Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy na krótkim spacerku po nóżkach:) U nas taka duchota...masakra... zupełnie nie wiem jak małego ubierać w taką pogodę... A ten mój Kubulec to puścić sam się nie puści, ale mnie za palec wszędzie ciągnie... na jakieś górki, kamienie, w krzaki na placu zabaw chciałby wejść na najwyższe przeszkody... ciągnie mnie na ulice, na tory... :Padnięty: Dla niego spacer chodnikiem to straszna nuda...

anielinka
andzia
Magda ten Twój Michał to naprawdę anioł, zołzy zdejmują buty, skarpety, spodnie i bluzki, body też jak się uda, a jak już zdejmą body to leci pielucha. No masakra:glass:

Andzia skąd ty wziełaś takie dzieci :Oczko: :hahaha:
Amelka tylko potrafi kapcie ściągnąć, no i czapke...:hahaha:

Nie wiem:glass:
A Ty i Magda powinnyście się szybko brać za drugie, żeby nie marnować tak dobrych genów:Oczko:

U mnie 22 stopnie, cieplutko, tylko wiatr trochę chłodny. Zaliczyłyśmy długi spacer i piaskownice, mam nadzieje, ze Wasze chmury do mnie nie dojdą:Oczko:

Kasioleqq fajnie, ze troche odpoczniesz, a nową prace na pewno szybko znajdziesz!!!
Kacper już się potrafi tak długo skupić na bajkach?

Cafe przesyłam słonko!!!
My mieliśmy taki fajny stół z narzędziami dla Stasia, kupiliśmy go chyba w Selgrosie za 50 zł, ale był naprawde super i Stachu sie tym dłuuugo bawił. Musze poszukać, pewnie gdzieś stoi w piwnicy.

Magda z pracą masz naprawdę super, czasem lepiej dostać troszkę mniej kasy, ale nie denerowować się i nie stresować na każdym kroku

Gosia a to Ty nie wiedziałaś, że chodniki są nudne?:Oczko: ZOłzy muszą jeszcze dodatkowo podnieść każdy papierek, listek, pety itd., wejść na wszytskie schodki, popukac w bramy itp:Padnięty:

andzia jak piszesz o dziewczynkach,to jakbym olka widziala....identyko
goska zrobilam placek,wstawilam do pieca....TYLKO cos sie chyba za bardzo kleilo:(
nie wiem czy cos z tego bedzie

wreszcie przestalo padac...olek powinien juz spac ale bawi sie i ani mysli o drzemce...jak sie ciacho upiecze to idziemy na spacer,najwyzej padnie w wozku

magda andzia ma racje,warto czasem miec troche mnie kasy ale komfort psychiczny ,poza tym te wszsytkie zajecia pozapracowe....no i fakt,ze masz swiadomosc ,ze w razie czego bez problemu mozesz brac zwolnienie ,bez stresu- to baardzo wazne

cafe82
andzia jak piszesz o dziewczynkach,to jakbym olka widziala....identyko
goska zrobilam placek,wstawilam do pieca....TYLKO cos sie chyba za bardzo kleilo:(
nie wiem czy cos z tego bedzie

Może za mało mąki??
Ja nigdy nie traktuje ilości mąki podanej w przepisie poważnie sypię tyle, żeby własnie nie kleiło sie za bardzo do ręki... Ale mam nadzieje, że wyjdzie!!! Że ty kobieto jeszcze na placki masz siły... A dobrze się czujesz???

Andzia no właśnie dopiero moje dziecko mi uswiadomiło, że chodniki są nudne :Oczko: Ale to moje małe na spacerach to strasznie się awanturuje, a z podnoszeniem wszystkiego z ziemi to u nas tak samo :Padnięty: ale w sumie ostatnio jak u nas troche zębole odpuściły to stwierdzam, że ten mój synek nie jest taki zły... Czasami chyba sobie sprawy nie zdaję jak te zęby go męczą:/

cafe82
magda michal jest superdzieckiem....i mowie calkiem powaznie....pieknie sie rozwija,przystojniak i jeszcze grzeczny i spokojny....przeciwienstwo mmojego diabla...ale ja sie juz przyzwyczailam...zanim zrobilam ciasto mialam miske z jajami na ziemi...2 razy:Histeria:

:hahaha:

I tak jesteś odwazna, ja bym sie nawet za takie prace przy moich łotrach nie zabierała.

Pan juz jest, młody, przystojny, a jak sie nachyla, to widać mu rowka:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

cafe82
goska masz racje z maka....dodalam jeszcze ale jak za duzo sie dodaje,to znow twarde wychodzi,nie?
a czuje sie baaardzo dobrze....tylko dzis kawy mi brakuje...nie chce pic takich ilosci jak dotychczas i ciagle o niej mysle :Śmiech:

No chyba nie można z ta mąką przegiąć w drugą stronę:/ ciężko stwierdzić... ja mam jednak nadzieje, że ciacho wyjdzie dobre i rzucisz wirtualnym kawałkiem (innych nie przyjmuje bo jestem na diecie:))
Cieszę się, że dobrze się czujesz:) Ja pamiętam w ciąży z Kubą mdliło mnie dwa dni tylko, w ten dzień co miałam zrobić test (myslałam, ze mam jakieś problemy z żołądkiem) i na drugi dzień czułam się fatalnie, a potem to już rewelacja:)

andzia
cafe82
magda michal jest superdzieckiem....i mowie calkiem powaznie....pieknie sie rozwija,przystojniak i jeszcze grzeczny i spokojny....przeciwienstwo mmojego diabla...ale ja sie juz przyzwyczailam...zanim zrobilam ciasto mialam miske z jajami na ziemi...2 razy:Histeria:

:hahaha:

I tak jesteś odwazna, ja bym sie nawet za takie prace przy moich łotrach nie zabierała.

Pan juz jest, młody, przystojny, a jak sie nachyla, to widać mu rowka:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: