Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
karpatkajanka

Prezent dla mamy

Rekomendowane odpowiedzi

Książka - Jeśli Twoja mama lubi czytać, może się ucieszyć z interesującej książki. Możesz wybrać coś z bestsellerów, literatury kobiecej, biografii czy thrillerów.

Voucher na masaż - Możesz podarować swojej mamie voucher na relaksujący masaż. To doskonały sposób na odprężenie i odstresowanie się po ciężkim dniu.

Akcesoria do jazdy na rowerze - Jeśli Twoja mama lubi aktywny styl życia i lubi jeździć na rowerze, możesz podarować jej akcesoria, takie jak pojemnik na wodę, kask lub breloczek z kluczami do roweru.

Ewentualnie jakieś łądne dekoracje do domu [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie na prezent dla mamy doskonale nadają się kolczyki. Przykładowo kolczyki z szafirem  [reklama usunięta] są absolutnie przepiękne! Ich klasyczny design i piękno szafirów są naprawdę wspaniałe. Kolczyki te dodają elegancji i szyku każdemu strojowi, a jednocześnie są subtelne i delikatne, dzięki czemu można je nosić na co dzień.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dla mojej mamci zamowilam piekne perfumki 🙂 polowalam na nie już jakiś czas az w koncu upolowałam promocje 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wlasnie sie zastanawiam nad zakupem perfum dla mojej rodzicielki 🙂 ale sie troche obawiam, ze moge z zapachem nie trafic bo mamy totalnie odmienny gust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23/3/2023 o 6:47 PM, melkar napisał:

no ja wlasnie sie zastanawiam nad zakupem perfum dla mojej rodzicielki 🙂 ale sie troche obawiam, ze moge z zapachem nie trafic bo mamy totalnie odmienny gust

No to w takiej sytuacji fajną opcją bedzie kupienie karty podarunkowej do Notino na przyklad i sobie sama wybierze to co lubi 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mama jest akurat baardzo aktywna 😉 Więc postanowiłam kupić jej kartę podarunkową [reklama usunięta]  do sklepu sportowego - dobry pomysł? 

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzien matki tuz tuz, a ja nadal nic nie mam wymyslonego. Moja mama jest zas specyficzna. Bo inne kobiety to za bardzo nie lubią dostawac praktycznych prezentow (kiedys moja owczesna narzeczona dobitnie dała mi o tym znac), a moja matula zas uwielbia takie prezenty, ktore potem mozna fajnie użyc. I teraz pojawia sie pytanie, co wybrac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba rok temu podarowałem kinkiety LED (bo wcześniej mama narzekała na oświetlenie w domu) i była bardzo zadowolona. Może zatem idź tym tropem? Kinkiety ledowe możesz zaś kupić na przykład od producenta V-TAC. Co chodzi o oświetlenie, to moja ulubiona firma (ze względu na jakość, design i oczywiście na kwestie finansowe).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zawsze jest łatwo wybrać prezent, szczególnie przy wyborze jaki aktualnie mamy. Możemy czytać różnego rodzaju poradniki zakupowe jednak nic nie będzie lepsze od naszej intuicji. Jeżeli chodzi o prezenty dla kobiet to zawsze te związane w jakiś sposób z modą będą trafione. Oczywiście musimy dopasować dany produkt do wieku oraz potrzeb. Zdarzają się takie uniwersalne perełki jak koszulki damskie ponieważ tutaj nie ma żadnych ograniczeń. Wystarczy spojrzeć na takie kolekcje jak Fruit of the Loom - https://fruties.pl/ by przekonać się o tym co znaczy wysoka jakość w przystępnej cenie. Koszulka bawełniana jest bardzo wygodna, co doceni każda kobieta.

Edytowane przez tatianaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi