Skocz do zawartości
Forum

Ankieta opinie młodych matek

wiki4

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! Jestem studentką socjologii i prowadzę ankietę do pracy magisterskiej o publikowaniu zdjęć dzieci w social mediach. Szczególnie zależy mi na odpowiedziach młodych mam do 35 lat, dlatego jeśli jesteś mamą i mieścisz się w tym przedziale wiekowym będę bardzo wdzięczna, jeśli poświęcisz kilka minut na moją ankietę. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrYhbqAayTLoGmkW5PGwqGkJ4ano_OYfNQSTcq87LfVWHWTw/viewform?usp=header 

Badania nad cyfrowym wizerunkiem najmłodszych i zjawiskiem sharentingu są niezwykle istotnym i aktualnym tematem w dzisiejszej socjologii. Świadomość prywatności w sieci stale rośnie, dlatego tego typu prace magisterskie mogą rzucić ciekawe światło na współczesne nawyki rodziców w social mediach.

Dla osób, które chcą na chwilę oderwać się od naukowej refleksji i poszukują chwili relaksu, zajrzenie na winairlines bonus może okazać się ciekawą odmianą.

Czy Twoim zdaniem presja dzielenia się każdym momentem z życia rodziny w mediach społecznościowych jest dziś dla rodziców przytłaczająca?