Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

netka3
cześć dziewczynki. :i love you2:

mój brzuszek też jakiś dziwny od wczoraj i boli. w nocy bolało mnie pod żebrami i promieniowało do łopatki. mam nadzieje że to nie od wątroby bo takie bóle jakby kamień w woreczku a dzis ten brzuszek taki jakiś napięty. no ale czekam co bedzie dalej. bez paniki sobie powtarzam

cześć netka :D
zapodaj sobie może nospe

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

gosiaj
ana79
gosiaj
i oto ona, moja ksiezniczka :princess_l::36_15_44::mis::in_love::I love you1::zwyrazami_milosci::iloveyou::list::36_3_8::36_3_3::36_3_1:

jaka już duża i śliczna!!!!!!!!!!:36_1_11: ja to już nie mogę sie doczekac swojego usg,bo będę miała w 30 tygoniu

Olivka jest maluska :-) podobno ma dosc duza glowke (wg. wielkosci wychodz juz 31 tydzien) , a tulow ma drobny (wychodzi na 28tydzien)...ciekawa jaka z tego srednia wychodzi i termin porodu :-)

na tym zdjeciu mam 3 rozne: 23.12, 09.12 i 05.01 :-) ale nastawiam sie na tego 23 orientacyjnie :-) zobaczymy co z tego wyniknie:36_2_25:

u mnie podobnie. wg miesiaczki 30 grudnia, wg usg 20 grudnia a wg jeszcze tam czegos 28 grudnia. a najbardziej bym chciała w styczniu

http://www.suwaczki.com/tickers/relgtgf68m25bmmf.png

panna-em
netka3
cześć dziewczynki. :i love you2:

mój brzuszek też jakiś dziwny od wczoraj i boli. w nocy bolało mnie pod żebrami i promieniowało do łopatki. mam nadzieje że to nie od wątroby bo takie bóle jakby kamień w woreczku a dzis ten brzuszek taki jakiś napięty. no ale czekam co bedzie dalej. bez paniki sobie powtarzam

cześć netka :D
zapodaj sobie może nospe

a widzisz o tym nie pomyślałam, dzięki ci kobieto :23_30_126:

ana79
a to mój dzisiejszy brzuszek

[ATTACH][ATTACH]15227[/ATTACH][/ATTACH]

sliczny brzuszek!

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

netka3
w czym wam sie najlepiej chodzi w ciązy, nosicie np. buty na wysokim obcasie czasami?

ja nie nosze i strasznie mi za nimi tęskno ::(:
jakoś wydaje mi sie mimo że chodzilam prawie zawsze w butach na obcasie to teraz moge miec problemy z rownowagą :lol: wiec wole nie ryzykowac ::): zwlaszcza że mnie te ataki bólu miednicy łapią a jak złapią to aż sie uginam na jedną strone

może jak powiem lekarzowi że czuje jak mnie u góry brzucha coś jakby parzy albo jakby mi strupa odrywało to zrobi usg, tylko że ja nie wiem jak mu te dziwne uczucie opisać :Szok: i jak nie bedę mogła sie wysłowic to pewnie powie ze to normalne czasami albo ze dzidzia cos cuduje i mam takie wrazenie.....

netka3
w czym wam sie najlepiej chodzi w ciązy, nosicie np. buty na wysokim obcasie czasami?

ja nosze jak gdzies sie wybieram, na jakas impreze czy cos w tym rodzaju...ale jesli ide do biblioteki albo jeszcze chodzilam do pracy, to albo mialam zmeczone stopy od biegania po restauracji, albo troche opuchniete od ciaglego siedzenia...wiec najlepsze sa sportowe buty, gleboko wiazane, zeby luzy byly...

poza tym wszytsko nadaj tak jak bylo, wszystkie piercingi nadal sa, golenie/depilowanie nadal, krotkie spodniczki, make-up lekki...nic sie nie zmienilo (no oprocz mojego rozmiaru i fasonu spodni )

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

panna-em
a co do tego artukułu to powiem wam że ja nie wiem jak te moje dziecie leży ::(:
niby prawidłowo wedlug tego opisu bo czuje z jednej strony te górki ale czy jest juz obrocone glowką w dół.... ::(:::(: to nie wiem

mnie dziwi ze tam napisane ze jak dobrze dziecie ułożone to masz kaczkowaty chód. no jeszcze tego brakuje żebyśmy jak kaczki zaczęły chodzić

ana79
a to mój dzisiejszy brzuszek

[ATTACH][ATTACH]15227[/ATTACH][/ATTACH]

sliczniutki:usmiech:

musze sie zmobilizowac i swojemu balonikowi pstryknac:D

a co do tygodni ciazowych-to ja licze do 38 tygodnia-podobnie jak z corka teraz ztym dzieciem prowadze negocjacje:D
z Emilia sie udalo-posluszna dziecina:D