Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kaioleQ u mnie brzuchol rano był normalny ale teraz nowu jak skała zakała :( wzięłam scopolan i może przejdzie... mój gin tez mówi, że to normalne z tym brzuchem... ehh łatwo mówić... do tego goni mnie do kibelka dzisiaj jak nic... i może też przestamę masowac i dotykać brzuch bo do tej pory robiłam to na okrągło bo mi nic lekarz niepwoiedział, że nie wolno ale leżeć też nie kazał...

jutro przujeżdżają meble a pokój nie gotowy.. masakra... ryczeć mi się chce...;( na dodatek byłam u kumpeli co ma termin na 1 września i jej brzuchol jest już cały zcas twardy i ona narzeka na to, że już 2 tydzień wszystko ją ciągnie dołem i boi się, że jak pewnego razu zejdzie z 4 piętra to po drodze do sklepu urodzi ;) i też narzeka

do lekarza idę dopiero we wtorek po zwolnienie i mam nadzieję, żę do tego wtorku wytrzymam ..
u mnie dzisiaj padał deszczyk i chłodno jest ale ja jakas zakręcona jestem w sklepie dostałam jakiegoś uderzenia gorąco i aż się wystraszyłam, że nie dojade autem do domu.. też tak macie czasami??? ja teraz tak poanikuję a za miesiąc to już nie wiem jak dam radę sama ze sobą...

Hej kobietki:)
Andzia na zgage najlepsze jest zimne mleko, a jak nie pomaga mleko to możesz brać reni. Ja ostatnio kupiłam bo wytrzymać nie mogłam przez cały dzien mnie męczyła taka zgaga...myślałam że nie wytrzymam...
Ja wczoraj wieczoram meble z kuchni skręcałam:) haha z tatą oczywiście - taka rozrywka wieczorna:)
A jak wy się baby dzisiaj czujecie?

Hej kochane;)

u mnie nocka minęła dość spokojnie poza tym, że co godzinę leciałam do kibelka;/ brzuchol jakis taki troche bardziej normalny, nospa nie pomaga ale ten magnez chyba tak, bo jak biore go to za chwile brzuchol robi sie miekszy...na zgage dokładnie jak Gosia mówi zimne mleczko, albo zielona sałata, no albo reni...ja też mam te uderzenia gorąca, ale czytałam o tym i to normalne bo to przez metabolizm, ktory juz pracuje za dwoje na pełnych obrotach...

vercia ciesz sie ze masz juz meble, bo ja jeszzcze nie mam tego cholernego okna i nie moge ruszyc z remontem, a mam wrazenie ze Kacper na swiat uda sie wczesniej niz mamy wyznaczony termin...i obawiam sie ze nie zdaze....:Histeria::Histeria::Histeria:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

hej kobitki :) i ja sie witam z rana .. zaraz spadam do elektryka bo mi wycieraczka tylnia sie zkiepściła , poprostu nie ma lepszego zajęcia dla baby w ciaży :P zamówiłam tez na allegro kombinezon dla modej taki polarkowy , akurat na wrzesień bedzie jak znalazł :)) spiaca jajaś jestem cały czas .. i jakoś sił mi brak ale to chyba tylko okresowa niedyspozycja :)) zdrówka zycze duuuzooo i zeby już ten sierpień nam zleciał jak najszybciej :)) Pozdrówka kofane . lece ..bajoo

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

I ja witam się z rańca,

Stasiu wyjechał...

Gosiammfajna rozrywka, nie mogę się doczekać, kiedy ja będę w końcu jakieś meble skręcać...chociaż te remonty pochłonęły tyle kasy, że na początek kupimy chyba tylko jedną wielką szafę na ciuchy, a reszte póxniej!!!
Mleka niestety nie cierpię, ponoć migdały pomagają też...obym nie musiała tego już sprawdzać!

Kasioleqq
dobrze, że leki pomagają. Ja też mam brzuchol twardy i nawet po fnoterolu nie mięknie, ale to juz chyba tak musi być przy tej końcówce...chociaz nie pamiętam czy ze Stachem też tak miałam.

Anouk
Tobie też sił i zdróweczka. pochwal się jaki kombinezon kupiłaś???

kolezanka kupila stanik do karmienia za 12 zl i naprawde fajny-ja mialam nie kupowac ale za te pieniadze moze kupie jeden?w sobote z K i tak musimy podjechac do miasta do zastanowie sie
a poza tym wc zoraj jak bylysmy w dzidzowym sklepie to myslalam,ze szalu dostane-jak nie chodze do takich sklepow to nabieram dystansu ale jak juz tam jestem to chce wszsytko(nawet jak juz to mam)