Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny
Jeszcze dwupak...nic się nie dzieje. Maja się kręci, ale chyba Jej się nie spieszy. Jutro mam wizyte u lekarki zobaczymy co powie. Laura i Monika wiem, że każda kobieta może mieć inaczej, ale przed porodem dostawałyście od organizmu jakieś znaki??
Monika cały dzień w biegu to rzeczywiście wyczerpujące...mam nadzieję, że uda Ci się załatwić dobre okna za dobrą cenę - bo wiadomo dzisiaj liczy się każdy grosz, a z tego co piszesz to jeszcze sporo wydatków związanych z mieszkaniem Cię czeka.
Brunetka super, że dostałaś te wszystkie rzeczy, ja też dużo dostałam, a i tak wydatków było sporo. Używane rzeczy z reguły nie są zniszczone i mogą służyć innym. Ja nie kupowałam laktatora, jak będzie potrzebny to wtedy kupię. Bujaczek z wibracjami dostałam od brata - bardzo zachwalał. Termometr kupiłam firmy Microlife bezdotykowy, którym można mierzyć temperaturę dziecka, pomieszczenia i wody.
Ps. Pogoda jakby przyjemniejsza :)

Karotka mój mąż dzień przed porodem mówił ze inaczej wygladalam i miałam bardzo duzo energii i już w nocy spac nie mogłam. Cały dzień chodził i pytał czy dobrze sie czuje bo tak dziwnie wyglądam. A ja czułam ze moge góry przenosić no i następnego dnia o 9 po pomiarze cukru już mi wody odeszły:)
Brunetka jak tylko będę miała to oddam po weekendzie napisze co konkretnie mam:)
Monika to faktycznie współczuje jeszcze wczoraj pogoda fatalna.. Pracowałam w firmie pare lat temu i sprzedaje mój były szef nadal okna z drutexu ale to w skwierzynie. Rozumiem ile macie wydatków bo my niedawno dopiero skończyliśmy remont ale nadal cos trzeba robić dom to wieczna skarbonka:( Głowa do góry cos znajdziesz:)

Monika no masz rację- jak robić to porządnie, bo to procentuje na przyszłość. Trzymam kciuki, żeby dzis sie coś udalo konkretnego załatwić. Co do wkladek to na noc by sie przydały, w dzień chyba tak nie leci. Tak chwalilam, ze nie bolą mnie piersi. A tu dzis mam dwie bomby, ktore bolą jak cholera! Najchętniej wzięła bym laktator i sobie ulzyla :D
Laura dzięki dzięki :) czyli w weekend wyjazd? Mniej Cie będzie na forum?
Tak piszecie o tym porodzie, ze aż sie zaczęłam bać sama :) juz październik! Do stycznia bliżej niż dalej juz. Ale to leci!
Mały mnie bije po brzuszku aż miło :)
Dziewczyny idę w piątek na krzywa cukrowa- mam nadzieję, ze będę miała tylko jedno podejście.

http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5ejvfr8jg4.png

JA chce poprostu zeby dobrze wstawili te okna a nie na odwal sie dlatego nie ide do pierwszej lepszej firmy albo do najtanszej.

Brunetka na krzywej bedzie dobrze;) a jak bedziesz kiedykolwiek chciala sobie ulzyc to spuszczaj tylko troche tak do ulgi nie wiecej bo wtedy efekt bedzie odwrotny.

Karotka mi wywolywali wiec nie powiem ci jak to wyglada przed porodem;)

Strasznie pozarlam sie ze swoim i szzerze wolalabym zeby juz nie wracal poprostu mam go dosc:/

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

Laura ja też się dzisaj super czuję, energia mnie rozpiera, właśnie wróciłam ze spacerku :) Może to jakiś znak :)
Brunetka ja na krzywą cukrową poza glukozą kupiłam cytrynę i przed wypiciem Pani pielęgniarka wcisnęła ją do roztworu glukozy, tak mi poradziła położna i było ok :)
Monika mam nadzieję, że dojdziesz ze swoim do porozumienia, niekiedy kłótnie są nieuniknione i gdy emocje opadną to może uda Wam się o tym pogadać. Wiem, ze łatwo radzić, ale klótnie są męczące i pewnie dużo nerwów Cię kosztują. Także tzrymam kciuki, aby słońce wyszło zza chmur.

Monika no klotnie są straszne. Ja ostatnio co sie ze swoim poklocilam to spać w nocy nie mogłam. Tak jak pisze Karotka to jest strasznie meczaca sytuacja. Dojdziecie do porozumienia prędzej czy później. Zależy też o co poszło. Jak o coś konkretnego to potrzeba będzie kilku dni.
Byłaś juz w tej firmie okien? I co?
Karotka aż sie denerwuje za Ciebie! :)
Laura co tam porabiasz?

Monika mi tez dzis nic nie idzie nic mi sie nie chce chyba przesilenie jesienne:(
A my z Karolem siedzimy w domu bo co tu robić byliśmy na spacerku zaraz kolacyjka i o 19 kąpiel i spac:)
A w piątek jedziemy w swoje strony wracamy w niedziele ale będę obecna bo ja korzystam i tak tylko z telefonu.
Jak sie czujesz brunetka? Karotka cos sie dzieje ?
Monika jak Aron?

Laura czuję się dość dobrze. Mam tylko wrażenie, że łapie mnie jakaś infekcja intymna... Może wytrzymam, bo w przyszłym tyg mam wizytę u lekarza.
Jutro jak nic się nie zmieni to na jazdy idę na godz 16. Jeszcze tylko zostanie 8 godz do wyjeżdżenia, potem będę myśleć czy dokupować godziny czy nie. Zresztą muszę pierw wewnętrzny zdać. Ehhh ciężko to widzę jakoś teraz :)

Laura dziękuję, za troskę. Wszystko w porządku, nie było mnie w domu, chodzi właśnie o to, że nic się nie dzieje, nie pcha się Majeczka na świat wcześniej...cóż jest jeszcze trochę czasu.
Monika masz ciężki dzień, osro dostałaś w kość - może poczekaj, aż emocje opadną, odpocznij, prześpij się z tym i wtedy działaj??
Brunetka myślę podobnie jak Laura - pozytywne nastawienie to podstawa sukcesu.
Co do spotkania to same wiecie na ten moment nie mogę się zdeklarować.

KArotka rozumiemy:) Jesli przenosisz wtedy powiem ci jak mniejwiecej wyglada wywolanie;) LAura opowiedziala ci jak moze sygnalizowac organizm a ja ci powiem z tej drugiej strony :)Bo jak nic nie czujesz to cos czuje ze moze nie wyjsc na czas:) MAdra dziewczyna wie ze tu w cale nie jest fajnie:) Karotka my poprostu juz odliczamy :) bo jakby nie patrzec w kazdej chwili moze cos sie zaczac:)
Odpoczac to musze ....ciekawe czy maly da mi pospac dzis:)

ja czekalam miesiac ciekawe ile teraz czasu sie czeka:)
Laura jemu juz ida od miesiaca tylko wyjsc nie chca:p wczesniej go pobolewalo z reszta nawet bylo widac ze ma zaczerwienione te dziasla teraz widac ze tylko go swedza . Czasami marudzi wiadomo ale w nocy to nie wiem o co chodzilo :) co sie budzil na jedzenie to odrazu sobie gadal i tak co 2-3 godziny:/