Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia ja jestem :Śmiech:
czy twoje dziewczyny same wchodzą na ślizgawke po drabince???
Amelka coś dziś nie chciała się ślizgać, jak ją wsadzałam na nią to kręciła głową że nie chce i chciała zejść, nie wiem czegoś się przestraszyła czy co...hmm
piasownica jeszcze nie przyszła, dzwonił kurier że 16-17 będzie:))

Veronica a ty wciąż zalatana ::): fajnie masz, bo przynajmniej czas ci szybko leci:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia proszę Cię przeslij troche energii dziewczyn dla mojej Amelki :Oczko:
te moje dziecko to taki osiołek, mówie Ci :( przede wszystkim boi się chodzić po nierównym terenie, strasznie jest bojąca, nigdzie sama nie wejdzie, tylko trzeba ją zaprowadzić, no i ciągle jak się gdzieś pobrudzi to odrazu woła mamo...i pokazuje gdzie brudne, żeby jej wyczyścić :lup: ehhhhhhh i tak żle i tak niedobrze:)
Amelka uwielbia huśtawki:Śmiech: właśnie dzis kombinowalismy z Ł. gdzie by tu jej powiesić na podwórku, żeby miała osobistą :)

anielinka
te moje dziecko to taki osiołek, mówie Ci :( przede wszystkim boi się chodzić po nierównym terenie, strasznie jest bojąca, no i ciągle jak się gdzieś pobrudzi to odrazu woła mamo...i pokazuje gdzie brudne, żeby jej wyczyścić :lup:
Amelka uwielbia huśtawki:Śmiech: właśnie dzis kombinowalismy z Ł. gdzie by tu jej powiesić na podwórku, żeby miała osobistą :)

Ślę, ślę, niech leci z wiatrem:)
A Ty prześlij trochę opanowania Amelki moim zołzom:)

andzia
anielinka
te moje dziecko to taki osiołek, mówie Ci :( przede wszystkim boi się chodzić po nierównym terenie, strasznie jest bojąca, no i ciągle jak się gdzieś pobrudzi to odrazu woła mamo...i pokazuje gdzie brudne, żeby jej wyczyścić :lup:

Dzięki, dzięki!!!- mam nadzieje że troche dotrze coś do niej :Oczko:
a ja przesyłam Twoim dziewczynom troche jej anielskiego spokoju :36_1_21:

anielinka
andzia
anielinka

Dzięki, dzięki!!!- mam nadzieje że troche dotrze coś do niej :Oczko:
a ja przesyłam Twoim dziewczynom troche jej anielskiego spokoju :36_1_21:

Oj przyda sie. Ledwo wstały już próbowały założyć buty i wytłumaczyć mi po chińsku, że chcą na dwór:Histeria:Tak więc powoli zbieramy sie na plac.

No nareszcie moge do Was zajrzec. Mlody spi, na dworze dzis byl prawie 4 h, wiec wyczerpany.

Anielinka Michał tez spal dzisiaj 3 h :). JAk piaskownica?

Andzia jak sie czujesz?
Ale rosnie Ci rolnik-cukiernik w domu :hahaha:

Mam juz ksiazki Dukana i przeczytalam juz polowe tej z tymi wszystkimi wyjasnieniami. JEsli uda mi sie zrobic zakupy przed wyjazdem na weekend to zaczynam we wtorek, a jesli nie to w srode :)

Cafe super, ze zadowolona jest z kompa. No i najwazniejsze, ze masz z nami kontakt :)

andzia
Anielinka niestety wchodzą:Szok:
Za to nie lubią huśtawki, ku memu wielkiemu niezadowoleniu, bo miałabym choć sekunde wytchnienia, gdyby sie chciały pohuśtać...

hehe. Skad ja to znam. Michał na hustawce wytrzymuje jakies 15 sekund i tyle. A ja marze o chwili hustania :) I na slizgawki tez sam wchodzi, ale on taki roztrzepany, ze ciagle trzeba na niego uwazac.
A jak Ty dajesz rade x2 to ja nie wiem :lup:

Musze Wam opisac wczorajsze nauki!
To bylo mega przegiecie. Temat byl: dziecko w rodzinie.
Pani zaczela od obelg w kierunku Gazety Wyborczej i osob, ktore ja czytaja. Potem przeszla do wychwalania Kaczynskiego. W koncu jedna dziewczyna zwrocila jej uwage, ze to chyba nie ten temat to zaczela najezdzac na pary homoseksualne.
A na sam koniec zaczela nam tlumaczyc co to zblizenie i ze w jego trakcie mozna zajsc w ciaze :lup:
Ptem tlumaczyla, ze plemnik jest duzo wiekszy od komorki jajowej i ze dziecko kolebie sie w wodach plodowych. aaaa i ze trzeba koniecznie pic wino w ciazy.
Plakalam jak glupia ze smiechu - myslalam, ze mnei wyrzuci.

A z drugiej strony jestem zla, ze to taki stracony czas i musze tam wysluchiwac takie bzdury. No i skad taka nienawisc do innych w tych ludziach, ktorzy sa tacy niby wierzacy??!!

