Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A moje bestie najedzone, hardcorowo bylo, poduszke do karmienia mam wyprana, wiec karmilam osobno. Jak karmilam Zoske, to Maryska caly czas plakala i odwrotnie. Maskra teraz udalo je sie uspokoic i leza w lozeczku patrzac na karuzele.

Cafe rzeczywiscie bez kuchni ciezka. A moze zadzwon do nich czy oby na pewnoprzed swietami zamontuja. Z tego co pamietam to macie ja z Komandora tak?

Rena a co z tymi piernikami?

Gosia ja i tak wierze, ze bedzie coraz lepiej u Ciebie!!!

Gosia Nobel dla sasiadki. Jak bylam w szpitalu, to jedna z poloznych mi opowiadala, ze miala w rodzinie przypadek 3 par blizniat, ale w kazdej parze po jednym dzieciatku zmarlo:(

Cafe dacie rade!!! Nie jest tak zle. Ja mam trojke i jakos ciagne:)

Magda a moze teraz drugie, poki masz umowe. Nie wiem jak to dokladnie wyglada, ale gdybys zaszla w ciaze, to nie moliby Cie zwolnic i placiliby CI drugi macierzynski:lol:

Ze mną leżała na sali dziewczyna której córka ważyła tyle co Kuba, a urodziła ją naturalnie i powiem wam że ciekawie to ona nie wyglądała... ja o wiele szybciej doszłam do siebie... ehhh ale wierze w to, że jak się rodzi naturalnie i zobaczysz swoje dziecko to zapominasz o bólu:) bo jak usłyszałam płacz Kubusia to byłam taka szczęśliwa, że wszystkie nerwy ze mnie spłynęły po prostu... byłam taka szczęśliwa i wierze, że gdybym go urodziła naturalnie to jakbym zobaczyła tego mojego aniołka to zupełnie zapomniałabym o tym co to si,ę działo jeszcze przed chwilą:)