Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

i ja witam

i ja niewyspana-rena witaj w klubie...moj obudzil sie o 2....z wieeeeeeeeeeelkim krzykiem....nie moglam go uspokoic.....dopiero jak polozylam go do nas to przestal plakac....i zasnal....ale o 5 juz gryzl rame od lozka:)
wstawilam druga pralke ,patrzac na ten syf jeszcze bardziej mi sie odechciewa....

Witajcie ciotki :)
Ja wczoraj do was nie dotarlam, zafundowaalm sobie pazury iii...3 godziny robilam jedna rękę i poszlam spać o 24! ehh...a dzisiaj ide do urzędu...z jedna ręką zrobiona a na drugiej kikuty:gasp:Chyba tą jedna w kieszeń schowam....:lup: a tak cały dzień spędzilismy na wsi u teściowej:takwyszlo:
Magda super, że sukienka kupiona!! Ja szukam czegos na wesele w czerwcu...
Cafe mi już chyba choróbsko przeszło, chodź katar zostal...możealergia...a...i u mnie tez naleśniki na sniadanie bo nie mam ani pietki chleba...
Rena wspolczuje nocki...
Gosiamm udanych poszukiwań...

I ja mówię szybkie dzień dobry i zmykam do marudnic.
Czuję sie lepiej, tzn. gile mam po pas, ale gardło juz nie boli.
Panny nadal brzydko kaszlą.

Gosia udanych łowów
rena
miłego dnia w pracy, dziś juz piatek, wiec zleci na pewno szybko
Cafe Ty cwana bestio, ze niby na nalesnika zapraszasz:D
Veronica ale sie usmiałam z tych pazurów:D
A co robisz, tipsy, żelowe, czy jakie?
Anielinka a macie tą huśtawkę na jakimś drążku, czy bezpośrednio w ościeznicy?

Witam i ja!
Szarlotka zrobiona, P. mega zaskoczony! Tylko, ze jak dla mnie to polowe mniej cukru! Kolejny raz juz bede wiedziala. Jest za slodka. Ale tak poza tym to super prosty przepis na cos szybkiego!

My dzisiaj ruszamy dalej na zakupy. Oprocz tych zwyklych to musze sobie kupic buty, cos na gore, stanik itp. Znowu bedziemy ganiac, na szczescie P. ma wolne.

Vercia fajnie musisz wygladac :sofunny:

Andzia zdrowka dla Waszej rodzinki!

Gosia owocnych poszukiwan!

Rena zycze, zeby kolejne zabki wyszly szybciutko :)

Cafe milego nalesnikowania! Ja uwielbiam nalesniki!

czesc dziewczyny

cafe ale narobilas smaka na nalesniki ze musialam sobie zrobic
Gosia na pewno bedziesz slicznie wygladala w tej sukience
Vercia pazurki sliczne, do tego tez jestem antytalent :36_1_4:

wrocilam z mlodym ze spacerku, troche pospal i ma tyle energii ze nie ma czasu na jedzenie,tylko musi sie po podlodze panoszyc

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

andzia :36_1_67: ty to się masz z teściową...ja mam podobnie ale z moja babcia...nie odwiedza nas wcale ale jak juzprzyjdzie....ostatnio po 3 m-cach nieobecności wpadla do mnie na wizyte z półpaścem:Niewiniątko: twierdzac, ze to nie zarazliwe...no i nie mowiac juz o tym, ze przyniosla dla marcela rosol z koguta z makaronem:lup:normalnie taaaki tlusty...czubek...
My skoczylismy do sklepu bo npaliłam się na ciasto snikers i zamierzam zrobić na jutro :). Bardzo fajne bo nie trzeba nic piec!!Mój G. miał przygody w trasie i oznajmi, że wróci jutro po poludniu :grrrrrr: ja już nie wiem kiedy będziemy mieć normalny weekend?? Jutro zapowiedzial sie na sniadanie teściu :grrrrrr:

Hej laseczki, ja tylko szybciutko!!!!!!!!!!

Byliśmy u lekarza, Marysia czysta, u Zosi znaczna poprawa, ale jeszcze troche słychać, od jutra mozemy powoli spacerkowac, pod warunkiem, ze nie bedzie wiatru. Stasiu lekko podziębiony, mam dawac to co podaje.
K. ma srake!!!!!!!!!!!!!
Ja dostałam skierowanie do Instytutu Hematologii bo wyniki fatalne
:glass::glass::glass:

Gosia
sukienka przepiękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tesciowa przylazła raz jeszcze wyobrazcie sobie, z prezentam dla Zosi. No brak słów:glass:

Zmykam, musze zabrac sie za placki, bo jutro imprezka!!!

goska sukienka piekna....prosta,skromna...pieeeeeeeknaaaa
andzia jak sie ciesze,ze jest poprawa....a z twoimi wynikami co jest???
zoska ma dzisiaj imeininki?wszsytkiego naj naj
vercia ja tez mialam piec....ale za cholere nie mam weny.....a okazalo sie ze K musi jutro jechac do kleinta na jakas reklamajce:36_19_1: ale sie wkurzylam....