Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda ale masz super. z taką pomocą to mozna spokjojnie poleżeć pod kocykiem :yes:::): widać że Michał odziedziczył conieco po tacie:Oczko:
co do imienia to mi się zawsze podobało Alicja, tak mi zawsze jakoś pięęęknie brzmiało...Alicja :Podziw:

Andzia ale musiałaś się strachu najeść, no co jej przyszło do głowy, dobrze że żaden samochód nie jechał uff, a co z tym plecakiem Stasiowym, jak on to zrobił???
a Pani organizator, cóż...najlepiej duzo mówić, a mało robić :Wściekły:

Cafe trzymam kciuki!!! Będe myślami jutro z Tobą :Całus:
musi się udać! ja bałam się bo akurat jak mialam egzamin to miałam @, czułam się kiepsko, brzuch pobolewał, a jednak i tak się udało, więc mysle że i Tobie się uda:)

Mei może powinnaś zrobić jeszcze te ft3 i ft4, kurcze no, najgorzej właśnie tak jest że coś dolega, a wyniki wychodzą ok :Rozgniewany:
Współczuje ci baaardzo tych problemów z kręgosłupem:Całus: wiem doskonale jak to góffno potrafi dokuczyć, a powiedz drętwieje ci prawa noga? bo mi strasznie drętwiała jak troche postałam, albo pochodziłam i własnie ulge miprzynosiły skłony albo przysiady hehe.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie kobietki:)
Napisałam wam takiego piknego posta godzine temu i padł mi internet, bo P. coś przy nim kombinuje:/
Magda bardzo się cieszę, że córcia do mamy zapukała:) U nas też jest Mikołaj 6 grudnia, ale u nas to typowo wtedy słodycze dzieci dostają:) Ja na gwaizdkę małemu chyba kupię lego bo coraz bardziej lubi budować coś z klocków. No i się skuszę na te spadające małpki bo tak piszecie ciągle o nich;) nie będę się wyłamywać;)
Andzia co za babsztyl z pani organizator:/ a z tymi migdałami Kuby to było tak, że niby miał ropne, ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć... Chyba lekarka spanikowała przed długim weekendem:/
Cafe ale intensywny weekend przed wami... Jutro trzymam kciuki:)
Mei współczuje problemów z kręgosłupem:/
U nas ok:) Mały jutro wraca do przedszkola:) Ostatnio byłam z niego bardzo dumna bo w końcu narysował coś własnego i umiał powiedzieć co to jest a najważniejsze, że ja to widziałam na rysunku:) Narysował ulice i chodnik:) Fajnie mu to wyszło:) A ostatnio mamy fazę na farby ciągle coś malujemy:)

hello
Ja juz od 5.30 na nogach. Teraz co rpawda wrocilam do wyrka, ale juz nie zasne. Mlod jak nakrecny, skakal po P., spiewal, wydurnial sie tak, ze w koncu trzeba bylo sie ruszyc.
Alka kopie, wiec spoko. Chyba ma z Michałem zsynchronizowany zegarek, bo zawsze rowno sie budza, jest kilka minut roznicy :lup:

Cafe trzymam mocno kciuki!!!

Andzia a co to za pani organizator? Co to za kobieta?
Jedziecie dziiaj na zakupy?

magda_79
hello
Ja juz od 5.30 na nogach. Teraz co rpawda wrocilam do wyrka, ale juz nie zasne. Mlod jak nakrecny, skakal po P., spiewal, wydurnial sie tak, ze w koncu trzeba bylo sie ruszyc.
Alka kopie, wiec spoko. Chyba ma z Michałem zsynchronizowany zegarek, bo zawsze rowno sie budza, jest kilka minut roznicy :lup:

Cafe trzymam mocno kciuki!!!

Andzia a co to za pani organizator? Co to za kobieta?
Jedziecie dziiaj na zakupy?

łeeee to ja nie narzekam... Kuba nastawił sobie ostatnio budzik w tyłku na 6:07... co się budzi, a ja sięgam po zegarek to jest ta godzina:lup: co prawda pada po 19 już, ale ja nie lubię budzić się o 6 rano:lup: wiem wiem, inni mają gorzej...

magda_79
hej Gosia! Fajnie, ze masz chwile, zeby zajrzec :)
Dobrze, ze Kuba juz w p-kolu :) Gratki za piekne rysunki!
Nasmialam sie ze "Spadajacych malpek" - jak trzeba to trzeba kupic :lup:

Ja mam fotki. Podaj mi maila na priv i postaram sie partiami powysylac.
Licze tez na fotki od Was!!!

Magda ja te fotki od nas na naszym prywatnym wątku zamieszczałam - podawałam link do picassa.

gosiammm
magda_79

Magda ja te fotki od nas na naszym prywatnym wątku zamieszczałam - podawałam link do picassa.

No wiem, ale chcialabym zgrac na kompa.

Witajcie laseczki!

Cafe trzymam kciukasy! Oby trafił Ci się fajny egzaminator, to będzie luz:yes:

Magda fajnie, że możesz sobie poleniuchować, ja gdybym teraz mogła wleźć do wyrka to zaraz bym spała:Oczko:

Gosia brawo dla Kuby za rysunek! Pokażesz?

Anielinka no mi drętwieją obie nogi a jak ból się nasila to czy stoję czy siedzę to mrowienie przechodzi mi od krzyża przez 4 litery:Oczko: aż do obu nóg i pomaga wtedy leżenie... Wczoraj już było naprawdę dobrze, ale dzisiaj znowu pobolewa:/

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

magda_79
gosiammm
magda_79

No wiem, ale chcialabym zgrac na kompa.

a no tak... to pogwałce P. po pracy, żeby jakoś je spakował i ci prześle:)

wlazlam na poczatek naszego watku i taaaak sie nasmialam, a poczytalam tylko kilka stron. Ja jak zwykle panikowalam, Cafe juz w polowie moiwla, ze trzeba zaczac kupowac powoli (tak jak i teraz przed Swietami np.), wszystkie ciagle jadlsmy lody. No i myslalysmy nad imionami.
U mnie bylo: Michał luz Anielka, u Cafe Zośka albo Olek, a u Andzi Antek i Franek lub MArysia i .... Gabrysia.
hehe
Wiecej juz nie doczytalam :)

Mei
Witajcie laseczki!

Magda fajnie, że możesz sobie poleniuchować, ja gdybym teraz mogła wleźć do wyrka to zaraz bym spała:Oczko:

Anielinka no mi drętwieją obie nogi a jak ból się nasila to czy stoję czy siedzę to mrowienie przechodzi mi od krzyża przez 4 litery:Oczko: aż do obu nóg i pomaga wtedy leżenie... Wczoraj już było naprawdę dobrze, ale dzisiaj znowu pobolewa:/

ehhh pokazałabym, ale Kuba dorwał ten swój rysunek i domalował jakieś znaki i słupki (no bo wiesz mama jeszcze auto wjedzie na chodnik;)) no i zepsuł ten swój pierwszy rysunek:/ ale jak następnym razem coś malnie to od razu zrobie zdjęcie:)

magda_79
wlazlam na poczatek naszego watku i taaaak sie nasmialam, a poczytalam tylko kilka stron. Ja jak zwykle panikowalam, Cafe juz w polowie moiwla, ze trzeba zaczac kupowac powoli (tak jak i teraz przed Swietami np.), wszystkie ciagle jadlsmy lody. No i myslalysmy nad imionami.
U mnie bylo: Michał luz Anielka, u Cafe Zośka albo Olek, a u Andzi Antek i Franek lub MArysia i .... Gabrysia.
hehe
Wiecej juz nie doczytalam :)

hahaha pamiętam te lody:) ehhh stare dobre czasy:)

Magda dobrze, dziękuję::): Nie ma co narzekać. Poboli i przestanie:Oczko:
Hehe uwielbiam takie wspominki::): Kiedyś miałam chwilę i też poczytałam parę pierwszych stron Waszych początków i strasznie żałowałam, że mnie wtedy z Wami nie było. Ja na początku ciąży trafiłam na jakieś forum inne, ale strasznie drętwa atmosfera tam była a zaraz po porodzie forum padło i się nie podniosło... Czasem się zastanawiam co słychać u niektórych dziewczyn, ale nie mam z nimi żadnego kontaktu.

gosiammm
Mei
Witajcie laseczki!

ehhh pokazałabym, ale Kuba dorwał ten swój rysunek i domalował jakieś znaki i słupki (no bo wiesz mama jeszcze auto wjedzie na chodnik;)) no i zepsuł ten swój pierwszy rysunek:/ ale jak następnym razem coś malnie to od razu zrobie zdjęcie:)

Szkoda... Następnym razem zrób i pokaż ciotkom::):