Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Anna1234

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna
  1. Witam. Mam 19 lat. Ostatnio robiłam badania krwi. Jedyne moje objawy to zmęczenie, brak apetytu, ból głowy. Leukocyty 2,93tys ( norma 3,98-10 tys), MCHC 31,5 ( norma 32,2-35,5), neutrofile 1,19tys ( norma 2-7), limfocyty 46,4 ( norma 20-40) do tego TIBC procent saturacji 19,4 ( norma 20-45). Reszta zgodnie z normami. Czy te wyniki mogą być niepokojące? Zwłaszcza jeżeli chodzi o leukocyty. Z góry dziękuję za odpowiedzi
×
×
  • Dodaj nową pozycję...