Witam wieczorkiem!

Ledwo zipię... Ostatnio ciągle w biegu. Filip coraz później chodzi spać... Właśnie niedawno zasnął a zasypia też strasznie długo:Padnięty: Złapał ostatnio fazę na auta... Wszędzie łazi z resorakami, nawet z nimi śpi:Histeria: A jak ma okazję jechać to jest przeszczęśliwy! Dzisiaj byliśmy w Figlolandzie i ponad godzinę siedział w takim małym samochodziku:lup: A z placu zabaw mógłby w ogóle nie wychodzić! Ale trzeba przyznać że jest bardzo grzeczny i ładnie się bawi więc jak tylko pogoda pozwala to siedzimy na dworze::): Idę zaraz spać bo po nocce prawie w ogóle nie spałam... Przepraszam, że nie odpisuję ale nie dam rady:Nieśmiały: Jutro będę miała więcej czasu więc zaglądnę częściej::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Zaglądam do Was a tutaj takie pustki:Histeria:
Mei Marcel zasypia tak okolo 20-00 ale długo usypia bo muszę leżec z nim. Polatalismy po Lesznie, wyceniłam szafę....ale przegięcie z tą szafą....niby korytarzyk i 2500....po najbardziej okrojonych elementach 1200:Zakręcony: Dostałam namiar od znajomej do prywatnej stolarni w Głogowie, pan Krawczyk. Szafa 200x200 700 zł ale montaż własny. Zaskoczyła mnie też pogoda, u nas 22 stopnie, ukrop a w Lesznie jakieś 18 i wiatr. W sumie zimno było. Marcel spisał się wzorowo, nic nie jęczał i nie uciekał...jak nigdy! Znalazłam tez sliczne łózko do sypialni i naroznik do salonu. Jak narazie to zdecyduję się na meble chyba do salonu i łóżko do sypialni...bo na tyle mam kasy a później szafa i naroznik.... Naroznik sliczny ale w sumie tyle co meble i sypialnia:Niespodzianka: Po powrocie do 20 bylismy na dworze...i mam fotki:Spoko:

Eloł:)
My też caluteńki dzień na dworze, to lubię:yes: A wymęczona jestem jak nie wiem, na placu zabaw jest fajnie, jak dziewzyny siedzą w piaskownicy, jak zaczyna się wędrówka, to nie wiem za która najpierw biec:Histeria:Na szczęście po południu było kilka mam z małymi dziećmi, więc pomagały mi asekurować zołzy na ślizgu, z którego nie schodziły przez godzinę chyba. Maryśka raz tak zjechała, że zaryła buzią w piasek, otrzepała się tylko i poszła zjeżdżać dalej:Histeria:

Anielinka
ale sen ma Amelka, super:) A Ty co tak cieniutko, zołzy spały tylko godzinkę, a ja z moją super szmatką też dwa okna machnełam:Oczko:

Magda to ja zaczynam diete z tobą, bo ostatnio podjadam ostro:Nieśmiały:A jeszcze ze 3 kg chciałabym zrzucić.
CO do nauk to chyba nie ma sensu tego komentować, porażka i tyle, dobrze, że mnei to omineło, bo znając mój niewyparzony jęzor coś bym palnęła i nie daj Boże nie dostałabym zaliczenia:Oczko:

Mei fajnie, że Filip ma jakąś pasję::):Stasiu w jego wieku spał z traktorami:)
I czekam na Ciebie jutro.

W ogóle to dlaczego tu taki mały ruch? Gdzie są wszystkie kobiety???

O hej Vercia,
ale super fotki, Marcel jak sie zmienił, śliczny chłopiec:yes:
Piesek też słodziak.

Co do szafy, to my za naszą z Komandora, wcale nie jakąś dużą, bo dwudrzwiową, też zapłaciliśmy 2500, ale wzieliśmy to na raty. I powiem CI, że warto, bo szafa jest naprawdę porządna, mieliśmy tez tańsze wyceny, ale jakość wykonania dużo gorsza. A taka szafa jest na lata!

Andzia ja mam z Komandora u malego w pokoju. 2 lata temu placiliśy za nią 4000, jest strasznie duża ale co do jakości to nie wypowiadam się nawet.....Bralismy wtedy aluminiowe szyny, lepsze fronty....i tak półka jedna np. pękła, wlazł na nią marcel.....gumki od szafy odłażą i co chwile je podklejamy....nie jestem zadowolona......My niestety nie możemy mieć nic na raty, ja nie pracuję a G. ma wolny zawód i nie prowadzi dzialalności żadnej....Dlatego przeraża mnie ten remont w gotówce....2 tyg temu miał być facet od podłogi i do tej pory się nie pokazał:Wściekły:
Zmykam do prasowania mam taaaaaaaaką stertę, dzisiaj wszytsko mim ladnie wyschło:Śmiech: Mma tez ochotę upiec jabłecznik z budyniem ale zobaczymy czy zdążę....
Dzisiaj 3 dzień odsmoczkowania, nie było tak źle...
Milej nocy!!

Witam dziewczyny:)
Ja na minute bo padnięta jestem...
Wczoraj cały dzień byliśmy u rodziców:) P. wrócił wcześniej z pracy i spacerowaliśmy wszyscy: ja, P. Kuba, Emilka, Natalka:) Stwierdziłam, że z chęcią bym sobie takie dwie dziewczynki adoptowała:Oczko: :bez kolek, uzębione, chodzące...czego chcieć więcej???
Mei Kuba też uwielbia samochody:) innych zabawek nie potrzebuje:) Jak może gdzieś jechać z dziadkiem to jest w siódmym niebie... każdy auto, które wygląda jak samochód dziadzi jest skomentowane po chińsku i robi mu papapa:) A ja uwielbiam place zabaw, na których są jakieś pojazdy (oczywiście najlepiej jak mają kierownice) - Kuba nie potrzebuje wtedy już żadnych innych huśtawek, ślizgawek - nic:) tylko siedzi i kieruje ::):
Veronica fajny ten Twój psiak:) i Marcelek bardzo się zmienił - fajny z niego chłopak::):
Anielinka Kuba też tak długo dzisiaj spał... muszę coś zrobić z jego snem...
Magda ciekawe tematy mieliście poruszane na naukach:Oczko: Jak dobrze, że my mamy to za sobą:36_1_21:

ja jak zawykle z samego rana
ale nie wiem czy znajde chiwle w sklepie bo mam dzis peeeeelno pracy

goska uzebione:sofunny:
magda nawet nie wiem co powiedziec,jak dal mnie to totalna strata czasu!szoooook,a michalowe postepy mnie zaskakuja....brawo...zdolniacha z miska
vercia sliczne zdjecia,widze,ze remonty beda i zmiana mebli,suuuuper
andzia olek tez uwielbia piaskownice....i zjezdzalnie wlasnie....i ledwo daje rade z jednym rojrbrem :o_master:
mei sil kochana....jak w pracy,filipo zdrowy?
anielinka moj olek to przeciweienstwo twojej krolewny....brudas,dzik.....i niczego sie nie boi :Histeria:

Witam jak zwykle szybciutko :)

Mam mega zakwasy. Wczoraj zamiast silowni to gralam godzine w ping-ponga. Faceci za punkt honoru wzieli udowodnic mi, ze nie potrafie grac. hehehe! troche sie zdziwili :hahaha:
Ale nalatalam sie jak jakas nawiedzona i dziisja ruszac sie nie moge :lup:

Mlody dalej chory, kaszle i nochal zatkany. Noc znowu fatalna, jestem wykonczona :(((
Ciesze sie, ze jutro jedziemy. Zawsze to jakas odmiana.

Cafe czlowieku pracy! Podziwiam Cie! Gdzie Ty te sily znajdujesz??? :o_master:

Andzia ja wlasnie chcialabym ze 3 kg zrzucic, wiec mozemy razem dzialac. Chociaz ostatnio schudlo mi sie 1 kg, wiec sie baaaardzo ciesze!

Vercia Marcel suuuper! Psinka przeslodka!
Fajnie z tymi planami remontowymi.

Gosia ale super dzien mieliscie! Nasmialam sie z marzen o uzebionych dziewczynkach. Jakbys miala ich za duzo to podrzuc do Sz-na. Na uzebiona to i ja sie pisze :hahaha:

Cześć Cafe! Oby czas w pracy zleciał ci szybko!!!

Filipo od poniedziałku siedzi w żłobku i już coś mu w nosie świszczy::(: Ale się wcale nie dziwię bo rodzice odprowadzają mega kaszlące dzieci a panie tylko kręcą nosami i dzieci przyjmują...

Magda tak jak pisały dziewczyny, normalnie strata czasu na takie nauki... Najokropniejsze jest to, że nie ma szans na swoje zdanie bo nie będzie zaliczenia:Rozgniewany: Nie zawsze oczywiście... I trzeba słuchać tych głupot, bo żeby ta baba chociaż coś rozsądnego gadała... Dobrze, że podchodzisz do tego z uśmiechem, bo mnie ze złości by chyba rozniosło:Szok: Zdrówka dla Miśka... Szkoda, że się tak męczycie::(:

Gosia fajny dzień za wami:) Ciekawa jestem skąd się chłopakom wzięła ta pasja::): Mnie to trochę męczy, bo ciągle słyszę tylko ato i ato - to znaczy auto na przemian z bruuum bruum... Najgorzej jest ze spaniem, bo zawsze uda mu się przemycić jakieś autko do łóżka i zamiast zasypiać to się bawi i trwa to straaasznie długo::):

Veronica zdjęcia super:) Remontu nie zazdroszczę:Oczko: Efektu tak, ale ta robota:Szok:

Andzia prawie robi różnicę ale dawaj, ja jestem chętna:lol: Najwyżej wszyscy trafimy do wariatkowa:lup:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png