Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe suuuuuper fotki:))))))

Brawa za postępy dla wszystkich dzieci!!!!

My już po spacerku, ja właśnie robię lasagne... po obiedzie idziemy na drugi spacer:)
Andzia ja z tortem nie pomogę, ja idę na łatwiznę i tort zamawiam u tego samego chłopaka co nam robił na wesele:))) ja za tortami nie przepadam ale tamten był pyszny:)
Magda co do obiadków to nie pomogę, bo u nas glównie słoiki, ewentualnie robię małemu makaron z sosem pomidorowym i ostatnio jak mamy obiad to daje mu na spróbowanie powoli wszystkiego, w sumie to Kuba nie pozwoli, żebyśmy jedli bez niego:) Jak widzi że my coś jemy a ma akurat smoczka to go wypluwa i krzyczy żebyśmy mu dali jeść:)

a u mnie zapadla cisza....polozylam sie razem z malym,pare minut i olus robi nunu:)
obiad mam przygotowany,musze jeszcze na jutro cos wymyslic....chyba zrobie zapiekane ....na dwa dni:hahaha: i spokoj

goska wasz weselny tort baaaardzo mi sie podobal wiec na roczek pewnie tez bedzie super
u nas tesciowa ma zrobic....ale chce zwykly,bez bajerow....

do pozniej mamuski

A u nas mlody juz po 2 pobudkach. Biedak jest zajechany przez te zeby. P. go uspil teraz na rekach. Tak mi go szkoda.
Dzisiaj zrobilam mu zwykla zupke, tyle ze z kasza kuskus. Zobaczymy. Na razie wszystko gotuje na piersi z kurczaka albo jakims mielonym. Musze troche pokombinowac. Widze, ze woli jak ja mu gotuje, ale sloiczki tez czasem wciagnie.

Gosia lasagne??? Mmmmmm! Ale bym zjadla. Pewnie bedzie pyszna!

I moje zołzy w końcu padły.
Stachu wrócił, pytam, czy jadł obiad-nie. No wiec mu szybko podgrzałam, ale ledwo co podziobał, pewnie obżarty słodyczami:grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:

rena super foteczki, Bartek ma chochliki w oczach na kazdym zdjeciu:)
Cafe pisz, pisz, w koncu watek sie rozkreca, tyle co dzisiaj juz dawno nie było nastukane:)

Co do torta to my tez zamawiamy, jutro tylko przychodzi kilku znajomych. Pierwszy raz nie mam w ogóle weny na goci.