Skocz do zawartości
Forum

Luty 2010 :)))) wszystkie przyszłe

Kinqa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkab31

magduska
Aga,a co ja mam powiedziec,u mnie trzeci m-c i taki bębenek??W 9 m-cu to ja się będę toczyc,taka wielka kula-szpiegula;////

hehe wczoraj sasiadka stwierdziła że jeszcze trochę a będzie mnie na baranach wnosić na 3 piętro...
ale tak to już jest-chcesz być mamusią licz się z celulitem na tyłku,rozstępami na brzuchu nadwagą +20 kilo i wielkimi cyckami .choć te cycki to fajna sprawa ;)

lamponinka
magduska
krzyk_ciszy
Magduśka to okrutne co piszesz, straszna i nie sprawidliwa tragedia. Odzyskałaś jakoś siły do życia i za to Cię podziwiam. Tylko że tutaj każde słowo "pocieszenia" jest niczym.

Silna z Ciebie kobieta.

Wcale nie jestem silna...Aby wrócic do stanu,w jakim jestem,musiałam zaliczyc psychiatrę,psychologa i leki antydepresyjne....I pomogło ogromne wsparcie mojego ukochanego męża:)Masz rację:tutaj żadne słowo pocieszenia jest niczym.Czas leczy rany i trzeba nauczyc się z tym życ,aby móc pojechac na cmantarz...to na zawsze pozostaje w naszej psychice i sercu...Dlatego teraz na każde usg telepię się z nerwów,z byle czego...Pozostaje ogromny strach,nawet po tylu latach,że może byc coś nie tak:(
Sorki za te smutne słowa....Nie powinnam moze pisac takich smutnych rzeczy,ale jak przeczytałam dziś o śmierci tego maleństwa,wspomnienia odżyły....................Przepraszam :36_1_4:

U mnie z wstawaniem w nocy to samo,kibelek co noc musi byc zaliczony na siusiu :hahaha:

Aga,czemu musisz leżec,coś się dzieje??
Wiesz co Magduska nie przepraszaj , wszystko jest ok .
Wiesz co mnie wkurza te wielkie tabuuuuuuu!!!!!!! Kobieta idzie do lekarza , gratuluje jest pani w ciazy wszystko jest ok , ale zaden ginekolog poloznik nie powie ze istnieje taka mozliwosc jak smierc w lonie matki czy smierc okoloporodowa , dlatego tak wiele kobiet cierpi jeszcze bardziej , bo bylo nieprzygotowanych .

masz racje lamponinka. Przez to, że moja siostra 2 razy poroniła (zawsze do max 3 miesiąca) ja od początku, czyli od 5 tc myślę o tym, że może ułożyć się wszystko nie po mojej myśli, że dzidzia może UMRZEĆ bo to się zdarza i są tego tysiące powodów. Nie chcę tego, robie co tylko moge żeby do tego nie dopuścić ale to może przytrafić się każdej z nas i nigdy nie wiadomo kogo i kiedy to spotka. Takie jest życie i tyle.

Kinguś fajny brzusio. Tatuś powinien go zobaczyć. Może zmięknie.:Kiss of love:

j.anna

masz racje lamponinka. Przez to, że moja siostra 2 razy poroniła (zawsze do max 3 miesiąca) ja od początku, czyli od 5 tc myślę o tym, że może ułożyć się wszystko nie po mojej myśli, że dzidzia może UMRZEĆ bo to się zdarza i są tego tysiące powodów. Nie chcę tego, robie co tylko moge żeby do tego nie dopuścić ale to może przytrafić się każdej z nas i nigdy nie wiadomo kogo i kiedy to spotka. Takie jest życie i tyle.

Kinguś fajny brzusio. Tatuś powinien go zobaczyć. Może zmięknie.:Kiss of love:

No tak, nawet przez telefon powiedział, że mam pogłaskać brzuszek od tatusia :in_love:

http://www.suwaczki.com/tickers/dqprroeqtjy1ztqb.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dhi43e3k4u27zg55.png

Maguśka rany, nie przepraszaj, przeżyłaś coś czego nie życzy się najgorszemu wrogowi, masz prawo o tym pisać i mówić a nie tłumić w sobie. Rozumiem że to są wspomnienia na tyle bolesne że często powracają z wcale nie mniejszą siła.
Nie mów też że nie jesteś silna bo jesteś i to jak cholera!
Na innym forum czytałam o młodej dziewczynie która również straciła synka, niestety nie ma już jej wśród nas, nie umiała sobie z tą stratą poradzić;(

Tym razem jednak kochana będzie wszystko dobrze. Musi być. Twój - Wasz, aniołek tego napewno dopilnuje.

.