Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy na spacerze, no i troszkę zmokliśmy, tzn. bardziej ja niż mały (na szczęście) ale nie fajnie się spacerowało:/ Dobrze, że w wózku małego buda dość daleko sięga, bo matka oczywiście zapomniała folii....
Andzia dokładnie dzisiaj o tym myślałam, zupełnie nie sprawdzają się prognozy pogody:/ a o kwiatkach nie słyszałam, żeby były dwa rodzaje...ciekawa jestem...
Anielinka zazdroszczę pogody...chociaż u was ładnie!
Beata sił!!! Pamiętaj jak będziesz na skraju wytrzymałości, pamiętaj o piątku i zbliżającej się wolności

U nas ostatnio furorę robi warsztat z narzędziami z fisher price jaki mały dostał na gwiazdkę:) może się nim bawić dłuuuugo, a mama ma wolną chwilę na forum:)

U nas tez sie rozpadalo :( Michał pospal 2,5 h i teraz mielismy isc na spacer. Czekam na P., zeby wyskoczyc po zakupy. Mam nadzieje, ze uda sie pozniej polazic, P. wraca dalej do pracy i nie usmiecha mi sie przesiedziec calego dnia w domu.

Gosia no to podsunelas mi pomysl co kupic Michałowi na Dzien Dziecka :)
Chce mu kupic cos fajnego, bo tymi zabawkami, ktore ma teraz wydaje sie byc znudzony. Juz ogladalam wczesniej ten wasztat i mi sie podobal. Michał ma mlotek wydajacy rozne dzwieki, wiec w sam raz bedzie pasowal :)

Gosiamm ja mialam kalle te dekoracyjne, nie cmentarne kalie a róznica w wygladzie jest duża. Teraz jest tyle bukietów, ze mozna oszalec, rożne różności..
Andzia dobrze, że juz u was lepiej ;).
My zaliczylismy wieś...mały sie wyszumiał, teraz marudzi i o 20 poloze go spac...
Gosiamm musze też zobaczyc warsztat..nie widzialam jeszcze...
a.... spotkanie zkoleżanka udane..pogadałyśmy w przerwach zabawiając dzieci:Zakręcony: Stwierdzialm, ze marcel przy nich to pikuś!!
Justynka u nas tez lało do południa, etraz jest upał i słoneczko;)
a co z cafe??/

czesc dziewczyny jednak wybralismy sie z oleczkiem do kolezanki pogadalysmy ale musiala sie szybko zbierac bo jej synek zrobil bardzo duzo halasu i olkowi sie to nie spodobalo.....pojechalismy do moich rodzicow a jak wracalam do domu to dojrzalam moja kolezanke ze szkoly byla na spacerze z corka jest dzien mlodsza od oleczka.....ale szybko jej sie znudzilo patrzec na olka i tez trzeba bylo sie porzegnac a teraz oleczek probuje usnac i sa problemy bardzo placze....moze dlatego ze go za dlugo przetrzymalam....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Moje dziecie tez juz spi. Padl przy cycku. Ciekawe kiedy pierwsza pobudka.
Przed chwila sprzedalismy samochod. Ufff, jaka ulga. Mam nadzieje, ze beda zadowoleni, chociaz pare rzecy jest do zrobienia :( Akurat splacimy debet P. i po kasie :(

W Szczecinie tez sie przejasnilo i o 17 poszlismy na spacer, bylo wrecz goraco.