Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam sobotnio, no ja wczoraj ogarnelam mieszkanie wiec dzisiaj mam wolne, maly spi i moge troszke z wami posiedziec, a o 13 zbieramy sie w koncu do tego kina, olka podrzucimy moim rodzicom juz dzwonilam do nich i sie zajma....zreszta jeszcze moja babcia ma byc wiec bedzie noszony :)
ostratnio olek nie chce wogole ciagnac butli nawet mojego odciagnietego mleka nie wiem co sie z nim dzieje, ale zauwazylam ze mam wiecej mleka od wczoraj chyba olek sobie wypracowal wieksza produkcje, albo to piwko w sylwestra pomoglo na produkcje (oczywiscie nie cale piwko tylko tak pol przez cala nocke)
WSZYSTKIEGO NAJ OD CIOCI JUSTYNKI I OLECZKA DLA LUCJII I OLECZKA :36_3_16::love_pack:

wiecie co wczoraj byli u nas znajomi i kupili olkowi kombinezon w H&M rozmiar 86 myslelismy ze bedzie za duzy a ja wyciagnelam kombinezon ktory kupila mi mama w realu na 80 i wiecie ten 86 jest mniejszy niz ten realowski a nie wiem jak oni szyja te rozmiarowki.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Jestem z malym u rodzicow. P. na jakims turnieju.

Michał mnie przed chwila osral! Ehhh, dzieci :)

Kurcze, wole w domu siedziec, ale jak mam caly dzien tak sama to zawsze razniej z rodzicami. Tylko, ze tutaj albo nie mam gdziep olozyc malego albo jest marudny. MAme boli kregoslup, wiec za duzp go nie ponosi. Zostaje tata, ale ile mozna nosic takiego kloca.
Na razie korzystam z tego, ze czytaja mu wierszei jest spokoj :)

noooo.....ciasteczka i casto ze sliwkami gotowe....przyznaje sie bez bicia ze troszke skosztowalam ale przeciez muslalam sprobowac czy wyszlo:36_1_1:
jutro zrobie z jablkami i cynamonem,a co....
bylismy na spacerku,ogarnelam mieszkanie....musze powiedziec,ze dzis dalam rade :36_1_11:
a teraz zmykam jescscze na jakies male zakupy bo lodowa pusta
mam nadzieje,ze spiszemy sie wieczorkiem kobitki
buzka

My po lekarzu-stwierdzil, ze skonczyly mu sie pomysly na Stasiowy kaszel:(
Poki co odstawiamy ctrusy, byc moze to one uczulaja, tym bardziej, ze od jakieos czasu ma szorstka skore i prawdopodobnie sa to objawy AZS. Ach...
Dziewczynom kazal juz podawac obiadki, tym bardziej, ze maja caly czas niskei zelazo. Sprobujemy jak sie obudza.

Cafe brawo kobitko, normalnie jestem pod wrazeniem!!!

A za nami debiut zupkowy, dziewczyny wcinaly, az im sie uszy trzesly:)
Kuba tweirdzi, ze histeryzuje, ale mam wrazenie, ze zaczynaja kaszlec!!! Poobserwuje, najwyzej jutro pojade je osluchac.

Cafe Stachu mial robione testy nie raz, ma stwierdzona alerie tylko na roztocza i plesnie, ale zadne leczenie nie daje poprawy, wiec trzeba kombinowac!!!

Gosia pociesze Cie, ze u mnie tak jest codziennie, ja bieam ze sciera jak lupek, a wleci Stachu i zrobi taka rozpierduche, ze nic nie moeg znalezc:lup:

Hejka!
Ja juz w domku, ogarnelam malego i czekam az zasnie, tzn. on lezy w lozeczku, ja na lozku i trzymamy sie za rece. Dobrze, ze chociaz druga moge poklikac :)
Maly co chwila zawodzi, a jak na niego spojrze to zaczyna sie smiac - lobuziak :)

Cafe gdzies Ty ta wene znalazla??? :)

Andzia moj chrzesniak ma AZS. Ciagle kaszle, bo po wielu miesiacach badan okazalo sie, ze ma astme oskrzelowa (jest rok starszy od Stasia). U niego pomagaja inhalacje, niestety czesto musza to byc sterydowe inhalacje :(. A ogolnie musi je miec dwa razy dziennie, jak tylko ze 2 dni mu nie zrobia to kaszel wraca.

Gosia jeszcze pare dni i balaganu nie bedzie, ale za to jaka piekna szafa :)

rena no to mnie nie pocieszylas!!!
Syn mojej kuzynki tez mial stwierdzona astme oskrzelowa jako 2-latek, teraz ma 7 lat i jets ok.
Kaszel Stasia nie jets jakis straszny, duszacy itd., ale jest wciaz i to nie jest normalne!!!
Bo poza tym on czuje sie swietnie i ma enegrii za pieciu!!!
Dzisiaj bylismy godzine w gabinecie i lekarz w koncu mi uwierzyl, ze utzrymanie go na tylku graniczy z cudem-wiadomo wysilek prowokuje kaszel-dodal tez, ze na pewno ma to za mama, bo ja mu tez na spokojna osobe nie wyglaam:Szok:
K. miala z tego radoche jak dziecko!!!

Lece na film i prasowanko.

Witajcie!

Wszystkiego naj dla Olusia i Łucji!!!:36_3_19:

A u mnie dziś tyle śniegu napadało, ze nawet na spacerze nie byłyśmy, ale za to pojechaliśmy na zakupy i Ł. był tak wściekly ze go namówiłam w taką pogode sie gdzieś ruszac z domu samochodem....mialam jeszcze chęć podjechac do takiego marketu gdzie jest sklep dla dzieci Smyk i 5-10-15, ale niestety z nerwami przywiozl nas do domu, a mialam kupic kombinezon dla Amelki, bo juz wyrosla z tych swoich.:36_2_21:

Jutro pojdziemy na spacerek do lasu, to porobimy troche zimowych zdjęć.

Nic nie mówcie o diecie, bo ja ją mam od miesiąca, plusem jest to że efekty widać i to bardzo, ale jak piszecie ze wcinacie ciacha, czekolady, albo pizze to mnie skręca- mniam, mniam...i tak jeszcze przynajmniej przez 2 miesiące, ale juz sobie wyobrazam jaką na wiosne będe miala figure :-)

Miłej nocki!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie niedzielnie:)

My dzis idziemy na obiad do tesciowki...no...potem zostawimy u nich na odzinke dziewczyny, bo nie chce ich z tym kaszlem na dwor brac i pojdziemy ze STachem na sanki, bo snieu napadalo i trezba korzystac:)

Gosia dlatego ja uwielbiam spiworki:)

Magda smarowac oliwka i po kilku odzinach wyczesywac, ale zapytaj innych, bo ja jakos ogromnego doswiadczenia nie mam...