Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry

anielinka amelka sliczna,z cyrkiem super ale olas by w zyciu nie usiedzial :Szok:

justynka ty sie za duzo nie denerwuj,bedzie dobrze...poki co jestes chroniona i zawsze mozna troche pokombinowac,zeby tak bylo jak najdluzej...a w miedzyczasie cos sie wymysli :Całus:

andziało jezu czemu nic sobie nie kupilas???no kuzwa!
aLE za to w ikei zaszalalas troszke?:Oczko:

goska tryzmam kciuki...a w razie czego to tez dobrze :Całus:

a my dosc pracowicie spedzilismy weekend
szafe mam juz calusienka ogarnieta - tylko prosze bez smiechow :36_6_3:
K mi pomogl i jakos poszlo
wywalilismy autentycznie wszsytko,co niepotrzebne

mi zostala jeszcze kuchnia ale to na spokojnie,nie musi byc :Oczko:

poza tym zostaly mi jeszcze jakies 3 pralki i blizniakowe rzeczy poprane
rodzice maja u siebie w bloku taka prawdziwa suszarnie i tam sie wszsytko suszylo wiec teraz czeka mnie tydzien prasowania :Histeria:

K skrecil tez lozeczko - zeby mlody sie przyzwyczail - ale zaczynam watpic czy to byl dobry pomysl,bo dzik co chwile urzadza sobie wsponaczki - licze,ze na dniach mu sie znudzi

noo
poza tym musze zrobic jakas liste co tam jeszcze brakuje
male zakupy i by bylo

Hej babury,
nic mi się nie chce, przeydałby się jeszcze jeden dzień bez dzieci. NIetstety, od rana zrobiły mi juz taką rozpierduche, że najchętnmej bym je do kaloryfera poprzywiązywała:Nieśmiały:
No przechodza ostatnio ludzkie pojęcie swoim zachowaniem!!!

Anielinka
piękna eskimoska!!!
Cafe brawo za szafe:brawo:
I dzięki za pozdrowenia od Verci, ja kiedyś do niej smsowałam, ale nie odpisała. Pewnie nie miała czasu:Zakręcony:

cafe82
hej andziula

T zajela sie mlodymi??

powiedz jak karmilas dziewczyny to kazda miala swoja butelke,taak?
a przede wszsytkim smoki do butelek...zaznaczylas jakos bo nie wiem jak to zrobic

Nie, nie rozdzielałam butelek, były wspólne. Po każdym użyciu traktowałam je wrzątkiem i finito:)

A dziewczyny były wczoraj u t., a Stachu u moich rodziców

andzia
cafe82
hej andziula

T zajela sie mlodymi??

powiedz jak karmilas dziewczyny to kazda miala swoja butelke,taak?
a przede wszsytkim smoki do butelek...zaznaczylas jakos bo nie wiem jak to zrobic

Nie, nie rozdzielałam butelek, były wspólne. Po każdym użyciu traktowałam je wrzątkiem i finito:)

A dziewczyny były wczoraj u t., a Stachu u moich rodziców

aha
tez pomysl

a jak tata??

Cafe sto pytań do:Oczko:?

Tata ok, po kontroli się załamał, ze jeszcze przez 3 miesiące nie będzie mógło obciążać tej nogi, ale nie szarżuje, nie szaleje. Łazi już po schodach z kulami i kilka razy była w pracy:Szok: Moja tata ma warsztat stolarki, pracuje tam tez mój brat i zawiózł go kilka razy pod pretekstem ustawienia jakiś maszyn. A co tam tak naprawde robili to cholera jedna wie:Usteczka:

czesc dziewczyny weekend sie skonczył i juz jest ruch na forum

własnie w dd tvn mowia wlasnie o maciezynskim i jakie jest zachowanie pracodawcy do matek wracajacych po maciezynskim...

cafe ja tez dzisiaj mialam problemy ze spaniem no normalnie duszno mi bylo jak nie wiem co dzisiaj S mi wyjezdza z moim tata i tesciowa i wracaja we srode i wlasnie zostajemi sami bo tesciu do pracy chyba idzie i zostaje bez samochodu no masakra a siostra nie ma kiedy do mnie przyjechac, tylko we srode musi mi podwiezc auto taty bo mam do lekarza i rano przyjedzie ja ja zawioze do szkoly pojade do lekarza jakies male zakupy i mam jej oddac auto na 14.....
cafe ja na twoim miejscu to bym sie przeniosła troszke odpoczniesz a jakby nie patrzec brzusio masz duzy i bedzie ci lzej u rodzicow chociaz sie oleczkiem zajma...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia
ZOłzy nie lubią pyz.
A jakie mięcho z sosem?
Chyba zrobię kotlety z piersi i do tego warzywka na patelnie

A Ty jedź do rodziców, co Ci szkodzi, zawsze jakaś pomoć nad Olkiem. I nie będziesz się musiała martwić o obiady itp. Ale net tam jest, tak?

no jest
ale wiecie jak jest,najlepiej u siebie
tymbardziej,ze moi rodzice ostatnio tez jakies fochy maja