Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim, u nas dziś w przeciwieństwie do wczoraj okropna pogoda, a jauz się umówiłam z kolezanka na spacer a tu d*** trzeba chyba w domu wypić kawke i a tym koniec...
Andzia kurde jakieś fatum nad twoim domem czy co....zdrówka, oby przeszedł ten wstrętny katar
Gosia to fajnie ze chrzciny się udały, czekamy na fotki:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej dziewczynki
my cały weekend w rozjazdach i mamy problem- Zośka dostaje w samochodzie ataku histerii! Jak już się dusi z płaczu biorę ją na ręce ale wiem, że to niebezpieczne i jak nas złapią to będzie niewesoło! Może to przez fotelik, bo już ciasny. Oglądaliśmy wczoraj i albo kosztują 3 stówy albo powyżej 7! Załamka! Używanego nie kupię bo nie wiem, czy nie jest po wypadku a wtedy w ogóle nie ochrania dziecka- na zachodzie takie foteliki od razu na miejscu niszczy policja a u nas się je sprzedaje dalej! Prosiak chce kupić jakiś bezpieczny ale mi szkoda kasy! No i się boję, żeby znowu jakiegoś g.... nie kupić! Przy poprzednim zaszaleliśmy i się okazał do d... a kosztował tyle, co niejeden wózek!
Cafe, ja właśnie odebrałam ostatnią wypłatę i od przyszłego miesiąca będę na utrzymaniu męża, bo też wychowawczy mam bezpłatny. Tylko u nas jest tak, ze jak Prosiak dostaje wypłatę (nawet jak ja zarabiam) to tak go zawsze oskubię, że to on mnie prosi, jak coś chce sobie kupić. Jak dostaje wypłatę to robi wszystkie opłaty, zostawia sobie pieniądze na paliwo i baaardzo drobne wydatki a resztę przelewa na moje konto;)))
Ok, piję kawkę, nadrabiam zalegości w czytaniu i spadam na spacerek bo pogoda piękna ;)

Andziu, a to specjalna dedykacja dla Stasia od Zosi :
YouTube - Baby Einstein- Baby Mcdonald part 1
YouTube - Baby Einstein- baby Mcdonald part 2
YouTube - Baby Einstein Baby McDonald part 3

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Andzia sil dla Ciebie i zdrowka dla dziewczynek!!!

Cafe na super ksiedza trafiliscie. a to rzadkosc, mieliscie szczescie. widzi, ze z dzieckiem to Was juz nie gonil. Swietnie!

Gosia czekamy na fotki! ale kicha z ta Ikea :(((

Prosiaczku tez bym chciala zmienic fotelik. Ten nasz tez drogi, a maly. No, gdy skoncza sie kombineony to bedzie juz ok. Nie wiem jaki kupowac nastepny. Poza tym nasze maluszki sa jeszcze za male na foteliki przodem do kierunku jazdy. A tez, ktore mozna montowac w oba kierunki sa kosmicznie drogie :(

Hej dziewczyny:)
w końcu cisza i spokój w domu... mały własnie zasypia i mam nadzieję, że nic mu w tym nie przeszkodzi....
Ja umyłam o dziwo dziś okno w sypialni:) ale to dlatego że kombinowałam z firanami:) jak już zdjęłam firany to stwierdziłam, że trzeba okazję wykorzystać:)
Andzia mam nadzieję, że u was w końcu te choróbska się pokończą i kupy też do normy wrócą.. a jak już o kupach mowa... to jakie wasze maleństwa robią kupy??? Bo ja myślałam że jak zacznę małemu coś oprócz mleka podawać to będzie miał troszkę twardsze, a on robi cały czas rzadkie... nie wiem czy to normalne....
Prosiaczku widzę, ze Zosieńka Stasie na filmiki Baby Einstein podrywa;)

Witajcie kochane!!!
My po bardzo udanym weekendzie :taniec1:. G. wykazał poprawę i to niesamowitą:brawo:, aż jestem w szoku. Trochę pogadalismy i jest ok.
Widzę, ze wspominalyście o wydatkach. ehhh brak słów! Ja też już jestem a utrzymaniu męża tyle, ze mam kuroniuwkę. Cafe a Tobie się nie należy kuroniuwka???? Zawsze to rok płatny i ubezpieczenie.
Gosiamm szkoda tych zakupów...ale ludzie świnie nawet się nie upomną, że ktoś przed nimi zostawił!
Andzia biedne twoje dziewczynki, jeszcze ta sraka im się przyplątała...

Cafe my przełozyliśmy fasolinkę...ja chcę wrócić do pracy, zrobić awans i wtedy mogę mysleć o fasolce. W szkole tak jest, ze jak już dostaniesz umowę to pracujesz do starości. G. też chcial dla mnie własny biznes ale ja uwielbiam swój zawód i się w nim realizuję. Przyznam też, że fajnie jest mieć wolne wakacje, ferie, święta itd. Dla kobiety to super sprawa!

cześć dziewczyny u mnie Zośka ma zapalenie oskrzeli a Szymon kaszle na razie tylko i oby tak zostało byłam u pediatry ludzi cała przychodnia w sobote była u mnie koleżanka ma praktyki na ojomie w szpitalu wyobrażcie sobie dziecko zawiesiło się na krzesełku do karmienia mama zostawiła go bez opieki na chwilke i niedotlenienie mózgu dziecko lerzy pod aparaturą podtrzymujacą życie koszmar 7 miesięczny chłopczyk:( a jedno maleństwo poddusiło się takim plastikowym łańcuszkiem do smoczka i to samo normalnie horror