Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosiamm:sofunny::sofunny:
Mam nadzieje, ze do końca tyg. nie zwariuję i dam radę..oby tylko robotnicy byli zaopatrzeni w materiały bo nie wyobrazam sobie jechać z Marcelem i kupowac jeszcze materiały do domu....
Moja bestia śpi...nie mam nic w lodówie i zakupy musowe a taaakk mi się nie chce....ruszam tylek!

goska:sofunny::sofunny:
magda kurcze no widzisz....a u mnie lekarka mowila,ze wlasnie na zgieciach to na bank uczulenie.....u nas na zgieciach nie ma....tylko na pleckach i ramionach i kilka plamek na nogach...
vercia masz racje.....te kilka dni moze pomoc....chociaz u was to w sumie czesto jest rozłąka.....pogadajcie!

kupilam mlodemu dwie bluzy.....jejejejej....wreszcie trafilam....sobie sweterek....i tyle:)i wyszlo slonce! mlody spi ....

WSTAWILAM krolika i warzywka....

kawy???

Ja kawy poprosze! Mlody spi, a ja 20 min sie zdrzemnelam i wiecej nie moge. Grrrr!

Vercia weekend mialas faktycznie fatalny, ale mam nadzieje, ze bedzie ok!
Cafe ja bylam u 2 lekarek i obie mi to powiedzialy ogladajac malego. Ja wlasnie wiem, ze na zgieciach to alergia, ale ta babka u ktorej bylismy ostatnio prowadzi dzieci z atopowym zapaleniem skory i dokladnie obejrzala to co Michas ma. Nie jest to zbyt widoczne, ale ta skora nie do konca jest taka jak powinna.
Gosia :sofunny::sofunny::sofunny:

Ja w srode wybieram sie do lumpa. Cala wyprawa, umawiam sie z tata na parkingu przed lumpem, on zostanie z malym, ja poszperam w tym czasie :)))

Witam się po weekendzie...
u mnie pogoda była suuper, ale dziś to normalnie jesień za oknem, nawet na dwór nie wyszłyśmy:36_2_20:.........do tego u mnie znowu jak się kończy @ to dostaje jakiejś migreny, głowa mnie ćmi i nic mi się nie chce:( dziś jeszcze zakupy mnie czekają, bo normalnie pustki w lodówce, a do tego wszystkie kosmetyki dla Amelki mi się pokończyły...

Veronica współczuje weekendu...ehh ci faceci... gorsi od dzieci...mój Ł. w piątek podłapał katar, a do tego dziś dzwonił że jeszcze chyba ma gorączke...wrrr oby tylko Amelki nie zaraził...
Andzia fajnie że wam się udał weekend...no i zakupki...a u mnie w szafie dla Amelki z ciuszków letnich tylko kilka używanych a z wyjściowych to zero no i trzeba po wypłacie też skoczyć na jakieś zakupki... w zeszłym tygodniu poszłam do lumpka to kupiłam 4 pary krótkich spodenek i 2 koszulki z krótkim...ehh znowu wydatek.
Justynko Oleczek tak ślicznie siedzi w tym jeżdziku...no i taki on słodziuki:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia w końcu do taty zadzwoniłam ale tak piąte przez dziesiąte wiem o czym gadałam;)
AnielinkaAmelcia śliiiiiiiczna:) a jak pięknie się uśmiecha:)
Magda ja ci współczuje tych nocek strasznie, ja dwie noce mało spałam a widzisz jaka zakręcona jestem, dzisiaj pojechałam na spacer i klucze w drzwiach od wózkarni zostawiłam :lup: dobrze, że sąsiadka przyniosła P. do mieszkania...
Veronica mam nadzieję, że z G. się pogodzicie...
Ja na spacerze zachaczyłam o lumpek, ale nic ciekawego już dzisiaj nie było, muszę iść w czwartek jak jest dostawa...

ale sliczna amelka:)

mialam isc na spacer ale czekam na K,razem pojdziemy....
niiiiiiiiicccccccc mi sie nie chce....a mlody ma juz dzisiaj trzecia drzemke!marudzi starsznie!chyba nie kolejne zeby....jak tak dalej pojdzie,bedzie mial niedlugo wszsytkie:36_19_2:

maly wszamał krolika z kalafiorem i groszkiem....az sapal ze szczescia:)

Witam:) Jestem majowa mamusią...a raczej będę:), i mam wielką prośbę o wypełnienie ankiety która potrzebuje do pracy dyplomowej pt." wpływ ciąży na pracę" Zamieściłam ją w wątku" 9 miesięcy, ciąża" i podałam tam maila na którego można wysyłać już same gotowe odpowiedzi. Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)))

http://s2.pierwszezabki.pl/020/020364980.png?7448
http://s4.suwaczek.com/200905221562.png

witajcie dziewczyny

ja wlasnie wstalam i czekam az oleczek sie dobudzi....rano jak przyszlam z pracy to polozylam sie spac ale oleczek tak terroryzowal tate ze musialam wstac, tak wiec jak oleczek zrobil sie zmeczony o 13.30 to polozylam go do lozeczka a ja razem z nim myk i tez sie polozylam i powiem wam ze az lepiej sie czuje....

my na spacerze nie bylismy bo jak bylam na chwilke w miescie ( musilam zatankowac moje autko) to tak jakos chlodnawo bylo i zapowiadalo sie na deszcz a teraz to wieje strasznie ale sloneczko swieci moze wyjdziemy tak na pol godzinki jak wstanie.....powiem wam ze tak mnie dzisiaj reka i nogi bola bo bedzie zmiana pogody nie wiem czy sie nie wysmarowac czyms przeciwbolowym ale kurcze ja jeszcze do pracy dzisiaj na noc i jutro tez wiec nie mam kiedy.....

cafe powiem ci ze sie przyzwyczailam do takiej pracy na zmiany, moj S tez tak pracuje wiec tak sobie ustalam poprawki w grafiku ze zawsze jest ktores z nas z malym a tescie sa tylko z doskoku jak sie zmieniamy....czyli jakies 1 moze 1,5 godzinki.....

gisia ja dziekuje niezle z tym telefonem, ja tez tak mam jak moj przychodzi z pracy z popoludnioki a ja mam na rano to ja juz spie a ten jak cos mi sie zapyta to czasami otrzyma odpowiedz ale zazwyczaj to cos belkotam i oczywisice nic nie pamietam.....:):)

anielinka Amelcia sliczna, juz taka duza ksiezniczka :)

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Anielinka Amelka sliczna jak zawsze :) Mala ksiezniczka!

Cafe jejku, tylko patrze w podpisie u Ciebie jak Olkowi zabkow przybywa! I dobrze, bedzie z glowy.

My zdazylismy polazic 2 h przed deszczem. Teraz leniuchujemy w domku. Mielismy jechac dzisiaj po nowy fotelik, ale taaaak nam sie nie chce. No i maly ciagle jeczy. Juz nie wiem jak mu pomoc :(

Magda, może Michałek nie chce jeść przez zęby, czytałam gdzieś kiedyś, że w czasie ząbkowania dzieci nie chcą jeść łyżeczką... Kuba nie bardzo chce jeść plastikową łyżeczką i podaje mu jedzenie silikonową.
Cafe faktycznie Olek ma dużo ząbków:) ja już Kubie przestałam do buźki zaglądać bo nic tam nie ma...