Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

bartus suuuuper smieszek
andzia ale zabalowalas....pewnie dzisiaj szybciutko padniesz,coo?:)

u nas znow goraczka ale niecale 38....bylismy u lekarza a ta od razu antybiotyk:lup: i do tego komentarz....to najpewniej zeby,osluchowo czysciutko.....ale gardlo lekko zaczerwieniowe wiec damy antybiotyk....masakra!
na wlasna odpowiedzialnosc nie dalam nic....olek oprocz goraczki ma tylko mniejszy apetyt ....poza tym humor dopisuje,kupy normalne......jutro jedziemy do naszej lekarki ,zobaczymy co powie

rena Bartek rewelacja!!!I ten szelmowski uśmiech:D
A torcik bomba!!!

Cafe bardzo dobrze zrobiłaś nie podając antybiotyku, brak słów na tych lekarzy:grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:
Oby to były "tylko" zęby. Wiadomo, że z gardłem nie ma żartów, ale bez kitu!!!
Dokłądnie tak samo było z Zośka, też jełop zapisał antybiotyk, który ją w dodatku uczulił. A dzisiaj znalazłam u niej dwie dolne dwójki:)

Za nami leniwa niedziela. Stasinek został jeszcze u moich rodziców, mama zaprowadzi go rano do przedszkola. Zośka postawiła dzisiaj swoje pierwsze kroczki, dokładnie tydzień po Marysi i od razu ja nadgoniłą, a moze i wyprzedziła. Maryśka jest od urodzenia większa wariatką, wszedzie sie wskrobuje itd., ale chodzic sie boi, zrobi kilka kroczków i bach na tyłek, a Zosia od razu od ściany do ściany zasuwa:)

Ja jestem mega-zmęczona, ale musze dotrwac do Teraz albo nigdy:lol:
K. na polowaniu, dzwonił, że ustrzelił rogacza, ciekawe gdzie ja to mięcho wsadze:Zakręcony:

Witam dziewczyny

Imprezka wczoraj prawie udana bo w kulminacyjnym momemcie przy zapalaniu torta okazalo sie ze baterie w aparacie padly :lup::lup: a to tak wyglada jak moj A sie tym zajal
bartek nie zdmuchnal swieczki chociz trenowalam przed, w czasie zabawy przewrocil sie i przegryzl warge, polala sie troche krew
dzisiaj byla piekna pogoda wiec spacerek zaliczony, ale pod wieczor pojawil sie katarek :lup::lup: i mlody butli na noc nie wypil, mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie
Andzia gratki dla Zosi perszinga i za kolejne zeby, ale poszalalas wczoraj i jeszcze dzisiaj chcesz do filmu dotrwac? skad u ciebie tyle sil
Cafe dobrze ze nie podalas antybiotyku, kurcze ci lekarze tylko faszerowali by dzieciaki
dziewczyny a jak u imprezki?

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

mam wolne ale ostatnio cos nie bardzo ....
niania nie wiem czy zdrowa...miala dzwonic,nie dzwoni....juz kuzwa mam nerwa na sama mysl!
kupilismy dzisiaj mlodemu buciki...z elefanten.....ale super mu sie smiga...wydaje mi sie,ze duzo wygodniej niz w adidaskach...
wlasnie zamowilam na allegro druga pare...uzywane ale jak nowe za 39 zł:) na zas:)

Michał dalej chory, tzn. widac, ze oslabiony i ten nieszczesny katar :( Gesty, a jak frida wyciagam to musialabym chyba z 10 min to robic :( Biedak jesc nie moze.
Ale musze pochwalic sie, ze spal cala noc :) Obudzilam go sama po 4, musialam go przeniesc, bo spal wtulony w koldre i ledwo oddychal, wypil mleko i dalej spal. Przez 6 antybioty i ... dalej spal. Wstalismy o 7.30 :yuppi: Cudowne uczucie! Rano nie moglismy oczu otworzyc :hahaha: