawie do północy sprzątałam, a dzisiaj jubel od nowa.
Ide prasować póki laski śpią, ZOśka znowu się dzisiaj kilka razy zsikała:Histeria:, nie nadążam z praniem:Histeria:

Może poszantażuj ją że zaczniesz jej zakładać z powrotem pieluchę a Marysi nie? Chociaż.... To może być strzał w stopę, bo jeszcze Maryśka się zbuntuje i obie wrócą do pieluch:Histeria:

Mei próbowałam, ale Zośka sama sobie zdejmie pieluche, wyjmie gatki i jakieś rajtki z szafy i sama się ubierze:Histeria:
Normalnie bym się tak nie wkurzała, ale przez pierwsze 2 tygodnie siusiały pięknie, bez żadnych wpadek, a tu teraz wtopa za wtopą, nie powiem, wkurzajace to bardzo:Histeria: