Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!
Częstuję kawką:kawa:
Andzia u mnie z ubieraniem też jest dramat!! Zaczęłam robic to na siłę, wczesniej pajacowalam: gdzie jest rączusia itp. Teraz sadzam, trzymam mocno i ubieram i młody nie skacze jak konik....
U nas też leje jak z cebra:Histeria: Ostatnio kupiłam małemu kalosze, więc jak tylko przestanie to pójdziemy chociaz pochodzić...

Witam i ja:)
Veronica super, że udało wam się na zakupy wyskoczyć:) Mam nadzieję, że głowa już nie boli...
Andzia no to miałaś niezłą drużynę pod opieką;) ale ważne, że dałaś radę:) Co do rozbierania to my nie mamy kompletnie z tym problemu...
Magda dobrze, że to "tylko" wirus... i jak tu ufać lekarzom????
Cafe niezły dzik z Olka:) Ale mój podobnie chociaż sam nie chodzi... Jak poszliśmy na święconkę w święta to koło nas siedziała dziewczynka w wieku naszych dzieci albo i młodsza, umiała oczywiście sama chodzić i ona stała grzecznie, a Kuba chciał latać po całym Kościele... P. ciągnął za palca i wio! Musieli wyjść na zewnątrz...

Cześć kobietki, ja ratuję sie drugą już kawą, spałam może ze 3 h i oczy mam na zapałki.
Veronica ja tez ubieram teraz juz na siłe, ale najgorsze jest to, ze jak jedno ubiorę, to druga sie w tym czasie rozbierze. A w domu rozbierają sie notorycznie, buty, skarpetki, rajstopy, spodnie, potrafią się rozebrać do pampersa:Padnięty:

Gosia i tak jesteś odważna, że zabrałąś Kubę do swięconki, ja mam złe doswiadczenia po tym jak roczny Stasiu wysypał mi cały koszyczek w kościele:Padnięty:

gosiammm
andzia

Gosia i tak jesteś odważna, że zabrałąś Kubę do swięconki, ja mam złe doswiadczenia po tym jak roczny Stasiu wysypał mi cały koszyczek w kościele:Padnięty:

:hahaha: jakbyś mi powiedziała o tym wcześniej to by mi odwagi zabrakło;)

Nie chciałam Was straszyć::):

Dla zainteresowanych: w nowym katalogu Selgrosu są rowerki 3-kołowe z pasami, całkiem fajne, za 145 zł.

Cześć kobietki!

U nas wstrętnie. Leje i 5 st. Brr...

Andzia moje dziecię na szczęście się nie rozbiera, ale z jedzeniem jest ostatnio dokładnie tak samo jak u ciebie. Martwi mnie to strasznie... Co bym mu nie podała jest be i koniec... Czasem nawet mleka wieczornego odmawia. Poza tym jestem w szoku, tyyyle dzieciaków i nie oszalałaś:o_master:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam...u nas nocka w miare, Amelka wstała już o 6.20 :Szok: i w związku z tym chodzi juz i marudzi :Histeria:
narazie jest zimno bo tylko 4 st. nie pada, ale jest bez słońca, mam jeszcze nadzieje że nam zaświeci:)
Kasioleq trzyamam kciuki żeby noga mamy się zrosła i było wszystko ok!!!
Andzia ale miałaś nocke... :Padnięty: :Padnięty: :Padnięty:

co do ubierania mojego dziecka, to ja nie wiem o czym Wy piszecie :Oczko: wręcz przeciwnie Amelka bardzo lubi się ubierać, czasami sama ubiera czapke i chodzi tak po domu:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia u mnie jest to samo, mały wszystko robi sam, je, ubiera czapkę i buty, tzn.buty próbuje sam ubierać...na spacerze nie ma możliwosci żebym zlapała go za rękę, albo za kaptur bo zaraz krzyczy:"mamaaaa ja siaaaam" i tyle mojego...na szczęście jeszcze sie nie rozbiera, jedynie czapkę ale bardzo rzadko...mój mały też dzis jadł jajecznicę i mam cały pokoj w jajkach...a teraz chyba pokłada się do snu...

u nas pogoda też nie ciekawa bo jest strasznie zimny wiatr...powiem sczerze że nie jest mi z tego powodu źle, bo muszę iść do pracy, ale dzis idę tylko na 6 godzinek także nie jest źle..;)
aby do końca miesiąca i mam spokój tylko zacznie sie szukanie nowej lepszej pracy..

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Andzia je sam, ale od jakiegoś czasu nic nie chce. Ani sam ani, żeby go karmiono...

Anielinka twoja córcia to niezła modelka rośnie, widać zresztą po zdjęciach, nic dziwnego że lubi się ubierać::):

Kasioleq mam trzymam kciuki za mamę, oby wszystko było dobrze!

Idę zagnieść ciasto na pizzę i odgruzować chatę...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam na szybciutko!
JA chce do dooooomu! Nie chche mi sie pracowac :lup:

Andzia ale wczoraj mialas dzieciakow to pilnowania!
JA pamietam jak w Irlandii zajmowalam sie 4 maluchow i ich matka zaprosila kolejan czworke i wyslalam mnie z nimi nad ocean. To byla jazda!

Wspolczuje nocki!
Co do rozbierania to Michał tak jak Amelka tylko czasem sciaga czapke. A ubieranie sie tez nie jest takie zle. Ucieka tylko przy ubieraniu kurtki i zapinam ja na raty. Na spacerach nie chce za reke i jest szarpanina i ryk, ale to wszystko.

Kasioleqq mam nadzieje, ze z noga Twojej mamy juz wszystko ok!

Gosia jak ja wspolczuje Wam tych zeboli. U nas tez jazda. Z reszta to nic nowego. Druga trojka zaczela sie przebijac i ijest mega jazda.
Dupek maly gryzie nas i bezczelnie pyta: boli?