Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Oj disiaj troche pustki u nas....
Beatka duzo, duzo sił i ceirpliwości....:)
Co do chlopw i gadżetów to u mnie tak samo...Jak byłam w ciązy to G.mial fisia na motory i kłady..etraz stoja w kurzu..ale ja się ciesze, że nie jeżdzi motorem bo bym się martwila, że w cos przywali....Ostatnim gadżetem sa kamery na podwórku i w warsztacie:36_11_13:Ja nie wiem jak mozna siedzieć pół dnia w biurze i patrzec przez kamery...oj te chłopy....
Cafe zazdroszcze energii!! My wróciliśmy od teściowej tzn Ja i Marcelek bo G. od rana zapiernicza i zrzędzi, ze euro spadlo znowu...i znowu dopadła mnie migrena i nie mam siły nic robić oprócz tego co muszę...

Witaj Gosiamm...
Ja z ledwościa maxchnęłam kuchnię, wzięłam ibuprom ale głowa mi pęka strasznie...muszę zrobic kolację G. i spadam do wyrka spać....
Cafe zazdroszczę wypadu do kina...U nas ostatnim wypadem był Sylwester i pewnie długo nigdzie nie skoczymy :(. G. tyle teraz pracuje, że jak wróci to pada i marzy o kąpieli i łóżku....

no i ja wpadłam na chwilke, ale widze że weekend się zaczął i cisza:)
no my byliśmy na spacerku, ale dziś same spacerowałyśmy i było nudno, pozniej pojechaliśmy do miasta, kupiłam sobie bluzeczke:taniec1: tak się z niej cieszę, bo dawno sobie nic nie kupowałam.
Pozniej machnęłam ciacho, jutro się z wami nim podziele:) no i na dzisiaj koniec...zaraz ide pod prysznic i do wyrka, bo jakaś zmęczona jestem...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A no rzeczywiscie cisza...

U mnie w porównaniu do całego tygodnia było nawet ok.
Dziewczyny nie miały juz tempki, wiec zaliczyłyśmy ponad dwugodzinny spacer. Humory od razu lepsze.
Stachu tez był w miare grzeczny.
Musiałabym troszkę posprzatac, ale jakos nie mam weny...

Magda
super z mebelkami. Pokazesz?
Beata duzo sił. Wiem, co przezywasz.
Veronica a tesciu Cie jeszcze nawiedza sobotnio???

Ja też chciałam właśnie pisać - Magda pokaż mebelki, bo ja się powoli do małego za czymś rozglądam i już sama nie wiem... mały pokoik musze jakoś fajnie zagospodarować...
Mi się chce spać...
Dostałam okres i mam taki okres bez okresu... może coś mi się poprzestawiało...albo Kuba będzie miał rodzeństwo:lup:

gosiammm
Ja też chciałam właśnie pisać - Magda pokaż mebelki, bo ja się powoli do małego za czymś rozglądam i już sama nie wiem... mały pokoik musze jakoś fajnie zagospodarować...
Mi się chce spać...
Dostałam okres i mam taki okres bez okresu... może coś mi się poprzestawiało...albo Kuba będzie miał rodzeństwo:lup:

:mama:
Siupel!!!

Anielinka czekam juz na ciacho.

Zazdroszcze Wam zakupów z dzieciaczkami, ja moją karocą niestety nie mieszcze się w sklepach-jedynie w marketach, ale w kolejce do kasy już nie:(

Ale najlepsze jest to, ze to wlasciwie najtansze meble jakie znalezlismy. Balam sie pytac o cene, a jak mi facet powiedzial to bylam w szoku, bo eble tam sa faktycznie dosyc drogie. A te nasze sa i fajne i bardzo solidne. Z innych firm byly w tej samej cenie albo i drozsze a wykonanie dramat.

Za te 3 rzeczy damy 1200 zl. Wydaje mi sie, ze nie tak duzo.

andzia
Przypomniało mi się

Dzisiaj jestem w kuchni i cos tam robie, wchodzi Staś i pyta: Mamo, moge lizaka?
Odpowiadam, ze nie, bo za chwile bedzie kolacja.
Wchodzi znowu za 5 minut z miną aniołka i mówi: Mamusiu, jak Ty dzisiaj pięknie wyglądasz. A jakie masz śliczne skarpetki. Nowe???

Padłam:)

Andzia Kocham Twojego Stacha! Naprawde!

magda_79
Ale najlepsze jest to, ze to wlasciwie najtansze meble jakie znalezlismy. Balam sie pytac o cene, a jak mi facet powiedzial to bylam w szoku, bo eble tam sa faktycznie dosyc drogie. A te nasze sa i fajne i bardzo solidne. Z innych firm byly w tej samej cenie albo i drozsze a wykonanie dramat.

Za te 3 rzeczy damy 1200 zl. Wydaje mi sie, ze nie tak duzo.

Magda to faktycznie nie jest tak dużo.