Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Eloł,
zołzy w łóżkach, K. jeszcze nie ma, a ja mam wymieszane w dupie nieziemsko:Padnięty:
Popołudniu byliśmy 3 h na spacerze, Stachu rowerem. Na poczatku niepewnie, ale miał boczne kółka, więc raczej nie było ryzyka, że się przewróci. Po jakimś czasie załapał bakcyla i szalał jak dzik, zginając kolano idealnie, no o pedałując inaczej się nie da. Ale jak schodził z rowera to znowu kulał::(:
Później odwiedziliśmy mojego tate, a na końcu Stachu zaliczył fryzjera::):
Maryśka zachowuje sie strasznie, nie słucha mnie w ogóle, mam nadzieje, ze w końcu jej to minie, bo jest nie do udygania. W dodatku zaczęła jakoś tak brzydko, kratniowo kaszleć:Płacz:

Cafe i lekarka i rehabilitantka stwierdziły, ze problem tkwi w psychice, ma jakiś lęk i nie może się go pozbyć. Mięśnie są jeszcze słabsze, ale nic a nic go nie boli. I taki lęk jest chyba najgorszy, tym bardziej przy takim uparciuchu. Trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, bo przez takim koślawym chodzeniu może sobie skrzywić kręgosłup i biodra

anielinka
Witam!
My od rana na zakupach jedzeniowych, przy okazji tylko kupiliśmy pampersy...a kasy poszło od cholery :Histeria: jakie to zarcie jest drogie ::(: Kupiłam produkty na 3 bita i wieczorkiem będe robić, mniam:)
U nas własnie wyszło słonko, ale niebo zachmurzone, więc pewnie to przelotne...

Cafe fajnie że juz u siebie jesteście, no i super że chociaż dwa dni razem spędzicie:)
Andzia to bardzo smutne co piszesz że rano marzysz o wieczorze, a jak się kładziesz to martwisz się kolejnym dniem::(: ja mam odwrotnie, bo nie lubie nocy i kłaść się spać i ja mam odwrotnie, bo nie moge się doczekać kolejnego dnia żeby spędzić z moją córką :Nieśmiały: teraz jest taki okres że ciągle czymś nowym nas zaskakuje, więc każda chwila spędzona z nią to dla mnie sama radość :)

anielinka a ty naprawde marnujesz sie przy jednym dziecku,serio....i nie mowie tego zlosliwie

andzia
Cafe i lekarka i rehabilitantka stwierdziły, ze problem tkwi w psychice, ma jakiś lęk i nie może się go pozbyć. Mięśnie są jeszcze słabsze, ale nic a nic go nie boli. I taki lęk jest chyba najgorszy, tym bardziej przy takim uparciuchu. Trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, bo przez takim koślawym chodzeniu może sobie skrzywić kręgosłup i biodra

no rozumiem
ale czego sie boi?
powiedzial?

cafe82
andzia

no rozumiem
ale czego sie boi?
powiedzial?

On dokładnie sam nie wie, boi się, ze go będzie bolało, boi się, że znowu złamie nogę itd. Nawet nie wiesz ile rozmów już z nim przeprowadziliśmy-taki lęk jest ponoć normalny, ale mam nadzieje, ze szybko mu minie::(:

andzia
cafe82
andzia

no rozumiem
ale czego sie boi?
powiedzial?

On dokładnie sam nie wie, boi się, ze go będzie bolało, boi się, że znowu złamie nogę itd. Nawet nie wiesz ile rozmów już z nim przeprowadziliśmy-taki lęk jest ponoć normalny, ale mam nadzieje, ze szybko mu minie::(:

kurcze
nie mialam pojecia,ze to az tak na nim zrobilo wraZENIE,szook

cafe82
anielinka
witam!
My od rana na zakupach jedzeniowych, przy okazji tylko kupiliśmy pampersy...a kasy poszło od cholery :histeria: Jakie to zarcie jest drogie ::(: Kupiłam produkty na 3 bita i wieczorkiem będe robić, mniam:)
u nas własnie wyszło słonko, ale niebo zachmurzone, więc pewnie to przelotne...

