Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny ja w ogóle nie orientuję się w tych szczepieniach... Karotka pisałaś, że brałaś najdroższe- ja się muszę rozeznać w temacie :)
Wow to juz 7 tygodni zleciało? Ale szybko! Śmieszka się robi już :)
Chyba Monikę i Laurę bierze mała depresja, co?
Mnie cały czas gryzie to prawko, chyba przez to dołączę do Waszych nędznych humorków :(
Pierwsza partia prania za mną, rozłożę sobie to na kilka dni w czasie i do połowy grudnia się ogarnę.
W poniedziałek do ginekologa śmigam na kontrolę.
A u Was co dziewczynki?

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

Dziewczynysię nie poddajcie sie marazmowi. Zwalmy wszystko na pogode i szukajmy pozytywów.
Dzisiaj andrzejki-nasze pierwsze od wielu lat będą spędzone w domu, bez imprezki. Ale mam zamiar urozmaicic nam jakoś wieczorek wróżbami. Was też zachecam może to poprawi Wam humorki.
Brunetka każdy dzień z dzieckiem leci jakoś szybko, niedlugo sama się przekonasz.
Dzisiaj Maja nie dala nam pospac, ale nie narzekam bo ostatnie dni byly super.
Jakie plany macie na weekend?

Czesc,
Karotka my tez w domu ale cos wieczorem tez chce z wróżbami zrobic jakaś kolacje i lampka wina:)
Byliśmy kupic pierwsze butki dla karola juz takie do chodzenie i kapcie do domu. Pierwsze kupiliśmy w Bartku bo tez myslalam o Ecco ale na wiosnę kupimy najwyżej z innej firmy. Tyle ludzi w kaskadzie ze aż sie chodzić nie chciało:)
Jeszcze kupiliśmy małemu duża kolorowankę na podłogę kredki ekologiczne i próbujemy malować jak narazie bardziej smakują mu kredki:)
Oczywiście odkąd jest Karol to z reklamówkami dla niego wracamy do domu a dla siebie nic:) Tez tak macie?

Hej dziewczyny!
Byłam nieobecna bo byłam w szpitalu. W nocy z piątku na sobotę pojechałam na izbę przyjęć bo bolał mnie brzuch, pecherz i kazali mi zostać na obserwacji. Pod ktg wyszło mi parę ładnych skurczy ale jak poradzono sobie z infekcja to zelzaly. Ogólnie ciężko mi było z internetem dlatego nie pisałam.
Karotka super ze mała taka puculowata :) Niech sobie je dziewczyna, jako nastolatka sie naodchudza :)
Monika najwyżej za rok małego powozisz :)
Laura no właśnie jak Karol zareagował na śnieg? Pokazywalas mu?

Brunetka najdziwniejsze było to ze na prawobrzeżu śniegu było bardzo mało wiec widział tyle co na aucie przed domem bo nawet na ogrodzie nie było widać ze cos padało. A na lewobrzeżu maz był to mówił ze tam biało:) Fajnie gdyby na święta było troszkę śniegu. Kochana dbajcie o siebie i duzo odpoczywajcie końcówka juz Wam została:) Głowa do góry bedzie dobrze:)

Hej dziewczyny w ten Mikołajkowy dzień!
Oczywiście, mi też pasuje spotkanie, musimy się tylko zgadać dokładnie kiedy i gdzie :)
Monika masz rację- mój syn ma jeszcze czas na wyjście, niech siedzi a nie fałszywe alarmy sieje :) Chociaż ja się śmieję, że teraz tak jest, ze mam dmuchac na zimne, a potem będą mi wywoływać. Chociaż lepsze to niż wcześniak...
Laura jeszcze mu pokażesz, dasz dotknąc śniegu. Chociaż powiem szczerze, ze ja śniegu nie lubię. Ale w tym roku mi to obojętne, i tak juz nigdzie nie wychodzę, tylko do lekarza i to z Pawłem, żeby za wiele nie chodzić.
No właśnie- odwołałam egzamin. Troche mi źle z tym, ale powiedziano mi, że teraz juz tylko oszczedzający tryb życia, żadnego stresu, łażenia, przeziębień, bo mały bardzo nisko główką siedzi. A niestety- bym musiała przed tym egzaminem jeszcze z 10godz wyjeździć, a w tej sytuacji muszę się wstrzymać. Dziecko jest ważniejsze dla mnie, tym bardziej, że powoli zbliżam się do końcówki.
Ufff meble skręcone, 2 dni rozpakowywałam ciuchy z kartonów! Masakra ile tego jest! Dopiero w takich sytuacjach widać, ile niepotrzebnych rzeczy sie trzyma! Część i tak wywieźliśmy z Pawłem wczoraj do tych kubłów PCK. A i tak mnóstwo zostało. Będę porządny rekonesans robić po porodzie, bo teraz to nie mam jak sprawdzić czy w coś wejdę czy nie :)
Wczoraj bylismy jeszcze z Pawłem w Pepco kupic ozdobne pudełka na drobiazgi, bizuterię, dokumenty. Może znacie jakis sklep, gdzie mozna kupić fajne dodatki typu świeczki, dywaniki? Oprócz Pepco?
Dziewczyny a co dzieci dostały od Mikołaja??? :)

Monika różnie to moze być- teraz małe problemy, podtrzymywanie a potem nie będzie chciał wyjść :p W Jysku patrzalam- kilka rzeczy wpadło mi w oko.
Laura no właśnie jeszcze jest Home&You, mój ciazowy mózg nie działa :)
Dzis na 13 do lekarza na kontrol. W ogóle nie ma jeszcze mojego posiewu moczu ze szpitala. Dzis juz minął tydzien a mi kazali po 3 dniach juz po niego przyjechać a go dalej nie ma...

Mówcie jak dzieci? Czekają na Mikołaja? :)

Moj keszcze nie czeka bo nie zna pana:) hehe
No zapomnialam ze w kaskadziesa tego typu sklepy :)
Laura cos nie tak? Mlody jak?
Mam fajna stronke ze nibymikolaj dostal list od dIecka i przysyla filmik ,dobre dla dzieci ci juz eiedza co to mikolaj:)
http://www.listymikolaja.pl/wideo-od-mikolaja.html

Caluje was ,dbajcie o suebie.

Aaaa Laura jak robisz ra kapiel z tego ziela ile trzeba tego gotowac?

Moj zaczal wstawac wieczorem ibuszuje do 23-24 nawet do 1 a ja nie mogr sie odnalesc w tym trybie:/

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

Hej.
Nie było mnie bo mam trochę z męża zdrowiem problemy. Poszło mu kolano i nie moze chodzić wiec wizyty u lekarza troszkę obowiązków domowych, firma,końcówka remontów w domu i brak czasu i przede wszystkim zmęczenie.
Monika znam to ze mały buszuje do nocy tez przerabiałam ten etap nie potrwa zbyt długo. Co do ziela to gotowałam w 5 litrów wody i godzinkę gotowania.
Karotka jak Maja? Chaotic opuściłaś nas? Jak Edward? Brunetka jak sie czujecie? Wszystko gotowe w razie gdyby cos wcześniej sie działo?
Tez byłam na podtrzymaniu urodziłam 7 dni przed terminem:) a moja siostra po tych tabletkach na podtrzymanie przenosiła:) zreszta mówią ze często chłopcy rodzą sie po terminach nie chcą wyjsć za szybko:) Także spokojnie dbajcie o siebie:)
A ja teraz mam dylemat jaki prezent pod choinkę dla mojego syna:) A w piątek roczek w sobotę impreza szkoda ze ten czas tak szybko leci:)