Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 19 lat. Ostatnio robiłam badania krwi. Jedyne moje objawy to zmęczenie, brak apetytu, ból głowy. Leukocyty 2,93tys ( norma 3,98-10 tys), MCHC 31,5 ( norma 32,2-35,5), neutrofile 1,19tys ( norma 2-7), limfocyty 46,4 ( norma 20-40) do tego TIBC procent saturacji 19,4 ( norma 20-45). Reszta zgodnie z normami. Czy te wyniki mogą być niepokojące? Zwłaszcza jeżeli chodzi o leukocyty. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...