Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No w końcu są babury:)
Andzia współczuje dnia świni u Stasia:/ ale ja cały czas Cię podziwiam, że dajesz radę, że jesteś nieugięta i konsekwentna :brawo:
Anielinka 7:30 środek nocy????????? oj kobito chyba Ci Kubę podrzucę;)
Magda zazdroszczę Ci tego angielskiego:) A co do wchodzenia na kanapę to Kuba ostatnio to opanował i dzisiaj już chciał włazić na parapet :Padnięty:

anielinka jak ta bym chciala taki srodek nocy...chociaz od dwoch dni oleczek wstaje okolo 7 nawet pozniej....

a dzisiaj tesciu przyszedl nam powiedziec ze wyjezdza do francji tak na minimum miesiac bedziemy mieli problemy co z olkiem zrobic bo tak to on nam go zabieral a tesciowa to sie za bardzo nie kwapi do opieki....a moi rodzice pracuja a siostra to jeszcze chodzi do szkoly....
najbardziej to nam jest potrzebna opieka jak jeden ma na rano a drugi na 14, bo tak to olek zazwyczaj spiwiec nie musi sie nim zajmowac...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Andzia nawet nie probuje sobie wyobrazic Stasia w akcji!!! I tak jestes cierpliwa :o_master:

Miska probujemy nagrywac, ale jak tylko zobaczy kamere to biegnie i chce zabrac i tyle z nagrywania. A my jak glupki za nim latamy - sami chcielibysmy miec jego gadanine nagrana. Tyle, ze on pojedyncze slowa mowi, wiec tez ciezko zlapac.

Justynka my tez mamy kawal do P-nia, wiec my rezerwujemy hotel :)

A co do miejsca to moze sa jakiejs mniejsze i mozna je wynajac w calosci, co?
No i wydaje mi sie, ze 2 to za malo - ostatnio czulam taki niedosyt. Jedynie z Beata i jej rodzinka udalo nam sie spedzic wiecej czasu, bo i dzien wczesniej spacer i na drugi dzien spacerek przed naszm spotkaniem :)

Justynka współczuje kłopotów z opieka dla Olka:Całus:
Mam nadzieje, ze na spotkanie dojedziecie.

Magda no jeden dzien to rzeczywiscie mało, ale jakbysmy chciały wspólne spacery, to najlepiej poczekac do wiosny...Albo spotkac sie w jakims hotelu i jak dzieci zasną pobalowac bez nich.

Ide robic obiad, bo jestem jeszcze ze wszystkim w polu, a ciśnienei mam podniesione przez te powtorki jak nie wiem:Wściekły:

Nie no jak nie ma Cafe to tu naprawde kaplica:szok:
Zołzy zasneły, Stasiu układa lego, musze ogarnac kuchnie...
Masakra dzisiaj u mnie taka, ze nie pytajcie.
Przed swietami kupiłam dziewczynom paputki z Befado, bo te skarpety wciaz zdejmowały, dzisiaj nauczyły sie zdejmowac paputy i cały czas śmigaja na boso. No nie mam juz na nie sił!!!

Cześć piękne! :Całus:

Justynka piszesz całkiem do rzeczy! :D To na ustach to zimno? Nienawidzę tego wirusa....

Andzia
dobrze, że już wieczór, ale dzieciaczki dały ci dzisiaj popalić... :Całus:
Strasznie się napaliłam na to spotkanie:taniec1: Mam kawałek drogi do Poznania i trochę się boję, bo z Filipkiem najdalej to jechałam do Wrocławia i to tym wygodniutkim pociągiem, ale co tam! Za bardzo mi zależy:36_1_21:
Filip dzisiaj miał super humor, wykąpałam się z nim, powydurnialiśmy się trochę. On poszedł lulu a ja do pracy. Na szczęście jutro i pojutrze wolne!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png