Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór:)

Beata życzę Ci żeby doba dla Ciebie miała więcej godzin;) Ja też sobie szwy sama wyjmowałam:P Szczęście w nieszczęściu, że nie stało się nic gorszego! Współczuję sytuacji z kotkiem... Sama mam dwa i wiem jak ciężko podjąć taką decyzję:Płacz:

Kasioleq pewnie że niepotrzebnie się nakręcasz, ale która z nas tego nie robiła:Oczko: Fajnie, że mama już się na dobre wkręciła:D A teściowa... No cóż...

Anielinka nie mam słów... Strasznie Ci współczuję tych problemów z nogami... Ja nie wiem jak Ty wyrabiasz:Szok:

Veronica ja pierdziele! Normalnie jak człowiek sam czegoś nie załatwi to dupa... Ale poza tym GRATULACJE:Lol: Nie wiem jak ty to wszystko ogarniasz::):

Andzia współczuję Stasinkowi... Przerąbane jak swędzi i nie można się podrapać:Histeria: A prezenty dla zołzów fajowe:) Te lego pewnie drogie, co? Gratki za 3min. koncentracji!

Magda super że weselicho udane:) Nie ma nic lepszego na poprawienie nastroju niż świetna zabawa:) Podeślij mi na priv swojego maila to wyślę Ci fotki lepszej rozdzielczości:) Niestety jest ich tylko kilka:(

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Veronica :o_master:
Chciałabym miec choć połowe Twojego zapału i energii!!!
Tez jestem ciekawa jak G. zareagował?

Anielinka no właśnie dokładnie o takiego, oglądała, na all, ale nie wiem czemu nie kupiłąm, a teraz juz było za póćno, bo do jutra by nie doszedł. Ale po urodzinkach im kupię:)

Mei no lego kosztowało chyba 150 zł, ale z doświadczenia wiem, ze to są prezenty na lata. Polecam Wam również klocki z Vadera, Stasiu je dostał na 2 urodziny i do dziś się nimi bawi.

Beata ja zapomniałam dopisac zdróweczka dla Izy. A sytuacja z antybiotykiem jakoś mnie nie dziwi, ja już wyrzuciłam chyba z 10 recept na antybiotyk, nie wykupując ich na własną odpowiedzialnosć. Masakra. Jak dobrze pójdzie to za 6 lat bede miała lekarza w rodzinie i nie bede musiała się po konowałach tłuc:lol:

Kasiuoleqq super, że u lekarza wszystko dobrze i Kornelia zdrowo rośnie i nigdzie jeszcze się nie wybiera:)
Beata zazdroszczę wakacji! Chciałabym powiedzieć że fotki fajne ale komputer mi nawala i widzę wszystko w kolorze różowym, a zdjęć to praktycznie oglądać nie mogę:/
Andzia fajne prezenty dziewczyną kupiliście:)
Veronica super, że pracę jednak dostałaś:)

Hej Anielinka:) Jak nogi dzisiaj?

Uciekam zaraz spać... Młody od kilku dni nieźle daje czadu:Rozgniewany: Wczoraj i dzisiaj nie spał w ciągu dnia tylko łaził i mędził::(: Chciałam mu obciąć włoski ale tak się bał, że dałam mu spokój... Dodatkowo wyskoczyło mu coś jak ciemieniucha... Nie wiem czym topotraktować:/ On ma gęste włoski i póki co tylko mu to wyczesuję ale to kiepsko pomaga...
Moja siostra wyjechała i zostawiła u nas swojego pieska:) Mówię Wam, zabawa jak z dodatkowym dzieckiem! Teraz na szczęście i Filip i Zuzia (bo tak ma na imię psinka) śpią::): Oczywiście w jednym łóżku:Histeria: Dobranoc!!!:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Gosia super, dedykacja jak najbardziej słuszna!!! Teraz się zacznie:lol:

Mei aż mi sie wierzyć nie chce, ze Fili nie spi w dzien, nad morzem tak długo drzemał.
I my tez od jakiegos czasu mamy ciemieniuche, a wiesz jakie kłaki mają zołzy. Traktuje to olejuszką na ciemieniuszkę, ale ciężko się wyczesuje. Czytałam, ze ciemieniuch a wtym wieku może być objawem alergii.

G, normalnie, nawet pogratulował.....
Gośka, mów ino szybko!! Umrę z ciekawości!!!
Andzia mogę ci trochę zapału wysłać e-mailem:Spoko:
Mam dwie sowy:yipi:Teraz robię misie z plecakami:Szok:, zrobiłam kolację dla G. i jestem w pidżamce:yipi: chciałabym jeszcze chociaż raz przeczytać pracę....może młody nie wstanie....
Od jutra postanowiłam wstawac o 6 rano, marcela muszę przyzwyczaić do takiej pobudki....