Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A my dzisiaj bylismy na zakupach i kasa poszla, a lodowka dalej pusta :((((
Kupilismy mlodemy misiowy jogurcik (malinowy) i normalnie chlop oszalal. Nie dosc, ze w ciagu 2 minut wciagnal obiadek to zaraz po tym zezarl (inaczej tego nazwac nie mozna) ten jogurcik. Popil herbatka i normalnie szczescie na twarzy.
Tylko strasznie drogie te jogurciki.

Magda mnie dzisiaj poratował wyjątkowo G. Tzn. Ja wyjatkowo po neigo zadzwonilam, zeby chcoiaz na chwilę zajal się malym bo ja już nie mam cierpliwości!! I choć przez chwile odetchnelam tzn. jakąś godzinkę:36_11_13:
Magda ja swoją wielgachną spacerówę zostawiam na zimę a ta kupialm tak,zeby gdzies szybko skoczyć. Ehh..jeszcze fotelik musim,y kupic do samochodu...zmieniłyście już?? Jakie polecacie???
Cafe pochwal się jakie baleriny kupiłaśna allegro, ja też coś szukam bo od tych spcerów na obcasach nogi wysiadają :36_11_13:

no ktoras pytala sie o fotelik to my jeszcze nie mamy ale juz wiemy jaki kupimy bedzie nas to kosztowac prawie 800 zł. ale warto na tym nie chcemy oszczedzac bo w koncu my duzo jezdzimy samochodem wiec napewno sie nie zmarnuje a jednak to jest bezpieczenstwo
tylko jak narazie to kasy brakuje...wkopalismy sie troszke w dlugi i teraz musze jakos kombinowac a nie wiem skod brac kase...nie chce tez tak pozyczac a i tak mamy juz dlugi u rodzicow...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

magda na alllegro sa drozsze niz u nas w sklepie ale jak znajde to ci pokarze....

no wy sobie spicie a ja juz na nogach bo do pracy trzeba wstac....powiem wa ze ja nie slysze zegarka maz mnie dzisiaj tyrpal ze mi dzwoni budzik....i sie wycwanilam ze jak olek placze to tyrpe meza i on wstaje go nakarmic.....czemu ja mam wstawac ja on ma na popoludnie.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

dzien dobry kobitki...ooo kawa chętnie:):o_master2:
moja mała bestia mnie dziś wykiwała...obudzila się o 7, wiec zrobilam jej mleko...a ona się na nie wypieła, więc za chwile powtórka...a ona znowu się wypieła, wiec poszła kaszka w ruch, zjadła cała miseczke i cwaniara dopiero co usnęła, a mi już niestety sen przeszedł:(
tak więc zjadłam już śniadanko, idę zaraz pod prysznic, no i trzeba troszkę chatkę ogarnąc przy sobocie...
Magda jak nocka?
Andzia co u was? mam nadzieje że wszystko ok...
Justynko miłej pracy!!
gdzie reszta??? Wstawać śpiochy he-he (ale cwaniara ze mnie)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dzień dobry kobietki:)
My pospaliśmy dzisiaj do 7:) jestem sraaaasznie wyspana:) za to teraz mały leży i kwiczy jak tak dalej pójdzie to te moje dziecko się niczego nie nauczy, bo zamiast rochę pokombinować z obrotami to on leży i krzyczy niezadowolony... a od smoka to tak się ostatnio uzależnił, że szkoda gadać:/

Veronica fajny wózeczek kupiłaś, gdybym ja znalazła parasolkę, w której mały jeździłby przodem to bym nie sprzedawała x-landera, jeszcze się rozejrzę...
Cafe właśnie troszkę mnie przerażają te małe kółeczka...
Magda jak nocka???
Andzia jak tam Zosieńka???
Justynka miłej pracy:)
Rena jaki macie fotelik?? Ja ostatnio podczytywałam sierpnióweczki one kupowały za jakieś 300-400 zł trzeba będzie w końcu zakupić i to... znów się szykują wydatki...
Za niedługo wystawię huśtawkę Kubusia z fischer price na allegro bo już wyrasta to jakaś kasa wpadnie...

i ja witam sobotnio

vercia wozek baardzo mi sie podoba....kurcze szkoda,ze nie mieszkasz blizej...zabieralabym sie z toba i myk do wroclawia...uwielbiam wroclaw:)
cholera od juz miesiac zapisuje sie na prawo jazdy:36_11_13::36_11_13:

my tez na etapie wybierania fotelika...K sprawdza te wszsytkie testy i na ich podstawie cos wybierzemy....wiem tylko ze to bedzie wydatek rzedu 600zł....ale posluzy pare dobrych lat

goska olek juz od kilku tyg nie uzywa hustawki ale nie sprzedaje jej...przyda sie dla drugiej dzidzi:)a swoja droga teraz sa drozsze niz jak my kupowalysmy....

ja dopiero usiadlam
pobudka 5.07:36_19_1:....ale po 7 pospalismy jeszcze godzinke...
pozniej zakupy...zanim wszsystko rozpakowalam,wstawilam obiad dla mlodego....umylam klatke schodowa....i tak zlecialo...
wlasnie olek wcina warzywka z indykiem....i robie coraz wieksze kawalki i daje głodomor rade:taniec1:na szczescie:)

jak zje to pakujemy sie i jedziemy...najpierw nad jeziorko pochodzic a pozniej jeszcze nie wiemy:)

udanego dnia mamuski:36_3_15:
do wieczorka

witam!
ja dzisiaj standardowo u rodzicow, bo P. na meczu. Niestety mlody marudzi i musze sie nim ciagle zajmowac, bo babcia dzisiaj jest be :(((. Teraz na chwile ucieklam, bo nie mam juz sily. Histeryk wali raczkami i nozkami i wygina sie jak tylko cos mu nie pasuje. A ze ciagle mu nie pasuje ...
O nocke nie pytajcie. Czy pisalam, ze ostatnie nocki to koszmar? No to nieprawda, dopiero dzisiaj dal nam popalic. Michał spi prawie caly czas na boku i dzis jak tylko przewracal sie na plecy to krzyk i histeria. Nie moglismy go uspokoic. I tk co 20-30 minut. Dalam mu Panadol, bo nie wiedzialam co sie dzieje. Ale chyba nic go nie bolalo, bo jak sie upokajal to od razu zabawa i spiewy.
Nie moge sie dodzwonic do pediatry :(
Przez pierwsze pol roku byl baaaardzo grzeczny, nie wiedzilismy co to placz, wiec chyba musi nadrobic.