Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia fajnie, ze macie gdzie w gosci jechac, bo siedziec z dzieckiem w tym syfie to masakra.Slonko juz wyslalam :)

Wasze dzieci wyrzucaja wszystko do smieci, a ja znajduje wszystko w koszu z rzeczami do prania albo w pralce. Jak czegos nie moge znalezc to tam na pewno bedzie :)
Ale za to wiieczorem jak mowie Michałowi, ze czas spac i trzeba sprzatac to uklada swoje zabawki na polce :)

Cafe powiedziała dosłownie: JA pierdole i co Wy teraz zrobicie? Na co K. jej odpowiedział: Wychowamy jak swoje.
Wiadomo, ze ja na poczatku byłąm załamana, oczekiwałam wsparcia, a nie dołowania.
No a już dzień później zrobiłą z tego sensacje na pół miasta i cała rodzinę, w końcu miała jakiś temat, żeby zabłysnąć:Kiepsko:

Magda gojasy mogłyby chodzić, gdyby nie powracające smary i kaszel. Sama nie chodze na boso, bo mi zimno w nogi:Zakręcony:

andzia
Cafe powiedziała dosłownie: JA pierdole i co Wy teraz zrobicie? Na co K. jej odpowiedział: Wychowamy jak swoje.
Wiadomo, ze ja na poczatku byłąm załamana, oczekiwałam wsparcia, a nie dołowania.
No a już dzień później zrobiłą z tego sensacje na pół miasta i cała rodzinę, w końcu miała jakiś temat, żeby zabłysnąć:Kiepsko:

Magda gojasy mogłyby chodzić, gdyby nie powracające smary i kaszel. Sama nie chodze na boso, bo mi zimno w nogi:Zakręcony:

no niezle...ja pierdole:Śmiech:
no nie mam slow!

hej babki:)

u nas nocka w sumie ok, maly zasnal o 23 a wstal o 7:Histeria:
ja nie wiem jak dzis bedzie tak samo to padne, R.zostal w domu wiec moze troche pomoze...
a ja musze isc do babci bo oczywiscie moj tatus nie ma czasu, a mnie sie na maksa nie chce...nie mam serca zostawiac ciagle malego...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Cześć:)
Widze ze wasze tesciowe sa superowe!!! zamiast sie cieszyc to jeszcze pomstuja. Ja nie mam tesciow ale wydaje mi sie ze jakby sie dowiedzieli to by byli bardzo szczesliwi!! Moi rodzicie jak sie dowiedzieli o Matim to malo nie latali ze szczescia:))) i sami twierdza ze musi byc jeszcze jedno dzieciatko bo jedno to za malo!! A pomagaja mi bardzo. Mati przeciez wiekszosc czasu jest u nich, bo ja w pracy. Jak chcemy gdzies wyjsc to tez nie ma problemu.:))
Andzia a co do blizniakow to wiadomo ze na poczatku to szok:)) ale zobaczysz jak pozniej bedzie fajnie jak was tyle bedzie, rodzinne spotkani itp - super sprawa!! U mnie tez moga byc bliznieta bo i u mnie i u Andrzeja były także wiecie:P.

mlody padl
wstawilam miecho
muli mnie cos i glowa cmi...bleeee
po obiedzie idziemy na spacer,moze mi przejdzie

hej tynia

fajnie,ze mozecie liczyc na rodzicow,to bardzo wazne wiedziec,ze jest ktos,kto pomoze
moi rodzice pomagaja jak moga ale pracuja wiec w tyg wiadomo
w weekend z kolei to chcemy z olkiem spedzac jak najwiecej czasu ale i tam zawsze mama musi przejac wnuka choc na 2-3 godzinki:)

cafe82
mlody padl
wstawilam miecho
muli mnie cos i glowa cmi...bleeee
po obiedzie idziemy na spacer,moze mi przejdzie

hej tynia

fajnie,ze mozecie liczyc na rodzicow,to bardzo wazne wiedziec,ze jest ktos,kto pomoze
moi rodzice pomagaja jak moga ale pracuja wiec w tyg wiadomo
w weekend z kolei to chcemy z olkiem spedzac jak najwiecej czasu ale i tam zawsze mama musi przejac wnuka choc na 2-3 godzinki:)
Cafe ja mam to szczescie ze moi rodzice sa juz na emeryturze:), gdyby pracowali to tez byloby ciezko!!pewnei czekalby nas wtedy jakis zlobek...

