Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Kuba zjada około 4 posiłki + 2 razy mleko (rano i wieczorem) a co do soczków to Kuba jeszcze nie pił Kubusia... Chociaż jak pojechaliśmy kiedyś do znajomych, a Kuba nie miał jeszcze roku to oni specjalnie sla Kuby kupili Kubusia, ale mu nie dałam... czasami to ludzie patrzą się na mnie jak na jakieś dziwadło, że ja niektórych rzeczy nie chce dawać:/

no właśnie ja też nie dawałam nigdy Kubusiów (zresztą one takie zamulające) a wczoraj to ta kumpela była zdziwiona że ja tylko te dzieciowe daje, bo ona to już praktycznie wszystkie daje...szok:o_noo:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Justynka współczuje atmosfery w pracy , nie ma nic gorszego ... i niewyspania tez wspołczuje , oby jednak sie poukładało jakoś :) trzymam kciukasy :)
Anielinka nie martw sie , ze Amelka mało je , widac tyle jej wystarcza , jakby nic nie jadła to byłby powód do zmartwień , a co do fotek to zawsze mnie te Amelkowe kitki rozwalaja :))
Gosia powodzenia w realizacji planów , super by było jakby udało Ci sie pracowąc w domu , nic bardziej komfortowego :))
Andzia jak się czujesz ? lepiej juz troszke ?
Madzia zdrówka dla Michałka , biedaczysko co on sie namęczy ... jak nie zęby to jakieś inne ustrojstwa...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Heloł!

Ale dzisiaj mieliśmy przygodę:Kiepsko: Przyszłam rano z pracy i zanim się położyłam chciałam wyekspediować młodego do żłobka. Zrobił kupaka, więc zaczęłam go przebierać. Zdjęłam pieluchę, tyłek umyłam i na goły naciągnęłam na chwile spodenki od piżamy, żeby się nie potknął:Histeria: i zgadnijcie co?! Zrobił jeszcze kupaka w spodnie od piżamy!!!:glass::glass::glass::o_noo::o_noo::o_noo:
Anouk fajną masz pyzę! :) Mój waży ok 10kg

Anielinka dziewczynki super! Obie są śliczne. O zgrozo! Masz tą koszmarną zabawkę z Biedronki?! Czy ona denerwuje cię tak strasznie jak mnie? Filip ma niebieskiego królika z tej samej serii. Włącza się zawsze wtedy kiedy nie trzeba:Histeria: A muzyczki ma okropne. Już nie raz chciałam ją wywalić, ale nie mogę. Nie lubię wywalać działających zabawek...:lup:

Andzia jak samopoczucie? Lepiej troszkę?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Nareszcie moge do Was usiasc. Mlody dopiero mi padl, nawet nie mialam czasu kawy sobie zrobic :lup:
U nas juz lepiej, noc jeszcze nieciekawa, o 5 rano mial ponad 39, ale od 9 rano ma ok. 37,5, wiec moze juz z gorki.

Mei witam w klubie osrancow. Michal po tych syropach dzisiaj taka kupa walnal, ze nogawka mu wyleciala jak go podnosilam, spadlo na moje nogi, stopy na podloge i nie wspomne jak on wygladal. Ryczec mi sie chcialo, bo nie wiedzialam za co sie zabrac :lup:

Michal tez wazy cos ok. 13 kg.

Anielinka wiadomo, ze szczuple dzieci sa zdrowsze, wiec wcale ise waga Amelki nie przejmuj. Jest drobna i tylko na dobre jej wyjdzie - bedzie z niej laseczka :)))
A fotki fajowe. Ogladalam i ogladalam. Amelcia te kitaly ma wystrzalowe :)

Andzia jak spacer? Jak jajnik??

Justynka ale kijowa sytuacja w pracy, stawiaja Was pod sciana :(((

Gosia trzymam kciuki za ineters, zeby wypalil!!! I czekam z niecierpliwoscia na info co planujecie :)
A sokow Kubusiow ja tez nie daje, sa dopiero od 3 r.ż. i uwazam, ze nie bez powodu jest ta informacja. Jeszcze nasze maluchy maja czas na takie rzeczy.

Anouk trzymam Cie za slowo, ze bedziesz sie czesciej pojawiac :). Nic nie napisalas co u Was???

Hej,
spacer ok, Stasiu poszedł do piekarni po chleb i bułki, ja czekałam z dziewczynami na zewnatrz, dodatkowo kupił sobie lizaka:D pozniej poprosiłam, zeby wszedł jeszcze do mięsnego, ale nie chciał, bo tam nie ma lizaków:D

zołzy poszły spac, a ja musze ogarnac, bo na 15-ta mi sie kolezanka zapowiedziała, a u mnie syf, ze hej!!!

Magda dobrze, ze juz lepiej:Całus: