Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe my mamy sandałki z Befado, wizualnie takie se, ale mają w środku skórę i są bardzo wygodne. Jak już w mojej dziurze były, to i u Was na pewno też są:)
Odpoczywaj:Całus: Rodzice już wiedza?

Anielinka mam nadzieje, ze słonko doszło, jakby co to jeszcze ode mnie posyłam

Kasioleqq mam nadzieje, ze wybierzecie jakieś drzwi i uda Wam sie szybko przeprowadzić, bo takie codziennie jeżdżenie do babci jest pewnie męczące.

Tynia dobrze, ze Was bezpośrednio powódź nie dotknęła, jak oglądam zdjęcia z tych miejsc zalanych, to normalnie ryczec sie chce. Juz mam uszykowaną pakę starych kocy, reczników i poscieli, popołudniu zaniose do Opieki, bo do jutra jest zbiórka na powodzian

hejka baby:)

alez tu cisza, chyba slonko doszlo nawet do Anielinki:)

u nas tez upal, ale jest fajnie bylismy na spacerkach dwoch...karmilismy kaczuszki, potem spacerkiem poszlismy do parku i tam bawilismy sie w piaskownicy:) bylo fajnie oprocz tego ze moje dziecko obsypywalo mnie piachem jak mu powiedzialam cos na przekor...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

dzis w parku mowie do Kacpra: "daj mamusi buziaka" a on na to "nie ma ciasiu" (nie mam czasu) wiecej sie juz nie prosilam:lup:

aaa dizewczyny spotkalam kolege ktoremu urodzilo sie dziecko niby w siodmym mies. Okazalo sie ze maluszek urodzil sie w 36tc.,wazyl 4010g i 56cm;) zdrowy i silny niestety przez cc no ale wazne ze ciaza donoszona;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam!
Kto podmienil mi dziecko???? Szybciutko sie przyznawac!!! Od 2 dni mam Michała-łobuza :lup:
Ulubione slowo to NIE, najlepiej powtorzone z 10 razy krzyczac. Ło matko! Chyba jakis bunt sie zaczal.
Ale jakby ktos widział moje slodkie dziecko to prosze odeslac do Sz-na!

Cafe bidulko, odpoczywaj jak tylko masz chwilke!

Wlasnie mialam napisac o pracy P., bo jakas godzine temu dostal smsa od trenera, ze w sobote beda zalegle pieniadze za maj, a czerwcowe w lipcu. Odetchnelismy.

Kasioleqq dobry tekst Kacperka :hahaha: Ale sie usmialam!
Mam nadzieje, ze szybko dogadacie sie z drzwiami i skonczycie remont.

Andzia ale fajnie, ze dziewczyny tak lubia byc na dworze. Mnie spacery mecza, bo ciagle biegam na placu zabaw, Michał spedza na kazdej rzeczy jakies 5 sekund i biegnie dalej. Za piaskownica nie przepada, bo musialby sie wtedy ubrudzic :lup:

Kupilismy dzisiaj Miskowi buty w Bartku. Niby sandaly, ale tyl zabudowany i przod tez troche, ale sa fajne i na lato i na slub :)
Poprosilam o rozmiar 24, pani wyniosla mega kajaki az zaczelismy sie smiac z P. Poprosilismy o mniejsze, ale okazalo sie, ze 24 jest tak w sam raz. Oby przechodzil cale wakacje. Co za kopyto ma moje dziecko. Obok dziewczynka ponad 3-letnia tez mierzyla 24 :lup:

Piękna pogoda doszła i do mnie, tzn. upału nie bylo, ale 22 st. w zupełności nam wystarczyło:))

Dziś nas tata podwiózł do miasta i tez kupiłam sandały dla Amelki, tylko że musze jutro jechać i wymienic jednak na większy rozmiar, bo w domu na spokojnie tak przymierzyłam i jednak wole wziąśc większe...a sandałki wziełam taki sam fason jak Magdy::): z przody własnie z takim jakby paskiem, no i pięta zabudowana...do tego kupiłam jeszcze kalpki takie plażowe i 2 pary leginsów, a na all zamówiłam sukieneczke i bluzeczke, więc moje dziecko dziś obkupione:)
a ja chciałam sobie kupić jakies klapki, ale byłam tylko w CCC i nic nie znalazłam, bardzo duzo ładnych bucików jest, ale niestety na obcasach, albo wysokich koturnach:(

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ja właśnie skończyłam sprzątać, gotować i piec:Padnięty:
Jutro mamy gości i muszę się wykazać:Spoko:

Kasioleqq ale CI Kacper zapodał, haha, uśmiałam się.
Magda super butki!!!
Ja nie widziałam grzecznego Michała u mnuie, naprawde::):
My na działce mamy ttylko piaskownice, dlatego w niej siedza, na placu tez wciąż w biegu. A w piaskownicy naprawde się ładnie bawią, robią babki, budują zamki itd. Dzisiaj jeszcze ślimaki ze Stachem przewz prawie godzinę zbierały::):
Gosia, Anielinka ale marzenia, ja tam na korach w ogóle chodzić nie umiem, tylko na płaskich śmigam:)
Anielinka super zakupy!!!My chyba pojedziemy w niedziele do P-nia, bo musimy w końcu te meble ogrodowe kupic.
Cafe wykąpałaś sie?:Oczko:

Witam i ja!!

Anielinka super zakupy!!
Kasia ale Kacper rzucił tekstem:Śmiech:
Cafe na spokojnie wszystko sie poukłada.
Tynia dobrze, że was powódź nie dotknela. Moja kuzynka mieszka w pod Zakopanym i o 2 w nocy zastała ich woda w kamienicy. Wyszła w piżamie i z 7 miesięcznym synkiem w kocu, tyle wzięli ze sobą::(:
Cafe fasolcie śliczniusie! Ciekawe czy będą 2 lobuzy czy 2 łobuziary??? Może mix?:Śmiech:
My dzisiaj bylismy na wsi u teściowej. Po poludniu wpadli znajomi i zprezentowali nam ekspres dolce gusto nescafe. Boski jest. Cały dzień parzylam kawe jak głupek :lup::lup"
Moj mendzioł wyje:Histeria:

andzia :o_master: co to za imprezka?a wykapalam sie dzis rano:Histeria:
magda butki super,ja kupilam jak goska z korneckiego ale zupelnie z przodu wyciete,i u mnie nie ma grzecznego miska....tylko same rojbry :Oczko:
vercia zazdroszcze ekspresu,marzy mi sie wlasnie taki....moze kiedys
anielinka widze,ze zakupy udane ,ty to zawsze jak amelcie ubierzesz to szok,mala modnisia ale to tak do niej pasuje

Hej,
zołzy znowu wstały o 6-tej:Padnięty:

Nad ranem (ok.5) przeszła u nas taka burza, że świata nie było widać, lało, grzmiało i błyskało, masakra. Teraz już się wypogadza, ale jest mokro, a laski już dwa razy ubierały sandały i kapelusze i chciały dada:)

Vercia ale super prezent, mnie też się taki marzy:)
Cafe robisz jeszcze dzisiaj wolne?
Do ns przychodzi dzisiaj chrzestny Marysi z żoną, a ona jest straszną pedantką, która w dodatku nie lubi dzieci:Szok: i zawsze mam nerwa, że gdzieś w kącie znajdzie jakis syf:Oczko: