Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny wszytskie juz poszly spac...a ja z pracy wpadlam na chwilke do was i sie zasiedzialam bo doczytac musialam....

magda ale romantyzm tez bym tak chciala za raczke pochodzic :36_2_25::36_1_21:

andzia ale masz z tym spaniem dziewczyn....

ja to nie wystawiam nic na allegro bo w koncu bede miala drugie i moze trzecie jak dobrze pojdzie :36_1_21::36_1_21:

mnie sie zachcialo kukurydzy gotowanej i jak wariatka stoje i zagladam to do was a to do garnka kiedy bedzie juz gotowe.....

anielinka nie wiem jak teraz ale olek wczesniej to tak jak twoja amelka drzewom sie przygladal i usypial teraz to zimno u nas i pada deszcze wiec biedak spacerkow nie ma za duzo jak cos to na chwilke do sadu ale to za raczke po jabluszko idziemy i spowrotem....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam srodowo!
Robie kawke. Moze ktoras chetna wypic ze mna?
Jakis malenki doleczek mnie dopadl, nic takiego, po prostu dzisiaj ryczec mi sie chcialo jak wychodzilam z domu. Michał raczki wyciagal do mnie, a ja musialam isc. Ehh,zycie :(

Justynka Ty tak o tym sadzie ...., az mi sie od razu zamarzylo, zeby prosto z domu wyjsc do swojego sadu. Cudne!

Chyba dzisiaj tez sie ywbiore za wystawianie lumpkow Michałowych. Czesc rzeczy zostawie dla drugiego dzidziolka, ale i tak mnostwo zostanie do sprzedania.

Wczoraj P. mnie zaskoczyl, bo kapalismy Miska i mowi, ze chcialby drugie dziecko :)))
Szkoda, ze teraz to nie bardzo.

Witam i ja,
Magda jak jeszcze robisz kawe, to ja chetna. Spałam dzisiaj z zołzami do 7.30-rospusta. Nawet K. wyszykował Stasia do przedszkola.

Jusynka ja tez sie rozmarzyłam na myśl o sadzie...mam nadzieje, ze kiedys...
Magda P. juz nie straszne bliźniaki? Kopiemy dołek, ja juz od rana zazeram http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-14184/Wedel-Delicje-Szampanskie-wisniowe-294g-Full.jpg, wiec prosze sie czestowac:)

W Szczecinie troszke mokro, ale cieplo. Mam nadzieje, ze tesciowa wyjdzie z malym na spacer.

Fakt, ze Michał potrafi sie bawic grzecznie. W domu tez jakos nie rozrabia, potrafi sie bawic caly czas u siebie w pokoju, a do mnie przychodzi jak chce pospacerowac za raczki albo sie poprzytulac :)

P. wlasnie dzwonil, ze byl problem z zostawieniem Michała u rodzicow. Juz na klatce sie w niego wczepil i plakal :(

Witajcie!!
Andzia ja jak zbiorówki to tak ok 40 sztyuk wystawiam, włącznie ze skarpetkami i duperelami... i różnie z ceami...raz udało mi się sprzedać za 350 zł ale większość była markowa....i takie najlepiej idą, na przykłądzie mojego doświadczenia....i wiadomo-ludzie wolą kupić więcej i zpłacić raz za przesyłkę a przy pojedynczych rzeczach, koszt przesyłki wynosi tyle co dana rzecz....ale jak robisz zbiorówki to rób w edytorze html...wtedy wklejasz zamiast fotek linki a później wyświetlają się fotki i nie płacisz za każd efoto...
aaa jak suszonko??

Magda kiedy następny bąbel:wink:
Cafe jak się sprawdziła niania???
Beatka sił kochana!! U nas też ocka nie najlepsza, marcel spał ze mną i też ryczał całą noc...później skoczę kupić nurofen bo już się nam skończył...
My dzisiaj od 6 na nogach...nawet zaliczyliśmy lumpek...ie poszlałam bo marcel po 15 minutach wrzeszczał jak syrena...ale kupiłam sobie fajna tunikę i małemu ocieplane spodnie i kilka rzeczy...

Witam i ja!
Ale u nas dzisiaj ciepło! Andzia nie wiem jaka u Ciebie pogoda, ale Kuba miał na spacerze body z krótkim rękawem, bluzkę z długim i na to bluzę kurki nie odważyłabym mu się ubrać bo by się zapocił, nawet wiaterek taki przyjemny ciepły... Ja miałam krótki rękaw i płaszczyk bo bałam się że będzie padać i przeklęłam ten płaszcz bo mi się go nieść w rękach nie chciało, a gorąco mi w nim było:/
Magda no to kiedy drugie maleństwo??? Jeszcze niedawno wszystkie chciały, a teraz każda się miga ze mną włącznie;)
Beata sił!!! Mam nadzieję, że nie przegapiłaś posta z linkiem do zdjęć???

U nas tez cieplo, az sie boje spytac P. jak ubral Michała. Moge sobie to tylko wyobrazic :lup:

Beata sil i cierpliwosci zycze!!! Wiem dobrze jak wygladaja takie noce i mam nadzieje, ze kolejna juz bedzie o wiele lepsza!

Vercia ale super, ze mialas okazje wyskoczyc do lumpka. W moim ulubionym dzisiaj dostawa, a ja juz cierpie, ze nie moglam tam rano pojechac. Ale wroce do domu, spakujemy mlodego i podjedziemy.

Co do kolejnego dzidziolka to ja juz moze bylabym i gotowa, ale w zwiazku z tym, ze zzmienilam prace to nie moge sobie na to pozwolic.
Po pierwsze dopiero kolezanka z pokoju poszla na zwolnienie (jest w 22 tyg.), a po drugie nie mam jeszcze umowy na czas nieokreslony, a ryzykowac nie mam zamiaru.

czesc dziewczyny ja nie wiem wszystkie sie migaja od babelkow :) ja to mowilam ze dopiero po 3 latach od urodzenia olka :)

andzia ty to dzisiaj zaszalalas ze spaniem ale ja to sie przyznam ze pierwszy raz sie wyspalam od porodu moje dziecko wstalo przed 24 na karmienie potem po 5 i przed 6 bo mu sie przypomnialo ze nie dojadl poprzytulalismy sie i poszedl spac i tak do 9 ja nawet nie pamietam ze mozna o takiej porze wstac....:36_1_21::36_1_21:

u nas dzisiaj slonko swieci jak opetane wiec napewno na spacer pojdziemy teraz olek poszedl spac wiec moze machne gore i posprzatam zabawki a jak wstanie to odkurze i pomyje podlogi i zmykamy na spacer....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam,
my po 2 godzinnym spacerze, zołzy właśnie poszły spac.
Gosia u nas tez piękna pogoda i kurtek nie suszyłam, laski były w samych bluzkach. Oby tak zostało jak najdłuzej.
Spacerowałysmy ze znajoma wrze sniuówka i Maryśka sie pobiła z Jagodą, Jagoda ją tak podrapała, ze ma cała twarz poharatana. Pózniej Wam wrzuce fotki, bidulka taka.

Vercia ja tam ide na łatwizne dzisiaj, dla nas ziemniaki, kalafior i jajo sadzone, dla dziewczyn zamiast jaja pulpety:Oczko:
Fajnie z lumpkiem i dzieki za podpowiedzi, K. mi tez właśnmie mówił, zeby wgrywac pliki z serwera, musze sie poprzymilac, zeby mi w tym pomógł.

Magda zycze szybkiej umowy na czas nieokreslony:lol:

Justynka fajnie, ze udało sie w koncu wyspac, ty przy tym zmiennym trybie pracy, to w ogóle masz wesoło.

Beata duzo sił, to na pewno zeby.

Anielinka na pewno bedzie coraz lepiej, wysyłąm CI troszke mojej pięknej pogody

udało się nam wyskoczyć na chwile na zakupy i mały spacer, u nas też ciepło, ja się upociłam bo wziełam bezrękawnik założyłam...tylko co weszłyśmy do domu i luneło:))
Amelka śpi, była strasznie marudna, bo jej pierwsza drzemka trwała zaledwie 30 min...
a ja na obiad ugotowałam buraczkową, a do tego naleśniki z serem, nie będe się dziś wysilać, bo jakoś sennie mi :Oczko:
Andzia ja ci nie pomogę z tym przepisaniem się do innego ośrodka niestety:( nie mam zielonego pojęcia...
Justynko tylko pozazdrościć takiego spania:)
Beata, Veronica współczuje nocek, wiem coś o tym :Zakręcony:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif