Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No ja nie tyle co duzo skracam a zwężam w tyłku. Wysokie kobiety mają szersze biodra. Oni szyją spodnie 34 a w biodrach i udach jak 38! Już nie mówię o tym, że powinni robić dwa rozmiary długości, jak na zachodzie.
Wróciliśmy od krawcowej. Spodnie zrobione:o_master2: Marcel dzisiaj je jak wariat. Śniadanie, obiad, 2 banany, jogurt, pół czekolady i 2 skibki chleba. Jak pracowalam to ciężko bylo wlać w niego obiad.
Udało nam się przemknąć przed deszczem ale Marcel właził we wszystkie mozliwe kałuże i wyglądał jak diabeł!!!
Magda jak Michałek???

veronica_20
Zmykamy do krawcowej i na maly spacerek.
Dostałam @ i peka mi brzuch:Wściekły:
Właśnie przejrzałam kolekcję Wójcika dla dzieci, sliczna! Powiem szczerze, że ciekawsza niz h&m.
Gosiamm nic nie zaszkodzi jak powysyłasz cv. Ja mam tez kilka swoich do podrzucenia ale na razie mam lenia.

Tam gdzie nie potrzebują też wysyłam podania... chociaż nigdy tak nie lubiłam bo czuję jakby te moje papiery trafiały do jakiejś czarnej dziury :Padnięty:
Przepraszam dziewczyny, że tak wam smęcę ale już kurna tracę nadzieję::(:

Witam!
Wczoraj tak mnie glowa rozbolala, ze nie mialam sily juz zajrzec. Sukienka znaleziona. Tzn. jeszcze nie jestem na 100% pewna, ale raczej wlasnie taka wybiore. Tyle, ze do konca tygodnia musze jakas decyzje podjac :lup: Ogolnie zdecydowalam sie na typowa slubna sukienke, a co tam!

Pierwsze nauki tez zaliczone. I przyznam, ze bylo sympatycznie. Zadnego smecenia. Mam nadzieje, ze wszystkie spotkania takie beda. Tylko ta poradnia rodzinna pewnie bedzie "ciekawsza"

Andzia, filmu nie iwdzialam. Slyszalam tylko, zej est. w pracy nie mam glosnikow, wiec obejrze w domu.
JAk Stasiu?

Gosia smec ile potrzebujesz. Naprawde bardzo mocno trzymam kciuki za to, zebys znalazla prace! Tulam mocno!

Mei takiego smaka narobilas wczoraj ta pizza, ze o 21.30 zamowilismy :) Nie powiem, zebym sie teraz dobrze czula :lup:

witam z kawiusia

a ja zas mam zaleglosci, cos ostatnio nie mam czasu, caly czas dopracy a jak jest wolne to trzeba cos porobic w domu....wczesniej czesciej mialam czas dla siebie....

ja dzisiaj do pracy na popoludnie odpoczne troszke w pracy.

u nas znowu pogoda pod psem pada od wczoraj. nawet na dwor nie mozna wyjsc....kupilam dwa dni temu olkowi taczke z grabkami i szpadlem i teraz biega z nim po mieszkaniu....czekamy az sie pogoda poprawi i pojedziemy do moich rodzicow bo oni maja duża kupke piasku bo sie buduja wiec olek troszke im porozwala.

S przed swietami obcial oleczkowi te loczki...teraz zupelnie inaczej wyglada...ale mowi ze jak go obcinal to byl ciekawy co spada na podloge i wogole sie nie denerwowal ze tata cos mu tam robi z wlosami....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam i ja! Już z drugą kawką:Śmiech:
Obiadek ugotowałam wieczorem, więc jak tylko wstanie młody to jedziemy na wieś!
Andzia ja już spasowałam w temacie allegro! Tez nic nie sprzedałam:Wściekły: Spakowalam połowę ubranek dla takieego chlopca, urodził się z 0 pkt. i jest bardzo chory. Znajomy zawiózł rzeczy a druga połowę dla koleżanki z Angli. W maju rodzi, więc umówiłyśmy się na zamianę. Ja jej dam worek a ona kupi coś dla młodego w Angli.:Śmiech: W ten sposób nic mi nie zalega. Ogólnie zauważyłam, że w tym roku jest co najmniej o połowę mniej aukcji, niż w zeszłym.
Ucieszyłam się dzisiaj ran,o bo odwołali nam zajęcia na uczelni z powodu pogrzebu:yipi:
Magda zdradź tajemnice sukienki??? Jaki kolor? Koronka, satyna?
Z wypadu jutrzejszego zrezygnowałam. Podjadę sobie do Leszna albo do Głogowa za spodniami, może coś znajdę. Nie mam nic letniego. Jakieś rybaczki chociaż.
Justynka, Marcel ma loczki ale nie obcinalam jeszcze. Zapuszczam :Oczko:

Ale tu znowu cisza.
Pogoda śliczna, co z tego jak mam dzieciaki chore, zołzy kaszlą, Stasiu smarkoli i kaszle, do lekarza jutro na 18-tą.

Veronica no ja się załamałam tymi akukcjami, ciuszki super, w dobrej cenie i kicha. Jutro kończy mi sie 13 aukcji z letnimi i tu jest juz dużo większe zainteresowanie.
Fajnie z zakupami:)

MOje zołzy tez mają loczki z tyłu i tez zapuszczamy. Stasiu tez miał super loki jak był mały, ale tylko do pierwszego ścięcia.

Andzia ale pech z tymi aukcjami ::(: ja sprzedałam 20 rzeczy, a 10 niestety nie, ale całe szczęście poszły te bardziej wartościowsze i w sumie zarobiłam 340 zł:)
zdrówka dla dzieci!!! :Całus:
Veronica super że udało się ze szkołą:) my liczylismy ze pogrzeb będzie jakoś w tygodniu, to by się dzień wolny trafił, a tu lipa:(

co do włosów to Amelka ma proste druty i przymierzam się jej wyrównać z długości, ale boje się że źle się to skończy :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif