Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny.
Majka na świecie !!! Jest cudna!!!
W niedziele o 6 rano odeszły mi wody od 7 męczyłam się na porodówce podawali milion leków bo skurcze szły, ale rozwarcia nie było i tak o 18 cesarka bo małej puls spadał, a tak starsznie chciałam naturalnie, ale teraz już nie ma to znaczenia. Jesteśmy już w domu.
Później napisze więcej
Ps. Jestem mega zadowolona z opieki na Pomorzanach.

Hej.
Fajnie brunetka ze wszystko dobrze u lekarza:-) A waga naprawdę sie nie możesz przejmować szybko zgubisz, uwierz i nie zadręczaj sie tym:-)
Ja tez miałam tylko brzuch z przodu:)
A my dzień jak codzień w domku ( obiad, sprzątanie itp) spacerek i dzień zleciał:)
A na następny weekend jak wszystko bedzie dobrze jedziemy do moich rodziców do niemiec:) Ciesze sie bo od naszego ślubu w maju nie widzieli karolka:) Babcia już sie doczekać nie moze i ja tex :)
Jak Karotka nocka w domu?Jak Majeczka?
Monika co u Ciebie jak Aron?
Brunetka jestes jedyna ciężarówka teraz uważaj na siebie jak sie czujesz?

Czuje sie dość dobrze, aczkolwiek chyba przeziębienie mnie bierze. Jutro na 8 mam jazdy. Jutro odbebnie i zostaną mi 4 godz do końca. Będę musiała dokupić jazdy bo z tym moim jezdzeniem to nawet wewnętrznego nie zdam :/ W ciazy jestem jakas taka ograniczona z nauka. Ciężko mi z tym idzie.
Jestem zalamana, najchętniej bym zrezygnowała :(

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

Brunetka dlaj spokoj z ta waga ja przytylam 20kg albo wiecej i schudlam wiadomo nie wygladam jak przed ciaza ale nie przesadzajmy nie wszytsko i nie na raz:) Nie poddawaj sie z jazdami abys dotrwala do konca i do egzaminu panstwowego tam juz bedziesz sie meczyc a to odbimbaj juz;) WIerze w ciebie juz tak malutko zostalo:)

Laura-nic mi sie nie chce:/ z malym bylam na pobraniu krwi babka tak go zlapala ze ma siniaki na reku:/ Pozniej pojechalam do tesciowej ,do rossmana po pampersy bo 4 jest za duza:/ moj mlody jakis szczuplaczek jest :) Dzis jak o 5 rano zakladalam woreczek na mocz nie wiem jak to sie stalo ale mlody obsikal mi lozko;) nie mowiac ze jak odpinalam pampersa (przed zalozeniem woreczka) mlody przywital mnie fontanna ,szczerze juz dawno tego nie robil:) LAura powiedz mi czy wciagnal ci sie brzuch? Kupilam sobie kurtke w lidlu bo mi sie spodobala;) w sumie poszlam tam zobaczyc body i rajstopy co reklamowali ale odpuscilam sobie bo byly cienkie.
Wiecie co ciesze sie na te okna jak male dziecko i nie moge sie ich doczekac heheh;P
A jak malolat? psoci ci?:)
Rozumiem ze dziadkowie na stale w Niemczech? Ale fajnie ze ich odwiedzicie:)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

Monika no mały łobuz od rana biega ja mu odgrodzilam ze z salonu wyjść nie moze wiec tylko tu szaleje. Ma trasę od komody do kominka pozniej grzejnik pod stół i do kontaktu:) i tak cały dzień:)
No moi rodzice na stałe staramy sie jeździć na zmianę ale nie zawsze mamy czas.
Wiesz naprawdę nie dziwie Ci sie ze cieszysz sie z nowych okien bedzie całkiem inaczej w domu cieplej:) Ja mam niższa wagę jak przed ciąża co prawda ale brzuch i tak flak:( Chciałam chodzić na aerobik albo zumbe czy siłownie ale nie mam mobilizacji:) moze jakbym miała z kim byłoby inaczej a tak to zaraz rok a ja dalej mam flaczka :)
Brunetka nie poddawaj sie głowa do góry:) W ciąży tak jest raz człowiek ospały nic mu sie nie chce zaraz zmiana ze pełna energii i tak w kółko.
Ale wierze w Ciebie ze dasz radę:)

A jakie plany mamuśki i ciężarówka?

A Monika temat rajstop ja teraz kupiłam te z ograniczeniami w lidlu i sa super. Najgorsze rajstopy jakie kupiłam do tej pory to sa ze smyka tragedia drogie a po jednym założeniu rozciągają sie jak szmata. Jeszcze fajne sa z h&m i z Tesco. A w lidlu jest naprawdę dobra cena i u mnie mały teraz cały czas w domu w rajstopach raczkuje wygodnie i nie ma co za drogich kupować. Cenią sie w sklepach a naprawdę dostać rajstopy dobrej w miarę jakości i cenie to cieżko.

laura co to znaczy rajstopy z ograniczeniami?:) ja dopiero poczatkujaca w rajtopach:)W lidlu widzialam fajne rajstopki ale one byly za cienkie, mieszkam na parterze w starym po niemieckim budynku tak wiec ciagnie jak cholera:) Teraz szukam grubszych rzeczy;)
Co do cwiczen ja jestem strasznie wstydliwa i zakompleksiona ,dlatego sama nigdy nigdzie nie pojde. Z kims owszem ale nie mam z kim no i nie wiem jakbym miala zorganizowac opieke nad dzieckiem cyckowym:) chociaz mysle ze daloby rade cos wymyslic:) Ja stanelam na 60kg brakuje mi 5 do wagi przed ciaza:/ Al;e stoi jak magiczna a wcale nie opycham sie no i sporo chodze:/
Ide bo maly marudzi:/

Ja rozumiem ze ciepłe ale na przyszłość to warto nawet zima pod kombinezon czy spodnie. A z ogranicznikami na stopach i kolanach maja takie gumowe podszycia zabezpiecza przed upadkiem jak dziecko wstaje raczkuje. I skarpetki tex sa takie zreszta tez w lidlu kupuje. Ja przed ciąża miałam 55 teraz mam 52 ale brzuch flak. Ja mam podobnie jak i Ty bardzo sie wstydzę i dlatego na ćwiczenia nie chodzę sama. Czasami ćwiczę z chodakowska ale to rzadko ostatnio. Nie oszukuje już sie nie bedzie ciało takie jak miało sie 18 lat. A zreszta ja przeważnie noszę luźne rzeczy wiec nie widać:)
Ale śmiesznie bo byłam na masażu leczniczym z dwa miesiące temu i ten Masazysta stary facet gdy masowal pytał mnie co z tym brzuchem ze taki flak:)
Moja maruda śpi:-)

Ogolnie co do ciazy trzeba brac rozne warianty pod uwage, ja wypluc nie mam tez rozstepow o sorry mam na udzie tak po prostej w dol od kosci biodrowej ale malo nawet tak nie widac:) Wiec nie narzekam :)
No wlasnie zacznie biegac -masakrA :) Wiesz dzis mial paskudny humor plul cyca nie wiem czemu ,nadodatek doszlo zmeczenie i mialam dosc, wiec wzielam dalam mu mm(zawsze na czarna godzine mam jednorazowke z rossmana) zjadl nie wiele 20ml i zasnal:) Ale juz nie mialam sily z nim walczyc a na glodniaka bym z nim nic nie zdzialala:)

Moze zabki go męczą. Teraz 6 miesięcy bedzie miał?
Pogoda tex jest ciężka mnie cały dzień głowa boli:(
Wyszły małemu kolejne zabki na dole:) ale te cholerne trójki górne jeszcze nie:(
Mój dzis znośny humor babcia mu kupiła "hula kula migocząca " i przysłała na początku sie cieszył a pozniej zaczął przed nią uciekać i płakać jakby sie jej bal:) dam mu pozniej jeszcze zobaczymy czy sie przekona:)
W końcu musimy sie umówić dziewczyny bo Aron z pampersow 3 wyrośnie i znowu zostaną u mnie:)

Hej dziewczyny!
Dzis jazdy w miarę ok, luk zrobiony za każdym razem :)
Mój P. od poniedzialku ma 2 tygodnie urlopu i planuje u nas w pokoju remont. Malować ściany, zmienić meble i kupić większe łóżko. W końcu dzidzia też musi sie zmieścić :) Ale na sama myśl ile to roboty to aż chora jestem :/
A Wy od rana o flaku na brzuchu- no właśnie ja też sie zastanawiam jak będzie wyglądało moje ciało po ciazy...

Hej mamuśki. Wybaczcie, że tak z doskoku, ale to pierwsze dni , czas leci szybko.
Maja warzyła 3040 i mierzyła 52 cm. Obecnie większość czasu śpi i je. No i fajda pieluchy. Apropo jedzenia to moje cycki są ogromne i ciężkie.
Nigdy nie narzekałam, ale teraz....maskara no i bolą :( Byliśmy dziś na pierwszym spacerku - cały przespała. To w ramach dbania o siebie po porodzie :) Nie był długi bo mnie jeszcze zszyty brzuch boli.
Czytałam Wasze rozmowy na temat flaka. Ja obecnie mam wrażenie, że jestem taka wąska po 9 miesiacach noszenia piłeczki. Rozstępów nie mam, ale jak tylko będę mogła też bede musiała jakos zregenerować brzusio.

Fajnie karotka ze wszystko dobrze:) Odpoczywaj jak najwiecej śpij z mała szybko wrócisz do formy:) Pogoda super to pewnie spacerujcie choć troszkę zawsze inne samopoczucie:) Pewnie masz pomoc mamy siostry to nie jest zle:)
Po porodzie skóra taka sflaczala niestety jednak troszkę dzidzia rozciąga sie:)
Zdrówka dla Was duzo:)
Brunetka fajnie ze remont Łoźko musi byc wygodne i duże bo w trójkę to faktycznie potrzeba miejsca:) lepiej teraz malowanie itd a pomału posprzątasz sobie. Pozniej sił nie bedziesz miała bo brzuch coraz większy bedzie.
Ja tam lubię remonty:)
Monika jak Aron?

Karotka również zycze duzo zdrowia dla Ciebie i dzidzi :)
Pewnie- spaceruj z mała póki jeszcze ciepło, Tobie i dziecku na zdrowie wyjdzie :)
Laura ja też sie cieszę na ten remont, ale wizja tego bałaganu i spania w barlogu przeraza mnie. No cóż- dam radę.
Kurcze e dziewczyny znowu zrobilam coś głupiego- wczoraj dzwignelam 2 kartony ubrań a dzis bardzo brzuch boli :/ Ww ogóle nie skojarzylam ze to od tego moze być... Juz od teraz muszę uważać bo dopiero jak boli to żałuję.

Brunetka uwazaj dziewczyno,dzwigac nie wolno. ja dzwigalam zeby urodzic :) Ogolnie mialam remont doslownie do 2tyg przed urodzeniem mialam masakre ,ale dalam rade ,fakt faktem czym pozniej tym gorzej nie tyle co kondycja ktora daje o sobie znac ale sam brzuch przeszkadza czy kucnac czy sklonic sie i cos np przy podlodze zrobic;)
Fajnie ze jazdy odbimbalas:) Jak ja ci tych zakupow zazdroszcze ,wiem ze nie ladnie tak zazdroscic ale ja ogolnie jestem zakupocholiczka;)
Przy tobie zaczac cos mowic o ciele:) daj spokoj:P

To jak sie umawiamy ? wlasnie ogarnelam ze jestesmy z roznych czesci Szczecina :P z kazdego kierunku :)

Karotka ciesz sie ze ci ladnie spi bo ja mialam masakre z malym :)za jakis czas laktacja sie unormuje i bedzie troche lzej:) odciagaj sobie troszke tylko do ulgii. Dziewne uczucie bez brzucha nie?:P Czas leci szybko.....