cafe ja ten bol glowy zwalilabym na brak kawy i zla pogode, sama dzis nie pilam kawy i strasznie rozbolala mnie glowa, wiece teraz zasiadam dla ciebie wirtualna kawka :kawa:
moja mama na poczatku sie nie cieszyla kiedy dowiedziala sie ze jestem w ciazy, ale z wiadomych wzgledow poprostu ze wzgledu na wiek nawet proponowala mi aborcje, ale sie nie zgodzilam i dzieki temu jest najszczesliwsza babcia pod sloncem i czesto bardzo mnie przeprasza ze chciala zebym usunela ciaze i zawsze prosi zebym nigdy nie powiedziala o tym Kacprowi, bo boi sie ze by jej nigdy nie wybaczyl...
a teraz moge na nia liczyc zawsze bardzo duzo mi pomaga wiec nie moge miec zalu...

kasioleqq
cafe ja ten bol glowy zwalilabym na brak kawy i zla pogode, sama dzis nie pilam kawy i strasznie rozbolala mnie glowa, wiece teraz zasiadam dla ciebie wirtualna kawka :kawa:
moja mama na poczatku sie nie cieszyla kiedy dowiedziala sie ze jestem w ciazy, ale z wiadomych wzgledow poprostu ze wzgledu na wiek nawet proponowala mi aborcje, ale sie nie zgodzilam i dzieki temu jest najszczesliwsza babcia pod sloncem i czesto bardzo mnie przeprasza ze chciala zebym usunela ciaze i zawsze prosi zebym nigdy nie powiedziala o tym Kacprowi, bo boi sie ze by jej nigdy nie wybaczyl...
a teraz moge na nia liczyc zawsze bardzo duzo mi pomaga wiec nie moge miec zalu...

Kasioleqq to ile Ty masz lat jeśli można wiedzieć:))?

a ja obralam mlode ziemniaczki i zrobilam salatke z ogorkow i pomidorkow ze smietana, a do tego R.zazyczyl sobie kielbache smazona, na 13 mam zamiar zrobic obiad, potem licze na moja wyplate...i troszke zaszalec;)
strasznie boli mnie glowa masakra nawet kawa nie pomogla...:leeee::leeee::leeee::leeee:

Cafe kochana, o tak! Rozpoczęcia remontu jak najbardziej!!
Magda chyba twoje słonko do mnie zajrzało:yipi: Jest 12 stopni i jest słonko!!:yipi:
Zjedlismy obiadek. G. dopiero wyruszył do pracy:Wściekły: a remont stoi w miejscu. Jestesmy zalezni od tego chlopaka (od prądu). Nie da się nic przyspieszyć.:Zakręcony:
Cafe, ja też byłam okropnym spiochem w ciąży.
Andzia sił do zołzinek!!!!
Ja zaraz biorę ciacho i jadę do teściówki i do kumpeli. Nie mogę patrzec na ten bajzel.

My zaliczyłyśmy długi spacer, na którym zołży przechodziły same siebie, nie chciały siedzieć w wózku a wparu takie błoto, że nie mogłam ich wypuścić. Na koniec zaczęły zdejmować buty i skarpetki:glass: Wymiękam.
Mnie strasznie boli głowa, kupiłam tabsy i wzięłam juz dwie, ale nie przechodzi:Wściekły:

Cafe lepszego samopoczucia:Całus:
Tynia super, że możecie liczyć na rodziców. Moi pracuję, poza tym prowadzą bardzo aktywny tryb życia, wiec mają mało czasu, tesciowa jest na emeryturze i wcześniej korzystałam z jej pomocy gdy np. szłam po Stasia to przychodziła do dziewczyn itd., ale od stycznia, kiedy to wyjechaliśmy, a dzieciaki zostały z siostrą K. i jej chłopakiem, a ona bez mojej zgody przylazła podczas naszej nieobecności do nich z zapaleniem oskrzeli(ale nakręciłam) mam ją w nosie, jest nieodpowiedzialna i niech spada na drzewo. Zresztą kilkakrotnie z K. ją obserwowaliśmy i nie daje rady zająć sie dziewczynami, nie ogarnia ich kompletnie.
Kasioleqq ale Ci Kacper dał wczoraj popalić:Oczko:
Spokojnych odwiedzin u babci!!!
Vercia Miłych odwiedzin i oby remont zaczał się jak najszybciej!!!