Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia moj Jasiek tez przez dluzszy czas ulewal,kupowalam mu jakies kropelki na to ale nazwy nie pamietam,sorki...Ale w aptece Ci doradza...Jasiek rowniez mocno ulewal,ale pediatra powiedzial mi co moge robic,by przestal,no ale i tak nie podzialalo,bo zawsze gdy mu sie odbilo,to troche go nosilam ale jak polozylam to wirgal nogami jakby biegl i lekarz powiedzial ze to od tego..Albo tak jak mowisz cos im poszkodzilo...Jasiek ma tez czesto czkawke,wyczytalam,ze maja ja dzieci jak sie za duzo najedza i dlatego jasiek chyba ja ma,bo zazwyczaj czka po jedzeniu...hmmm...A co do czkawki...moja madra tesciowa pracuje w sklepie i jakies rownie madre baby nagadaly jej,ze ta czkawka jest wywolana ciezka choroba jelit.Oczywiscie wysmialam ja,ale ona dzwonila nawet do meza i gadala,ze do smierci dziecko doprowadze:36_11_1:

Ufff, musialam sie naczytac i juz polowy nie pamietam :lup:

Ja dzisiaj bylam w swojej bylej pracy na ploteczkach (P. w tym czasie wysprzatala chalupe na blysk :)), potem zakupy. Teraz oboje zdychamy, bo Przemka dopadly zatoki, a mnie tez cos rozklada. Oby na malego nie przelazlo.

U nas dzisiaj caly dzien piekna pogoda - zero deszczu. Niestety na spacer juz sie nie wyrobilam, ale jutro jade do rodzicow i wysle tatuska na mega dlugi spacer z wnusiem :)

Mój łobuz już wykapany i smacznie śpi :taniec1: Ja popijam herbatkę i mysle jak to robić, żebynic już nie zrobić...ale muszę chociaż zmywarę ogarnąć i korytarz...cos kiepsko się czuję...w dzień mega migrena a teraz coś mnie lamie....
Dziewczyny chyba dawno nie było Prosiaczka????
Cafe jak samopoczucie??? Ja przyznam szczerze, ze mialam w zeszlym roku stresa :oczko:

kobitki wybaczcie ale nie nadrabiam

cieeeeeeeeezki dzien za nami.....mielismy wypadek....a raczej duza stuczke...
3 auta.....wielki trzask.....ale na szczescie nic sie nie stalo....tylko cala maska z przodu do wymiany....no i olus byl wtedy u moich rodzicow,dzieki Bogu
i tym sposobem nie mamy zadnego auta......polowa spraw niezalatwiona.....ehhhh

magda_79
Cafe cholera, co za pech! Dobrze, ze Olka z Wami nie bylo, bo tylko bys sie 2 razy bardziej stresowala :((((
Zobaczysz jutro i tak bedzie wspaniale i na pewno bez zadnych problemow!
Bede trzymala mocno kciuki! Zycze Wam cudownego dnia :)
Buziaki!

:23_30_126::23_30_126::23_30_126:
dziekuje....ale jakos wszsytko nagle opadlo...
w dodatku mam caly paluch siny,boli jak cholera w o obcasch moge zapomniec....
poza tym nie kupilam nic na wierzch ....