cafe fajnie że juz u siebie jesteście, no i super że chociaż dwa dni razem spędzicie:)
andzia to bardzo smutne co piszesz że rano marzysz o wieczorze, a jak się kładziesz to martwisz się kolejnym dniem::(: Ja mam odwrotnie, bo nie lubie nocy i kłaść się spać i ja mam odwrotnie, bo nie moge się doczekać kolejnego dnia żeby spędzić z moją córką :nieśmiały: Teraz jest taki okres że ciągle czymś nowym nas zaskakuje, więc każda chwila spędzona z nią to dla mnie sama radość :)

anielinka a ty naprawde marnujesz sie przy jednym dziecku,serio....i nie mowie tego zlosliwie

:36_6_3:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
cafe82
anielinka
witam!
My od rana na zakupach jedzeniowych, przy okazji tylko kupiliśmy pampersy...a kasy poszło od cholery :histeria: Jakie to zarcie jest drogie ::(: Kupiłam produkty na 3 bita i wieczorkiem będe robić, mniam:)
u nas własnie wyszło słonko, ale niebo zachmurzone, więc pewnie to przelotne...

cafe fajnie że juz u siebie jesteście, no i super że chociaż dwa dni razem spędzicie:)
andzia to bardzo smutne co piszesz że rano marzysz o wieczorze, a jak się kładziesz to martwisz się kolejnym dniem::(: Ja mam odwrotnie, bo nie lubie nocy i kłaść się spać i ja mam odwrotnie, bo nie moge się doczekać kolejnego dnia żeby spędzić z moją córką :nieśmiały: Teraz jest taki okres że ciągle czymś nowym nas zaskakuje, więc każda chwila spędzona z nią to dla mnie sama radość :)

:36_6_3:

JA przy jednym byłam tez taką idealną mamą jak Anielinka:lol:

Andzia oby się u Marysi nic nie rozwinęło:Całus: Jeszcze by Wam tego brakowało:Histeria: A co do popuszczania Zosi, to Filip też tak ma. Myślałam że to tylko on tak:/ A Stasinka szkoda strasznie... Ale z drugiej strony chyba lepiej, że to "tylko" lęk, a nie że naprawdę coś mu się tam dzieje... No i super że poszalał na rowerku! Świetne ćwiczenia!

Anielinka mnie też ceny przerażają... Kupuję potrzebne rzeczy i nawet nie te z "górnej półki" a i tak rachunek mnie przytłacza... A 3bitem narobiłaś mi smaka::): Ja ostatnio namiętnie piekę rogaliki a ze słodyczy opycham się ptasim mleczkiem i mleczkiem w tubce:lup: 3bitem też nie pogardzę! Rzuć kawałeczek!!!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Jeszcze Wam napiszę...

Byłam u lekarza z młodym. Ma zapalenie migdałków dlatego kaszlał. Dostał antybiotyk (klacid),ale słusznie tym razem, bo ma czopy ropne. Osłuchowo czysto. Zdziwiło mnie tylko, że CRP wyszło w normie, no ale i tak czasem bywa:Szok: Odstawiliśmy sobie spacer, nakarmiliśmy kaczki i wróciliśmy do domku. Młody oczywiście nie spał w dzień i miałam nadzieję że za towieczorem padnie szybko a mama będzie miała "wolne". Niestety moja siostra wylądowała w szpitalu ze swoim najmłodszym, więc starszy wylądował u nas i ze spania Filipa nici:Histeria: Mam nadzieję, że nie rozniosą chaty i mama jakoś psychicznie do jutra wytrzyma...

andzia
Mei o ja Cię, ale pysznie wyglądają::):
A Filip czesto popuszcza? Zośce przez 2 dni nie zdarzyła się żadna wpada, a dzisiaj sporo razy popuściła.
Maryśka niestety kaszle przez sen::(:

Może dzisiaj taki dzień:Oczko: Filip dzisiaj też sporo popuszczał, a raz się nawet zesikał prosto do nowych kapciuszków:Kiepsko: Niestety w inne dni też mu się zdarza. Nie za dużo ale zazwyczaj przynajmniej majty są do przebrania. Trochę bez sensu, bo mam wrażenie,że on nie czai kiedy mu się chce tylko się wstrzymuje jak już zaczyna sikać i wtedy woła... W każdym razie częściej popuszcza niż nie popuszcza:Szok: Trochę namotałam... Ale wiesz o co kaman:Oczko:

Zdrówka dla Marysi!!!